Äntligen!

2010-10-05 @ 17:06:24

Efter 10 månaders väntan så är dagen som jag så har längtat så innerligt efter, äntligen här. Ikväll så åker vi till sthlm, imorgon till Chicago där vi mellanlandar i 5 timmar och innan vi flyger vidare mot Las Vegas. Jag är så förväntansfull, pirrig, resfebrig och lycklig att jag knappt kan bärga mig. Allting känns perfekt, förutom en sak... jag önskar så att pappa hade levt att se sin dotter bli bortgift till Tomi. Tomi som han tyckte om så mycket. Men jag vet att pappa kommer att vara med mig under hela resan, speciellt när jag ska åka creepy karuseller på 300 meters höjd, det lovade han mig innan han gick bort! Han kommer att sitta brevid mig sa han.

Det vet jag att han gör.

Så ha det så bra mina vänner och glöm inte bort att kolla när vi gifter oss (om ni är morgon pigga vill säga) på
http://www.elvischapel.com/
LV tid: Sön 101010 kl 19.30
Svensk tid: Mån 11/10 kl 04:30
Finsk tid: mån 11/10 kl 05:30

Vi hörs och ses i slutet av oktober igen. Jag flyger över stora "pölen" och gifter mig med mitt livs stora kärlek nu.

Love.

Med ett smil

2010-10-03 @ 09:58:23
Idag så är det med ett stort leende som jag går till jobbet.
Det är min sista dag innan jag går på semester! Jag kunde inte vara mer nöjd! Hoppas nästan att dagen blir jobbig och slitsam så att det känns ännu mer skönt att få bli leeeeeeedig!Flytt

2010-10-02 @ 19:19:40
Nu har jag inte skrivit på några dagar igen.. jag som skulle bättra mig och allt.
Men jag har faktiskt en BRA anledning denna gång, inte bara lathet och försummelse (är det ett ord?). Vi fick nycklarna till våran nya lägenhet i torsdags, tidigare än vad vi vågade hoppas på, så det blev plötslig inflyttning redan samma kväll/natt. (För vi fick kånka, kämpa, svära, lyfta, släpa, packa och plågas en bra bit in på natten!)
För med en så fin lägenhet som våran nya är jämfört med våran gamla, äckliga, fula och sunkiga så ville vi komma dit så fort som möjligt.

Nu bor vi inne i stan. Och jag är så nöjd, glad och hemkär att jag aldrig vill lämna min lägenhet. Jag vill helst av allt bara sitta på min nya soffa och titta på mitt nya hem. Jag har egentligen inte alls tid att jobba just nu. Tur för mig att jag bara har morgondagen kvar att jobba och sedan så börjar semester.

En liten uppdate. Och en ursäkt till mina 3 "fans" varför jag inte har skrivit på några dar. Den är 110% godtagbar. Tror jag...

Nu ska jag fortsätta med att stirra på mina nya väggar.

Ajöken löken fröken.