Älskar er.

2009-09-30 @ 21:36:00
Jag vill sända en tanke och mycket kärlek till mina föräldrar. De har det inte lätt just nu, men de kämpar så gott de kan. Trots att båda är sjuka, så hjälper och älskar de varandra så otroligt mycket. Att de efter 35 år tillsammans har otroligt starka band till varandra är det ingen fråga om, jag känner inga andra som gått igenom så mycket som de två har och som i ur och skur har hållt ihop.

Jag beundrar er mor och far, och älskar er så otroligt mycket! Ni ska se att på ett eller annat sätt så kommer allting att bli bra. De måste vi tro.

Ni har gett mig så mycket i livet och lärt mig ännu mer. Men än är jag inte färdigutbildad så jag behöver eran guidning genom livet en 30-40 år till.

Pappa, humor som ingen annan (förutom jag). Mamma humör som ingen annan (förutom jag)! Ni är bäst ska ni veta!

Älskar er mest av allt och saknar er!


Det vara bara det jag hade i tankarna idag. Tack för ordet.   

(Love those crazy "kids"!)
Fullt upp.

2009-09-29 @ 21:55:11
Ibland så har jag mer än fullt upp med mig själv. Bara att vara Piia är ett heltidsjobb med skitkass betalning! Vissa dagar så är det ett helvete, för att sedan vara en dans på rosor dagen efter. Jag är så oförutsägbar, tillochmed för mig själv, att det är bäst att spänna fast sig ordentligt i begochdalbanan som kallas mitt liv. Inte nog med att jag måste hålla koll på vart jag har mig själv, sen ska man då även förväntas att jobba och ta sig fram i trafiken säkert också. huhh huhh, det är inte lätt att leva inte.

Men det ska inte vara lätt alla gånger heller. Ibland kan jag tillochmed roa mig själv för jag är så knäpp och konstig...


Yes. Jag mår bättre nu än vad jag gjorde imorse iallafall. Mina hormoner och min mage höll på att driva mig till vansinne, jag hade så förbannat ont! Jävla mens bitch (dig ska jag aldrig mer prata med!)!

Och sedan så håller tomi just nu på att boka Italien resan! Det såg mörkt ut där ett tag för han höll inte på att få ledigt, men nu löste det sig och vi kommer att komma iväg!!! Lite senare än först tänkt (11-16 november) men vad gör väl det? Jag ska få se Rom! Jag kunde inte vara mer nöjd.


Sedan så är det ju tisdag kväll, och som alla mina trogna läsare kanske har lärt sig, så är det lika med top gear, vilket i sig är lika med en gladare Piia. och så har vi börjat se en ny serie också -Sons of anarchy- så det blir till att nöta några avsnitt av den också. En riktigt strålande bra serie! (med jordens snyggaste kille i en av huvudrollerna)


Nu måste jag gå och kolla vad tomi sysslar med... han ropade just att han råkat boka in mig på flyget som Mr Piia Nousiainen Sir! (whatta....??)

psykbryt..

2009-09-29 @ 10:13:12
Gårdagen är inte ens värd att nämnas så det tänker jag inte göra.... Dagen idag, känns som om den kommer att bli exakt likadan! Mina hormoner och alla mina jävla manodep/pcos/struma/cancer/mentalkollaps gener and what nots motarbetar mig så hårt det går just nu. Jag känner att jag står med ena foten inne på sunderby vuxen psykiatriska avdelning (den låsta delen) medans den andra desperat kämpar för att hålla sig utanför!

Kan jag inte bara få några bra nyheter för en gångs skull? Bara en enda jävla glad nyhet....Jag behöver fan en ny diagnos av nått slag.

Jävla karlar!

2009-09-27 @ 10:33:46

just nu är jag faktiskt lite bitter på alla män.... jag har sån jävla mensvärk att jag inte kan hålla tårarna tillbaka!! Det gör så ont... och det spelar ingen hur mycket smärtstillande jag än proppar i mig, ingenting hjälper! Inte ens morfin gjorde mig gladare igårkväll.... (Receptbelagda medeciner, jag har inte börjat knarka!)

Fy fan... och så ska man och jobba nu alltså. Känner på mig att den här dagen kommer att bli fantastisk. Mmm. På riktigt alltså. Jag lovar. En riktigt underbar dag. En riktigt fucking jävla lovely dag kommer det att bli!!! AMAZING! En perfekt sagovärlds dag där älvorna och enhörningarna dansar runt på regnbågen och sjunger underbara sånger ihop. En dag då tillochmed trollen har kammat håret och festar ihop med skogens alla underbara små varelsen....

Jag har på känn att det kommer att bli JUST EN SÅDAN UNDERBAR DAG!!!!!!

(¤%=?"#!%&/(¤!!!!!!!)

3,5 h

2009-09-26 @ 09:33:22

Tre och en halv timme har jag sovit inatt... 3,5 timme!! Det är så lite att det nästan inte var någon idé att sova överhuvutaget då... Natten var så jävla skum alltså. Vid två tiden så ringer fyllo nr 1 och vill ha hämtning från stan, och då han alltid kör mig då det behövs så var det ingen snack om att jag inte skulle hämta. jaja. Full var han dock. Skulle faktiskt vilja påstå att jag aldrig sett honom så full förut! Hur han lyckades att gå hela vägen från min bil och hit hem (även fast att det gick jävulskt sicksackigt) utan att ramla ihop är för mig ett smärre under! Sen så skulle han prata... Jag tror att han var upprörd över något också men jag fattade inte en mening av det han sa. Och duscha skulle han göra... Medans han satt på toaletstolen! Han trodde att det var badkaret?! (Whatta bloody..??) Jag var tvungen att snabbt gå emellan för att hindra att hela toan skulle bli blöt...

Tillslut så lyckas jag med att få honom i säng, och efter ca 10 avslag på hans så oootroooligt (tänk gunde nu folk) charmiga raggningsförsök så slocknade han likt ett urblåst ljus. Men då började ju snarkandet!! Fan, jag svär, jag har aldrig varit så nära att mörda som jag var då! Herregud så det lät alltså....

Näväl, ligger där i sängen och svär över tillvaron och slår då och då till fyllot i huvudet med kudden, då helt plötsligt dörren börjar ringa!! Den ringer och ringer.... (jag ska inte berätta om min tankar vid just det tillfället, för särskilt barnvänligt var det ej) Springer till slut upp och öppnar... Jaha, då var det fyllo nr2 som undrar var fyllo nr1 är. Han kom in, och han började prata. och jag som redan lyssnat på fyllgubbe nr1s dravel, orkade inte gå igenom det en gång till, så jag gjorde det enda jag kunde göra för att slippa.... Jag klädde helt enkelt på mig och körde hem honom!!! Tror inte att han heller var så populär då han kom hem.... Det var inte fyllornas kväll igår helt enkelt!

Då jag kom hem så var det. 04.25... Sen tog det mig ett jävla tag att slutligen lyckas att somna!! 

Mm.... Men om jag säger att jag annars hade en trevlig kväll, tror ni mig då? För det hade jag verkligen... Det var så himla skönt att få njuta av lugnet helt själv. Sen så satt jag och kolla på en massa youtube klipp på killarna som fick mig att förälska mig i sjuk, brittisk humor! Jag ringde Emma (för hon är den ENDA i hela världen förutom jag som tycker om reeves och mortimer!! Resten av världen har dålig humor... alla förutom vi! hahah.) och vi höll båda två på att både pissa och bajsa ner oss av skratt!!  När vi växte upp så satt vi alltid och tittade på dem på ztv. och precis då, som nu, så är det bara vi som skrattar av alla de som sett det med oss! ha ha ha. ah, jag satt verkligen och asgarvade här hemma. Grannarna måste ha trott att jag fått en mental kollaps eller någonting?

he he... Så det var inte bara all bad igår. Men leds på fyllon var jag! Så om du är berusad ikväll och känner att du behöver skjuts.... TA EN TAXI!!


Nu känner jag att jag har gjort mig förtjänt av en Mcdonalds frukost innan jobbet.


Ha a nice day! Om du festade igår så hoppas jag att du är redigt bakis idag! (Här hemma har det redan spytts 2 gånger denna morgon)Bjussar på mina Favoritklipp med reeves och mortimer.... hahah. Fucking brilliant!!! Prutt humor när den är som bäst.

Veckans längsta dag..

2009-09-25 @ 08:30:07
Fredag. 10 Timmars arbetsdag innan jag får komma hem igen.... Jag är så trött idag att jag bara orkar att ha ett öga öppet. Har vänt så förbaskat på dygnet på sistone. Jag lägger mig sent men vaknar endå.... tidigt! För tror ni inte att jag vaknade helt av mig själv igår klockan 9? Nå men givetvis! Bara för att det var min enda dag av ledighet... Lagen om all jävligthet eller?  Jag förstår att för te.x småbarns föräldrar och hundägare så kanske det är att sova ut när man kliver upp 9, men det är det inte för mig.... Jag sover gärna till 13-14 när jag har "sovmorgon". Det mina vänner, är att sova ut!

Det har blivit förbaskat kallt ute de senaste dagarna. Har svårt att riktigt vänja mig vid det... Speciellt när det är så jävla kallt i lägenheten också! Det är drygt att kliva upp ur sängen för det är kallt på golvet, det är hemskt att kliva ut från duschen för då fryser man halvt ihjäl och Sen så måste man nästan klä sig i skoteroverall då man ska gå och sova eller sitta i soffan och kolla på tv för att det drar så förbannat från alla fönster! Får nästan urinvägsinflamation bara av att sitta här på köksstolen... Brr...Sen blir jag så himla torr och sprucken i händerna när det är kallt....

Så. Jag ska snacka med chefen idag, om jag inte skulle kunna få ta ledigt en 5-6 dagar i samband med löningen nästa månad.  Har hittat billiga biljetter till Rom då och dit har jag alltid velat åka! Jag menar, dööhh, det är ju rom lixom. Vem vill inte åka dit? Sen är Italien ett fantastiskt land också... Med den bästa maten!!Men flytta ifrån detta hemska, kalla land, hade jag gjort helst idag!


Varning!

2009-09-24 @ 00:17:21
Mobilen är avslagen, hemtelefonen är dragen ur jacket och jag funderar nästan seriöst på att skruva loss ringklockan från dörren. För det brukar som alltid te sig att när jag är ledig och vill sova ut, ja då kan man banne mig vara säker på att någon tarvlig själ får för sig att ringa mig i ottan och störa min skönhetssömn. Men se det skall ICKET ske imorgon! Capish? Jag har min enda lediga dag denna vecka imorgon och den dagen skall jag dedikera åt sömngudarna.

Ni som någongång har haft lyckan (?!?!!) att försöka väcka ett stycket sovande mig, vet att det oftast brukar sluta med blod och tårar! Jag är inte den gulligaste flickan i landet på mornarna.... (snarare det närmaste du kan komma till att träffa Lucifer himself!) nene... de som är i min närhet när jag har blivit brutalt uppväckt vet att man gör bäst i att undvika att tala till mig eller att se mig direkt i ögonen. Det kan nämligen vara förenat med direkt livsfara!

So, med denna varning, var vänlig och undvik att ringa på min dörr FÖRE 15.00 imorgon eftermiddag. Nåde den stackars försäljare/predikare som missat att läsa detta och är dum nog att ringa på min dörr.... Jag lovar att de aldrig någonsin kommer att behöva att ringa på en endaste dörr mer! Ever! (de kommer nämligen inte att ha några fingar kvar till att göra så i fortsättningen)

Med dessa kärlekens ord, så tackar jag för mig. Sov så gott allihopa. Det ska då jag göra ialla fall.

Eller hur?!

Alone with the TV

2009-09-23 @ 10:43:31
Jag måste försöka börja inse att även om jag är rätt omogen i huvudet, så är min kropp inte längre en tonårings...Jag kan inte längre sitta uppe hela nätterna, sova max 3-4 timmar och sedan tro att jag är fit for fight dagen efter... För det är jag då defenitivt inte idag! Det känns, milt sagt, som om jag hade blivit överkörd av en ångvält! Fattar inte heller vad jag skulle vara vaken så jävla länge för inatt. Jag gjorde absolut nada vettigt. Fastnade framför tvn... åh, Top Gear, nämen titta Jay Leno har en ny show, jiho 2 1/2 män är ju skoj, Hmm Arkiv X det var länge sen, yey comedy store - Love stand up comedy! Sen att man klockan 2-3 på natten är über trött och fnittar som aldrig förr åt alla skämt som dras gör ju inte en mer sugen på att kasta sig i säng. Men jag hade verkligen roligt inatt. Lovar att jag var lilla i ansiktet där ett tag, fick verkligen ingen luft jag skrattade så hårt!

-Once you go black, you never go back!
-Yeah, well, once you go greek, you are not able to sit for a week!

Inatt så var det skämtet det absolut roligaste som jag hade hört i hela mitt liv... Ahh, humor humor. Det är underbart hur extremt lätt road man är när man är trött. Men äldre som man har blivit så får jag då betala för det idag då.... Sliten, trött och ont i kroppen har jag.... Har jag lärt mig en läxa? Förmodligen inte. Kommer jag att göra samma misstag igen? Ja, säkert redan inatt. I vissa fall blir man helt enkelt inte klokare bara för att åren går.

Skyll på sig själv, som min käre mor hade uttryckt det.

Skallebank

2009-09-22 @ 20:52:45
men nå var det rackarns att mitt huvud ska hålla på att värka så här två dagar i rad. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? (eller okej, det kanske är rätt åt mig endå?!)

Det låter
Boom boom boom, gotta get-get
Boom boom boom, gotta get-get
Boom boom boom, gotta get-get
Boom boom boom, gotta get-get
Boom boom boom, now
Boom boom boom, now
Boom boom pow
Boom boom
i min skalle hela tiden. Ni vet lite som i black eyed peas låt "boom boom pow". Precis så. Då vet ni exakt hur jag mår.

Nå, ska knapra i mig lite MegaPanodil och lägga mig i soffan och vänta på attt Top Gear ska börja. Då blir det nog bättre skulle jag tro. 


Mor & far var förbi jobbet idag och med sig hade de en matlåda med min favorit rätt -korvsoppa!! Gott så innåt svappavaara var det vill jag lova! Det tackar jag tusenfaldigt för!


Nä, nu ska jag he mig i duschen, äta kvälls fika, knapra piller och njuta av top gear. (Thank God its tuesday!)

 

Geek boy.

2009-09-22 @ 10:12:55
Jag sitter här vid mitt köksbord och dricker morgonkaffe, lyssnar på webbradio och surfar på nätet. Då och då ser jag en och annan universitets student promenera förbi utanför fönstret. (vilket inte är så konstigt då jag bor, bara några 100tal meter från universitetet) Och då jag under 2 års tid har sett dem komma och jag har sett dem gå, så skulle jag faktiskt vilja påstå att jag har upptäckt ett intressant faktum som jag undrar lite över.... Hur kommer det sig att de flesta högskole elever som är killar är; nördar?!  Jag bara undrar.... måste det vara så? Tjejerna är hur söta/vackra som helst, och många klär sig bra... Men killarna.... För korta jeans/chinos, strl 58 i gamla jympaskorskor, fula kläder, hemsk frisyr, finniga ansikten och tråkig utstrålning (många gånger också glasögon från året då första världskriget började!)! Nu säger jag inte att alla är så... men nästan. I DET STORA HELA så att säga har jag konstaterat att så är fallet. Faktiskt.


Så kom igen nu alla högskole grabs, städa till och tuffa upp er lite så lovar jag att ni kommer att få ligga mer! Eller ligga överhuvudtaget kanske man ska säga....!

#¤"%%/()(!!

2009-09-21 @ 20:44:45
Huvudvärk, halsbränna och ont i magen...

Det är ingen bra kväll för mig. Men så är det ju måndag också så vad skulle man annars vänta sig?

Pessimist Piia.... Det är jag idag. Månte denna dag bara ta slut!

Tur att hollywood fruar börjar snart så att man får skratta åt nått ialla fall....Skjut mig snälla nån... Bara lite.

Monday bloody monday..

2009-09-21 @ 10:39:57

Det har varit en sån härlig och avslappnande helg och så kommer helt plötsligt mr måndag och förstör allting! Vad är detta för något? Måndagar borde förbjudas... eller iallafall kunna väljas bort då man har en bra helg. För det finns ju pissiga veckoslut också då man inte kan ha måndag fort nog! jajja.

På fredag kväll så blev jag bjuden på superb chili con carne. Sen spenderades resten av kvällen i soffan med en massa film. Klockan halv 12 så blev jag extremt jätte sugen på en ben&jerrys glass, så det var bara att sätta sig i bilen och styra mot statoil.

Lördag morgon så blev det helt traditionsenligt, frukost på dagobert med tomi. Lika gott som alltid var det! Sen träffade jag upp Malin och Jenny på stan och vi fikade och gick runt på affärer. Efter det så åkte jag till Emma & Tobbe. Deras pojke fyllde 2 år! Tänk vad åren går fort alltså.... huhh!! Där bjöds det på fika och neo hade fullt upp med att leka med alla sina nya bilar så han hade inte riktigt tid med att äta.

Efter ett tag där så åkte jag vidare mot tomis föräldrar där jag skulle få mig lite mat. Vi satt där och surrade och kollade på travet. och självklart när jag för typ första gången sätter mig ner och kollar på travet... ja, då givetvis så ska ju en stackars häst ramla ihop och dö mitt i loppet! (kanske jag borde dra ut jordaxeln ur arslet?) Huja, det var inte roligt.... (jag är ju dessutom så jävla blödig när det handlar om djur...)

Vidare. Vi satt iallafall där i några timmar och tryckte i oss kilovis med choklad. Så när vi åkte därifrån så kände jag att jag ätit så mycket socker att jag minsann behövde få lite salt i mig för att jämna ut det hela. Jepp, så det var bara att åka och handla chips. och sura godisar. och lakrits! Sen var det soffan och en massa film som gällde. igen. Hade en riktigt fin lördag kväll.  

På söndag så fyllde Saras och dannes vovve Akilles 3 år så det bjöds på fika hos dem. Satt där och umgicks med de jag tycker om och njöt av att inte vara bakis som de var! hahah. Härligt att få bråkas lite med johan igen! Kan inte minnas sist vi retades med varandra ordentligt.... Yes. Lite senare på kvällen så åkte jag, johan och tompa till ica maxi för vi (jag och bakis johan) var sugna på snarra. Så jag köpte ett 10 pack med magnum glassar, godis och en fanta. Mmm... Sen så var det Hells kitchen som underhöll oss resten av kvällen.oj fan, bråttom till jobbet igen... ovanligt!! inte...Behöver jag säga att jag väger lite mer idag än vad jag gjorde i fredags?

Inte ett dammkorn..

2009-09-18 @ 08:26:58
..så långt ögat når här hemma! Jag drabbades av ett städryck utan dess like igår. Man kan lugnt säga att jag gick lös på indredningen. Det tog mig flera timmar av slit och svordommar men attans så fint det blev när det var klart. Nu skulle man kanske tillochmed våga låta folk komma och hälsa på en! Har ju som tidigare nämt, städvägrat i ganska många månader så det såg ut som själva FAN hade sitt Europeiska huvudkontor här hemma. Jag var ledig igår och då jag vaknade av att jag höll på att kvävas av att näsan var igen täppt med damm så kände jag att det fanimig fick vara nog! Inget illa mot tomi (som städat lite då och då trots min strejk) men han städar inte bra! Tror inte att han ser smutsen på samma sätt som jag... när jag väl sätter igång så gör jag verkligen ALLT! Dammtorkar, plockar, skurar, torkar lister m.m, m.m....

Efter att städningen var klar så blev jag så sinnesjukt sugen på kladdkaka ochh grädde. Jag höll seriöst på att börja stor böla som en liten unge, jag var så sugen.... Men istället för att köpa en så gnällde jag om hur jävla synd det var om mig för att jag inte får äta någon kladdkaka!! (Vem f-n hindrar mig igentligen? Det är ju ingen som bryr sig om vad jag äter!!! haha) Sen lite senare på kvällen så körde jag hem Emma från jobbet och hon berättade att hon skulle hem och äta en stooor påse godis, och sen så höll hon ett trovärdigt pepptalk om hur man ska äta vad man vill och vara lycklig, istället för att svälta sig snygg och vara olycklig på vägen... och det fick mig att bestämma mig, jag skulle jävlar i mig unna mig kladdkaka och vispgrädde!!!! och det gjorde jag... och förbannat gott var det också!!! och ingen ångest har jag idag heller! Tack emma för din top coachning!


Jobb idag 9 till 19... Lång dag med andra ord... men sen så har jag ju å andra sidan helg.
Stress iväg.


Sugar rush? Yes please.

2009-09-15 @ 10:11:32
Jag tror att jag håller på att gå under, jag är så sugen på socker! Jag har sådana förfärliga cravings efter flott, snarra och karra att jag snart sätter mig ner och börjar grina. Det är så synd om mig.... Dessutom så har jag ont som fan i pattarna. Vilket alltså betyder; *Trumvirlvel* Mensen är på ingång! weeee. Lika roligt är det varje gång. Verkligen. Mmmm. Men å andra sidan så har jag inte haft någon jobbig pms denna gång så det är inte all bad, förutom på det värsta frosseri suget som jag någonsin har haft! Gaaahhh...

Igår på jobbet också så satt jag och Tessie och hade ett låååångt samtal om bakelser, tårtor, chips och dylikt. Fy.. jag lovar, jag fick hjärtklappning jag var så förbaskat sugen... Jepp. Sen så kommer Tessies pappa in och frågar om hon vill ha något från affären.. Mmm, givetvis så skulle hon ha MINA favorit chocolat cookies med vit choklad i.... Behöver jag säga att jag var rätt så bitter på henne resten av kvällen? Tänkte inte så många goda tankar om henne då jag satt på soffan och knaprade på mina körsbärstomater.... (som visserligen är goda men inte är de ju några chokladkakor inte!Någon sockerkick är det inte heller på tal om!)

Men de senaste 2 veckorna så har jag varit en duktig viktväktare och gått ner 2 kilo så jag tänker inte ge efter för mina cravings denna gång. Ska bli smal igen!! ner till 55 ska jag om jag så ska måsta klösa ut ögonen på mig själv!!!

Nä men nu har jag inte tid att sitta här nå mer... Gissa vart jag ska? Till jobbet? NÄHÄ! (but of course)     

(För mycket öl, flottig english breakfast och skrovmål denna sommar har byggt kaggen på bild 2! (bilderna är tagna i Aya napa) )

Öhh...? Brainfreeze?

2009-09-14 @ 10:08:26
Jag har nu suttit här i 5 minuter nu och bara stirrat på dataskärmen utan att komma på vad jag ska ha för rubrik, eller vad jag ens ska skriva om huvudtaget!! Snacka om Lock down av hjärnan... Jag är så yrkvaken och tung i huvudet att inte ens kaffet eller den bra musik jag lyssnar på verkar hjälpa något. Så kan det nog gå när man ser "haunting in connteticut" just innan man ska gå och lägga sig! Huja den var creepy... Speciellt då det är kolsvart ute och vi bara har skog bakom vårat vardagsrum.. och sen att jag kom och tänka på "mannen" som jag har sett här i lägenheten en gång, Gjorde inte saken bättre!! (jag såg i badrumsspegeln när någon gick förbi bakom mig, fast att det inte var någon förutom jag här!) Jag hade gode hjärtklappningar när jag skulle försöka sova inatt... Somnade rätt sent kan jag sova!

Sen så har jag haft mardrömmar under hela det lilla som jag väl fick lova....

Men är det endå inte det som är charmen med skräckfilmer? Man skrämmer skiten ur sig själv och börjar att inbilla sig själv en massa konstiga saker! Det är ju det som är det roliga... Att vara skräckslagen och livrädd kan ibland ge mig sådana otroliga kickar att det är galet. Sen så är det faktiskt mycket lättare att vara rädd för spöken och gastar än vad det är att vara rädd för... livet! Livet, med allt som hör där till, gör mycket mera ont än vad den övernaturliga och skräckinjagande "fantasivärlden" gör....

Jag är facinerad och intresserad av skräck, det har jag alltid varit... men jag blir lika livrädd varje gång! Ahh, det ska kännas att man lever.... Fear of the dark, I have a constant fear that someone´s always near. hahah.Härligt härligt.


Nu ska jag som vanligt stressa iväg till jobbet. Har jobbat hela helgen, så det har inte blivit annat än filmkvällar fredag, lördag och söndag.


Ajöken!

Jag och mina idéer!

2009-09-11 @ 20:22:08
hehe, jag är en rätt så spännande människa ibland med alla mina planer och idéer som jag får. De är alltid seriösa, men någonstans på vägen så händer det alltid någonting som raserar alltihopa så att jag måste börja om från början igen... men eftersom jag har så hiiimla mycket fantasi så är de nya, tokiga och ibland något knäppa ideérna aldrig långt borta. Nu har jag ännu en gång kommit på en ny crazy grej som jag ska göra. Måste bara se till att få med mig en medbrottsling till detta... (Pekar bland annat på dig Johan!)

080808 (förra året alltså) Så sade jag att 090909 så ska jag minsann vara i Las Vegas och gifta mig, med Elvis som vigselförättare. Men 090909 har redan passerat för 2 dagar sedan och jag är varken i Las Vegas eller gift! Så vi kan gott säga att den idén mosades totalt. Ska nog satsa på 101010 då istället... Eller 111111. 121212 kanske? Eller 13... Nej, just det.... 3 försök till har jag alltså på mig.

Lägenheten är för tillfället omvandlat till en sjukstuga. Det till och med luktar sjukhus här... (psykiskt kanske?) Tompa är riktigt sjuk nu! Svinsjukan? Hoppas verkligen inte det, men då 3 personer på hans jobb redan har odlat knorr och haft nöff nöff febern så går det inte alls att bortse från att det skulle kunna vara det. Jag har då än så länge inte känt av någonting (bankar hårt som fan i trä!) men jag är beredd på att jag vilken sekund som helst också kan insjukna.... Typsikt. Jag är alltid sjuk då jag ska jobba helg! Går miste om fin fin OB tillägg och det gillar vi inte!! Men man kan alltid hoppas att man klarar sig...

Tok tompa har dock inte legat på latsidan idag även fast att han har varit mer död än levande. Han promenerade heeela vägen till garaget, åkte till apoteket för att fixa lindrande och när han sedan kom hem så diskade han också! Stollen... Men jag var ju på jobbet och kunde ej ta hand om honom så jag antar att han inte hade något val... Disken hade han dock kunnat låta vara tills jag kom hem. Tycker så synd om honom, för han mår verkligen inte bra för 5 drachmer!


Nä, men nu tror jag att mina makaroner är sönder kokta så jag ska nog ta och äta min middag nu.


Det är dags för fredagsmys! (i sjukhus liknande miljö!)

Nå okej då.

2009-09-09 @ 11:12:41
Sara Ville se mig göra det här så, for you sara, here goes:

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då hade jag just börjat första året på handels programmet på midskogsskolan. Var prydd med ett rejält tågräls i käften, var kär och galen i David och hade nyligen även kommit hem från min första utlandsresa. Cypen. För tio år sedan så förälskade jag mig i att resa.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Idag på dagen för ett år sedan så var jag och mamma på soliga, härliga Kreta och njöt av livet!

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chips, GLASS (helt galen i glass!), Choklad, Lösgodis och wienerbröd.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
I princip vilka fem låtarna som du än kommer att tänka på. Jag har en begåvats med en tallang, att om jag hör en låt 1 gång så kan jag nästan hela låten utantill, men Gud har bara glömt att ge mig rösten till att kunna sjunga dessa låtar!! Men som jag säger... sjunger hellre än bra! hehe.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa jorden runt (några varv), köpa ett stooort fint hus till mina föräldrar (med tillhörande tjänstefolk), Köpa hus utomlands (en på varje kontinent!), bjuda alla mina vänner till mitt hus i Miami och ha en jätte fest!, Gifta mig med Ville valo! (jo men det kan man väl om man är rik va?)

6) FEM DÅLIGA VANOR
Snus! (jepp, jag trillade dit igen!Fy mig!), Får lock i öronen hela tiden så jag "poffar" upp dem i tid och otid, Petar mig i näsan typ jämt (Har tagit efter pappa), Gnäller för mycket... De senaste månaderna har jag dessutom total vägrat all typ av städning så det ser fan ut här hemma... det är en riktigt störande dålig vana!

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
RESA! Dagdrömma! Festa (Med roliga människor!)! Köra bil riktigt fort! Titta på tv (Top Gear är absoluta favoriten)!

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
String bikini (sorry tomi, jag vägrar!)! Sånna där ballong byxor! Kavaj/Tröja med axelvaddar! Hor stövlar som går över knät! Stuprörs jeans (inte det att jag tycker att de är fula, men med mina ben så kan jag verkligen inte ha sådana... ser ut som en stoppad korv!!)!

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Nu eller när jag var liten? nutid: Min vibrator, min bil, MIN dator, min mp3, min Silver Fang Dvd box!. När jag var barn: Apan Appa (han fick alltid följa med mig på sjukhuset), Barbie, Turtles, My little pony, Mina plast hundar (hade hur många som helst!)

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Angelika, Mallu, Milo, Joha, Min kusin Heidi!

Jag diggar Tisdagar.

2009-09-08 @ 20:44:19
Jag diggar dem stenhårt! Varför? Nå, det är ju Top Gear på tv ju! Det kan inte bli bättre än såhär... Tisdag är helt klart den bästa dagen på (vardags)veckan! Thank you Hammond, May & Clarkson for making my day. Every tuesday!


Det är vad jag kallar humor mina vänner. Humor!

Helgen kom, helgen gick

2009-09-08 @ 11:19:59
... och nu är det redan tisdag! Vart tar livet vägen? Tiden går så fort att jag inte riktigt hinner med... Det var ju fredag igår? var det inte det? De lediga helgerna hinner man knappt känna av innan det är måndag och dags för jobb igen.

Vet inte om jag har något speciellt egentligen att säga om helgen som gick. Den var rätt deprimerande. Helt okej annars, men den slutade så tråkigt. I fredags så var det bara mys här hemma. såg en skit bra film "pojken i randig pyjamas" (Tack milo för tipset!) och sen var det sova som gällde efter det. Lördag så åt jag och tompa frukost på stan och for runt lite på butikerna. Jag var på jakt efter en skinnjacka, och lyckades hitta mig en på den sista affären jag var in på! just innan jag skulle ge upp så bara uppenbarade den sig and it was love at first sight! Tycker om min nya jacka så att jag nästan sover och duschar i den!!  

Senare den kvällen så åkte både jag och tompa till malin och henneth. Killarna kollade på fotboll och vi tjejer fixade varandras hår och fnittrade. Men efter ett tag så blev det rätt jobbigt där för en av killarna där hade fått liiiite för mycket alkohol i sig och blev rätt klängig och jobbig så vi tjejer bestämde oss för att dra till sara och danne istället. Vi var inte där så länge men jag hann iallafall hälsa ordentligt på alla innan vi for hit till mig en sväng och sedan vidare mot olivers.... Där det sög. blah. Det var rätt skoj att dansa med tjejorna men annars så var det inte mycket att hänga i granen. Så jag smet därifrån och for till Allstar där jag hade stämt träff med Emilio. Eftersom detta var hans sista helg i stan så ville jag verkligen hinna krama om honom ordentligt innan han åkte tillbaka till Mexico igen....

Nåväl, så vi satt där i något hörn och skrattade och snyftade om vartannat.... Jag grät som ett litet barn stundtals.... Usch, jag är alldeles för känslig för att klara av att ta farväl av någon. Speciellt någon som jag tycker om! Sen helt plötsligt så stängde stället och jag kom på att jag hade lämnat min nya fina jacka på Olivers! I ren och skär panik så sprang vi mot olivers, träffade på johan också utanför allstar så han hakade på våran 200 meters världsrekord försök krog till krog. Ca 2,5 sekunder senare (yeah, right) så var vi framme och tur som var så hade de inte stängt ännu och jag återförenades lyckligt med min nyfunna kärlek! Tompa hittade vi där med så vi bestämde oss för att ta en drive in på max med taxi och åka till oss och äta tillsammans.

Och det var där det började gå galet..... Jag och emilio kom ihop oss och sen blev det bara kakka av det hela... Tänker inte berätta vad allting handlade om för det är bara mellan honom och mig, men jag anade någon typ att separations ångest där någonstans.... Det sista jag såg av han var hans rygg då han sprang härifrån... Inte precis det bästa sättet att ta farväl av någon men vad ska man göra? Gjort är gjort.

Vi har dock rett ut allting nu via mail (fick ett lååångt mail som förklarade en hel del....) och telefon men det känns endå konstigt. Saknar honom redan. Det var igår han for och jag kan ju lova att vi var fler än 1 som grät. Huja.... Men vi kommer nog att träffas igen någon dag! Jag och johan har bestämt att vi ska åka till Mexico och hälsa på emilio så fort vi kan!!


Aja... Känns bara inte bra att det slutade som det gjorde....

Söndagen var det bakis dag (även om jag inte var bakis alls! drack ju knappt nått i lördags...). Film, chips, en massa klegg mat, ben & jerrys glass i massor, morotskaka och några liter pepsi max. Det enda som förstörde den dagen var tvättstugan mitt i allt! Annars hade det varit en perfekt söndag.Men se där.. jag hade visst EN HEL DEL att säga om helgen endå... Blir så när jag ej bloggat på ett tag. Är seg startad i skrivandet men när jag väl kommer igång så kan jag inte sluta!!!


Nämen, nu måste jag dock göra det, för jobbet börjar snart!


Hejppa!(Tänker på dig pappa som är nere i umeå och strålbehandlas just nu! Mycket kärlek sänder jag till dig och mamma!)

Inga autografer, tack!

2009-09-04 @ 08:12:18

Jag är känd. Jepp, jag är en riktig kändis. Här om dagen  så sade en man på jobbet ; "Jag såg dig i boden här för nått tag sedan och tänkte vaaaaad gör hon tjejen här? Hon bor väl inte i boden? Satt på jobbet och tittade ut då jag plötsligt såg dig!"

hehe, ja, jag är så känd att folk till och med vet vem jag är i grann kommunen. Inte illa va? Jag förstår nu att det är många som vill ha min autograf, och det kan ni givetvis få. Skicka bara ett kuvert med frimärke och 100 kronor i till mig så fixar vi det. Skickar du även med en bild på dig själv (plus 50 kronor extra) så kanske jag till och med skickar med en av mina gamla sockar! Tur att är det finns schysta kändisar kvar här i världen, sånna som jag själv som fortfarande tänker på fansen -de vanliga dödliga-.

Igår märkte jag faktiskt hur annorlunda mitt liv har blivit, jag fick en gratis lunch och 100 kronor, bara för att jag var jag! (Eller njae, fick ju faktiskt kuska runt med bilen lite för 100 lappen, men endå!! hehe)

Nä, nu måste jag gå och sminka mig, utifall att paparazzin ligger och lurar i buskarna....

Var inte rädda för att komma fram och prata med mig, jag är fortfarande en männsika, precis som du. Det är bara det att jag är aningen viktigare än alla andra!