Hejdå 2009, Hallå 2010!

2009-12-31 @ 16:43:53
Inte trodde ni väl att jag skulle glömma bort att skriva ett inlägg såhär på årets sista dag? Nå iiiinte då. Klart att jag vill önska er, mina kära trogna läsare, ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2010!!

Hoppas att ni alla får en riktigt fin avslutning på detta år och en ännu bätte start på det nya året.

För oss blir det middag hos mallo och kenken. Mysigt.


Så, sköt om er så hörs vi nästa år!


Lite bilder från nyårsafton 2008/2009 som firades hos Sara och Daniel:

Habby New York everibotti!


Mycket kärlek // Piiano

Two for tea and tea for two

2009-12-30 @ 22:26:03
Vilken djungel det är bland te hyllorna i affären. Jag är ingen van drickare (av te iaf) så för mig ser allt likadant ut. Det är ju bara så mysigt att ta sig en kopp och äta mackor på kvällen när det är mörkt och kallt ute.

Men, vad är egentligen skillnaden mellan rött, grönt, svart och fan & hans moster plus alla dessa tusentals olika typer av teerna? Vad är det som man ska dricka för att bli pigg och vad är det som man ska dricka på kvällen för att slippa att bli så himla pigg?

Jag fattar nada. Hebreiska är det för mig.

Köpte till slut grönt te, kamomillte, svart te och nått lipton te med blåbärsmak. (lika bra att slå på stort på en gång)

Någon van drickare som kan förklara vad som är vad? Gärna enkelt så att t.om jag förstår!

Nu film, knäckemackor och TE! 


(te, tee, thé? Jag vet ju inte ens hur det stavas...)


Är det inte fantastiskt, så säg.

2009-12-29 @ 23:42:53
Att mitt humör pendlar. Och inte så lite heller. Här är det höga berg och djupa dalar vi snackar om. I morse så var jag självmordsbenägen (Ta inte mina ord på för stort allvar nu), men nu ikväll, efter ett magiskt avsnitt av "Top Gear" och massor av kramar så känns inte livet allt för pissigt längre.

I morgon när jag kliver upp så är jag säkert lika nere igen. Eller så är jag inte det. Jag kan aldrig veta det i förväg. Men jag har varit ovanligt nere, ovanligt ofta på sistone. Desto mer njuter jag då av stunderna som är bra.

Jag behöver en lång och solig semester. 3 veckor (minst!) i Thailand, vem är på?


Jag är som ett kinderägg -Spänning, överraskning och choklad. Allt i ett.


Är det inte fantastiskt, så säg!

Uppsägningen nära.

2009-12-29 @ 10:23:55

Om jag måste vara med om en till kväll liknande gårkvällen, så lovar jag att jag säger upp mig på stående fot! Jag orkar bara inte med sådana idioter som vi hade att göra med..... Jävla jävla idioter, omoraliska tjuvar och äckliga blåsare! Det är sådana som dem som gör att man skäms för att vara Finsk. Fy fan för er.

Jag var så arg när jag kom hem igår att jag nästan började gråta! De äcklar mig så fruktansvärt mycket....Att de beter sig som de gör. Att de inte kan skilja på vad som är deras och vad som inte är det. Så här är det alltid.... Det är synd att de förstör för de få som faktiskt är ärliga, men så är det, jag drar nu alla över en och samma kant. Tyvärr så kommer jag att göra det efter gårkvällen. Jag avskyr annars att döma ut människor sådär, undviker det så mycket jag kan med ett öppet sinne, men dessa jävla tjuvar gör att jag blir dömmande och hatisk.

Sen så står idioterna och skryter på finska om allting! Jävla idioter, jag avskyr er!


Fy fan. Jag önskar att jag inte vore finsk.

Jag skäms så förbannat!

(Den extrema reaktionen på ovannämnda händelse bottnar i så många fler känslor än bara så. Missnöjet vill inte lämna mig, och nu har jag även börjat missköta mitt arbete..((för att inte tala om hur jag missköter mitt hem)).. Får jag inte kicken snart så är det ett under i sig. Jag är så olycklig och osynlig. Ingen fattar att jag mår dåligt och även om de gjorde det så skulle inte det göra någon skillnad..... Jag är bara så trött. Jag är så fruktansvärt trött. Jag vill bara sova och jag vill sova föralltid. Jag har bett om hjälp, eller om förändringar i hur det är nu, men jag får ingen respons... Jag orkar inte mer. Jag vill bara sova... Jag är så fruktansvärt trött.)

Dagarna emellan

2009-12-28 @ 10:58:00
jul och nyår. Alltså mellandagarna. Mmm... det är det nu. Och jag tycker egentligen att man borde få vara ledig dessa dagar. Det borde faktiskt finnas lag på det! Jag har varit ledig i 3 dagar nu, och då det var jävulskt länge sedan sist jag var ledig så länge, så har jag blivit förslappad, på rekordtid. Jag verkar ha glömt hur man kliver upp till ljudet av en väckarklocka, jag har förträngt att jag någonsin har vetat hur man jobbar för att inte tala om att jag inte längre minns hur man gör sig i ordning för jobbet. Morgonmat och bajslåda eller var det kanske morgonbajs och matlåda? Kommer inte ihåg....

Jag vet bara att jag inte vill jobba. Punkt. Sjuk håller jag på att bli dessutom. Punkt punkt punkt.

Julen var hur mysig som helst. Jag fick bara lite för mycket saker (som vanligt) men vi hade det så trevligt. Åt så jag sprack, busade med ungarna och bara var.

Fest på juldagen, där det roligaste faktiskt var krogkön. Det var något speciellt med den ja...

Fest på annandagen hos linda. Men jag var ganska så "sjuk" från kvällen innan så det blev bara ett kort besök där och 2 öl innan jag höll på att somna på lindas soffa. Tråkigt nog, hade velat umgås längre med alla där. Men jag orkade helt enkelt inte. Tomi var inte heller så pigg den kvällen. så han pallade inte med mycket han heller.


Nämen om jag skulle sluta ipp med att skriva goja nu, och bara bjuda på bilderna från julen istället så blir det nog bra.
Måste ju på jobbet och det nu snart..... suck. Utropstecken.


Hoppas att ni alla har haft en bra jul också.    
  


  
  
 
  

God Jul!

2009-12-24 @ 07:48:28
Det är visst julafton. Är det inte meningen att man  då automatiskt ska känna sig sådär jätte myspysig och harmonisk? Jag gör inte det... och jag har NOLL julkänsla! Men det är nog för att vi fortfarande är hemma. Vi har inte ens fått upp jul pyntet iår! Varken tid eller intresse har vi haft så mycket av.

Men juleron infinner sig när man kommer hem till mamma och pappa i Töre skulle jag tro. Där brukar det alltid vara så himla juligt, pyntat fint och en härlig doft av jul. Det tror jag starkt på. Om inte det, så blir man ju glad av att se ungarna och hur de gläds så julen. Dock så har min lilla brorsdotter (3 år) brytit nyckelbenet så det kommer att vara lite jobbigare för henne att öppna presenter! Huja, stackars liten!

Jag jobbar idag. 9-14. Mysigt. (jo faktiskt, jag är seriöst inte ironsik nu! (inte nu heller!)) Jag har bara varit ledig en endaste julafton sedan jag var 17 år så för mig har det blivit en tradition att göra det. Det är alltid så tyst och lugnt att jobba julafton.

Så, nu måste jag göra mig iordning för avfärd. Packa måste hinna göras också.

Yeah btw, jag var och klippte mig igår (halleluja, äntligen!)och hon plattade mitt hår! Jag blev så nöjd så.

(jepp, nya glasögon. Ett av två nya par.)


Så, ha nu en riktigt god jul allihopa! Ät er tjocka och hoppas att ni får allt som ni har önskar er.Mycket kärlek / Piiano

Tänk dig den med lite smör på!

2009-12-22 @ 09:31:57
Min mamma säger att om jag och Tomi skulle skaffa barn någongång så är hon bergsäker på att våran unge skulle bli precis såhär:
Jag kan inte annat än att tro att min käre mor skulle få rätt i den saken.

Tur då att vi inte har några som helst planer på att bli föräldrar , då våran unge uppenbarligen skulle driva dagis personalen till vansinne!


Thats the way aha-aha I like it aha-aha!

Ett par nedpissade byxor förlänger livet!

2009-12-21 @ 22:48:22
Vi har lätt den roligaste vakten i hela världen på vårat jobb! Idag har han dragit skämt där den ena har varit sjukare än den andra. Jag har fått skratta så att jag nääästan pissade på mig! Det var inte långt ifrån kan jag lova.... Om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag, efter denna kväll, att slå rekord i den äldsta levande människan ever!

Ah, ett par (nästan)nedpissade byxor förlänger livet, det är mitt nya mantra. 

Jag mår så ofantligt mycket bättre nu. Inga lyckopiller för mig inte. Huvudvärken har släppt och ersatts med nackvärk, men det är en smärta som jag är van vid så det kan jag ta. Ont i huvudet är det värsta sortens smärta tycker jag.

Sen så har jag träffat på många gamla bekanta idag också, så jag har fått kramas jätte mycket. Och jag är en kramare jag, så det har gjort mig på ännu bättre humör!

Ah,humor humor. Vad vore livet utan det? Jag beundrar människor som skrattar mycket, människor som har sjuk humor, människor som skrattar åt eller med mig och människor som kan få mig att skratta. Det finns bara inget bättre.


Att bjuda på sig själv och att kunna driva med sig själv för ett skratt, det är min melodi.Jag är rädd för clowner, men att våga spela pajas är coolt enligt mig!

Vardags(rums)snack

2009-12-21 @ 00:38:03
Följande konsveration utspelade sig på våran soffa denna kväll då vi såg en reklam för friskies kattmat (katten hoppar från tak till tak som värsta ninjakatten):

Jag: Jag tror att den där katten var ganska så datoriserad!

Tomi: Nää, man blir ju faktiskt sådär när man äter friskies!

Jag: Då kanske vi ska börja äta sånt?!

T: Jaaaa, vilken bra idé!

J: Och sen så kanske vi ska börja träna också så att vi blir alldeles svettis?!

T: Mmm... (?) Det... kanske vi gör..?

J: Ja, då kan man verkligen säga att vi är FRISKIS OCH SVETTIS!

T: (skakar på huvudet och pokar med fingret mot pannan) Du är ju sjuk!


ATT vi har intelligenta samtal ibland!

You got mail.

2009-12-20 @ 09:50:18

Fick ett mail som fick mig att le lite så jag kände bara för att dela med mig av den... så här på en söndag morgon och allt.

"Söndag morgon och herr Ågren har kommit på besök... de flesta har märkt av honom, men få har sett honom:
Efter att du har lagt dig efter en normalblöt kväll på krogen och inte anar oråd, kommer han smygande...Han har som vanligt med sig det han behöver och som har blivit hans varumärke: hammare, småpengar och ½ liter diesel...Först tar han alla dina kläder som du vikt ihop fint och slänger dem över hela din lägenhet...Därefter tar han på dig skorna igen. Sedan tar han alla dina sedlar och byter ut dem till små mynt, slår dig i huvudet med hammaren och häller dieseln ner i halsen på dig.

Ifall du mot förmodan inte har kommit hem ensam denna kväll, utan har med dig en helt eller delvis okänd individ av motsatt kön, byter han ut denna mot ett mindre skönt exemplar och får vederbörande att tala inre Surnadals-dialekt på morgonen. Ryktena säger att han också vid extrema tillfällen planterar hår på din tunga, lägger ett "flott" plyshbelägg på dina tänder och delar ut ditt telefonnummer till stygga folk på gatan, men detta är fortfarande obekräftade rykten...

Låt inte denna berättelse bli liggande, utan sänd den som ett mantra till alla som du känner, inom 5 minuter, för att försäkra dig om evig rabatt på Systembolaget.

Ifall du bryter denna kedja, kommer hjulen på din cykel att låsa sig och smöret i ditt kylskåp kommer att härskna till söndag morgon.....

Hoppas du får en trevlig kväll!

PS! Jag har ALLTID vetat att det inte var mitt fel......"


hehe... det känns bekant, svar ja!

Vanligtvis så avskyr jag kedjebrev men detta var min typ av mail. Dock skickar jag inte det vidare för alla vilda strippor i världen! Jag bara delar med mig av den till er, kära läsare.


Sorry, har alldeles för ont i huvudet och dålig fantasi för tillfället för att komma på ett eget blogginlägg.

Jag vill bara sova....

2009-12-19 @ 08:36:29

Jag vill minnas att jag länge har gnällt om hur trött jag är. I tisdags så blev det för mycket för mig. Jag hann inte mer än komma till jobbet innan allting svartnade för mig och världen bara försvann. Panikångest attacken var ett faktum....

Det kom så plötsligt och jag trodde som vanligt att jag skulle dö. Så jag fick vila på kontoret tills hjärtat hade börjat slå i normal takt igen. Sen så kom mina föräldrar och hämtade hem mig. (Vilken tur att de var i luleå just då) Jag var så uttmattad att jag inte hade vågat köra hem själv. Fy fan så dåligt jag mådde.... Huvudvärk, ångest, nedstämdhet, olust och ännu mera huvudvärk. När jag kom hem så somnade jag. Jag sov hela dagen. och jag sov hela onsdagen också, jag klev inte upp från sängen alls på hela dagen. På torsdagen så vågade jag mig ut lite. Men huvudvärken, ångesten, nedstämdheten och olusten har stannat kvar. Jag mår inte alls bra.

Jag var och jobbade igår trots att jag bara vill dra ett täcke över mig och dö. Det gick trots allt helt okej att jobba, jag hade ingen press på mig att utföra några stordåd arbetsmässigt så jag kunde ta det rätt lugnt. Min chef är så förstående att jag blir rörd!

Jag har inte haft lust eller ork överhuvudtaget att blogga men det tror jag att ni förstår....


Jag fattar inte bara varför detta kommer nu. Deprissioner har jag slagits mot enda sedan jag var liten men jag trodde faktiskt att jag mådde bra just nu? Helst plötsligt som från ingenstans så har det bara sköljts över mig. Självmordtankar (de är alltid där när jag mår dåligt, men det innebär inte att jag gör något åt det), ångest, olust, omotivation till någonting, arg, ledsen, trött, ful och värdelös. och värk i hela kroppen. Det är så jag har mått hela veckan. och det går inte över. (kanske har stressen på jobbet och pappas sjukdom påverkat mig mer än jag trott? jag har kanske försökt att ignorera det tills det blev för mycket en dag?Vem vet...?)
Jaha... Är det dags för lyckopiller igen?!Jag är helt jävla slut..... jag vill bara somna och aldrig vakna igen!

En känslomässig fälla

2009-12-15 @ 09:39:30

Ibland när jag uttråkad (bland annat) så kan jag få för mig att gillra en känslomässig fälla för Tomi. Bara för skojs skull lixom. Då kan det låta lite så här:

Jag: Wow, värsta stjärten!

Tomi: (tittar sig omkring) Vars då?

Jag: Mähh, så du tycker inte att jag har det???

T: vad? öhh.. jo, men det har du...

Jag: Nää, du tittade ju inte på mig direkt! Du tycker att jag att platt-arslad och ful!

T: öhh... nej det tycker jag verkligen inte!!

Jag: Jaha, så nu har jag plötsligt ett fetto-arsle med en massa celluliter!!! Hur schysst är du då? Du älskar inte mig längre, du tycker att jag är ful! Hur är det då, är jag fet eller platt?!!?

T: (Tittar försiktigt på mig) Du vet att jag inte kan svara rätt på det där, vad jag än säger så blir ju det fel. Du har lurat in mig i en fälla!!!!

J: hi hi hi. Ja det har jag. hi hi hi. (Sen så studsar jag därifrån helnöjd)


Det, mina damer och herrar, är hur du lurar in en man i en känslomässig fälla. Det är en kunskap som alla vi kvinnor har begåvats med. Det är medfött och obotligt, men ack så roligt det kan vara ibland!

Bara för att vi kan!

Hare bra (?)

2009-12-14 @ 21:52:37

Om man får otur när en svart katt korsar ens väg, får man då tur när en vit hare gör detsamma?


Jag kanske ska köpa mig en lott imorgon och ta reda på det?

Tre partyn och en zombie

2009-12-13 @ 09:34:34

Igår var det fest. Om jag inte har helt fel så tror jag minsann att de flesta i luleå var berusade. Alla utom jag då. Vilket var jobbigt, då jag var såå sugen på att ta mig en fylla!
Först så var jag hos Emma på tjej party. Hon fyllde år i veckan (på nobeldagen) så hon hade ett litet get-together hemma hos sig. Vilket var så mysigt. Vi har alltid trevligt när vi träffas, vi barndomsvänner. Vi träffas alldeles för sällan, men när vi väl gör det så känns det som om det vore igår vi sågs sist. Så som vänskap ska vara!

Senare så packade vi in oss i min lilla polo och jag körde (med madonnas, like a virgin, dånande så högt att högtalarna och rutorna var på väg att explodera!) in oss till stan. Fest hos Oskar, där Tobbe bjöd på århundradets "sexigaste" dans! Jag tror att jag aldrig har skrattat så hårt som jag gjorde då... Var extremt nära på att kissa på mig!! ha ha ha. Det var bland det roligaste som jag har sett i hela mitt liv. Fan också att jag inte tog fram kameran och filmade!!!

ja, det är lätt att vara efterklok.

Ännu senare så for jag iväg från fest nr 2 och körde till bergviken till Mallmall och ken ken. Där satt "humle och dumle" (K & T) i köket, dumle höll på att somna och humle bara satt och var nöjd. Tjejorna kämpade med att komma igång, de var lite segstartade igår kan man säga. Nåväl, jag körde in dem till stan i tonerna av "celine dion" (tack min gamle granne för blandskivan, men just den delen var inte så bra!!we dont like celine.) och släppte av dem vid krogen. Sen så återgick jag till fest nr 2 och var där och skrattade och tjöt tills G skulle åka och jag hade lovat att kuska hem henne.

"Dumle" lyckades jag också få med mig hem från krogen i samma veva. Nice. Då slapp jag bli väckt av att han kommer hem mitt i natten och drumlar och har för sig att han ska "gosa"!


Men trots att jag hade roligt och inte drack någonting igår så känner jag mig helt färdig denna morgon. Som om jag hade blivit brutalt misshandlad av ett polskt polkaband eller något. Jag känner mig som en zombie....


Jag börjar helt enkelt enkelt bli för gammal, för allting!Jobb idag 10-20.15. Ka-ching!

En skruv lös!

2009-12-12 @ 08:42:16
Det är Lucia helgen nu. Så jag tänkte att jag skulle ta en vilo dag och hoppa över bloggningen idag. Jag skriver bara för att säga det. Jag skriver blogg bara för att tala om att jag inte kommer skriva mer än att skriva om hur jag inte kommer att skriva något! Förstår ni? Att jag inte skriver ett blogginlägg idag då. Mer än att jag skriver om att inte skriva.

Men va fan... Det betyder ju att jag skriver ett blogg inlägg iallafall?! Vilket slöseri på blogg inlägg... Detta vart ju helt värdelöst nu.

Jag skulle inte alls ha börjat skriva om att hur jag inte kommer att skriva något idag, utan istället bara ha skrivit ett helt vanligt inlägg om andra saker.

Aja, skadan är redan skedd. Det är försent att göra något åt det nu.


Men för allas bästa, glöm bort att du läst detta inlägg överhuvudtaget! Jag tror inte att den gör någon någonting mer än förrvirrad!

Jag har då helt virrat bort mig själv! haaallååå (eko eko eko)....

Någonstans så har jag ju en skruv lös!
Ett litet försvarstal.

2009-12-11 @ 08:33:09

Jag har länge blivit kritiserad för min "goda" smak av mina nära och kära. Att man kan överleva på bara morotsbiffar i resten av sitt liv, att "hem till gården" är en helig timma (t.om min egen mor är emot mig!), att det är gott att koka korv med makaronerna eller att "pantertanter" är en kult serie verkar folk ha väldigt svårt för att inse.

Jag får ständigt utstå pikar och måste försvara mig på dagliga baser. Men no more! Nu har jag nämligen insett en sak :

-Det är inte jag som har dålig smak, det är NI som inte har bra smak! HAHH!Där fick ni allt så att ni teg!


Vem har tid med ett liv?

2009-12-10 @ 13:00:12
Ett socialt liv. Nå inte jag då ialf. Om man inte räknar alla människor som jag träffar på jobbet till mitt sociala nätverk. Nä, just nu har jag verkligen alldeles för lite tid över till någon eller någonting, samtidigt som jag saknar mina vänner mer och mer för var dag som går. Nu när mallo och kenken har kommit hem från Thaithai också så hade det varit jätte mysigt att ta ha en toffelkväll med en massa öl (jag och malin i ett rum och surrar och killarna i vardagsrummet och pratar om springande hästar eller rullande bollar). Vi har inte setts sen innan vi åkte till Rom, så jag minns knappt hur de ser ut längre! Att jag saknar dem... (och vårat lilla skillsmässobarn också, givetvis!)

Sen så är det tjejfest också i helgen. Det hade varit roligt att kunna vara med på det......Men eftersom jag jobbar så får jag nöja mig med att kika förbi och säga hej och sitta nykter när alla andra dricker sig till världar som är extremt jobbiga att iaktta eller lyssna på om man inte själv också är berusad.

Sen så saknar jag att sitta i johans lilla söta etta med ALLA och sjunga singstar på låg volym (grannarna kan bli arga annars). Det var evighetersevighet sen sist.

Usch. Idag så saknar jag allt och alla helt enkelt.... Har inte umgåtts med någon annan än tomtom och mina arbetskollegor på sista tiden, och då det kan vara påfrestande för hjärtat och sin mentala hälsa att umgås med mig allt för intensivt-allt för länge, så vore det bra för alla parter om jag fick umgås med andra också!

Men nu ska jag dricka min 7 kopp kaffe för denna dag och sedan så ska jag bege mig ut på stan på "leggings" jakt! Med..... världens bästa Malin faktiskt!! Yes, I have missed my baby!

Det känns som om jag är mer på jobbet nu för tiden än någon annanstans! Why?

Att jag är Atletisk!

2009-12-09 @ 11:28:31
Min otursdag häll i sig ett tag även igår. Jag var ju som, tidigare nämt, kusligt lik elefentmannen då jag vaknade. och sen så missade jag bussen med några sekunder när jag skulle till jobbet... och eftersom jag hade kommit försent till jobbet om jag hade stannat och väntat på nästa buss så gjorde jag det enda jag kunde göra. Jag sprang. Jag sprang från porsön till mjölkudden för att hinna med bussen som jag skulle ta från stan. och alla ni som kan erat luleå väl, vet att det tar en stund att gå den sträckan, (3 km enligt eniro) och det var snorhalt ute och jag har nada kondition!! Men på något underligt vänster så hann jag iallafall med bussen, jag kom i tid till jobbet men jävlar i mig vad jag var slut som artist sen då. Var helt uttömd på energi. För mig som inte ens tycker om att gå långt (inte i den här stan iaf) annat än i storstäder eller tropiska länder så var det ju som om jag hade sprungit två hela maraton lopp. UTAN dryckespauser!!!

Jaja. Men någonstans där vid lunchtid så vände det. Killen från verkstan ringde och sade att min gumma äntligen var klar!! och det skulle inte kosta så farligt mycket heller. Inte alls i närheten av de enorma summorna som jag hade fantiserat ihop. och som han sa, hade motorn skurit sig så hade jag fått räkna med MINST  20 Tusen! Så jag kom billigt undan med 5200:-! (drar en lättnadens suck) 2 kamremmar + vattenpump bytt.


Nu ska jag åka och besikta bilen så är allt väl sen. (förhoppningsvis)

Sen blir det till att åka till Piteå med mamma och pappa. Pappa ska på röntgen så jag vill följa med som stöd.

Btw, jag är ledig idag. På en onsdag, kan ni förstå!! Nice.Hare göj!

Onda ögat

2009-12-08 @ 09:33:58

Jag hade lust att uppdatera min blogg igår kväll, men då min dag hade sugit balle från stunden då jag klev upp från sängen så lät jag bli att göra det (hade bara blivit en massa svordommar). Jag var på så fruktansvärt dåligt humör då jag kom hem från jobbet. Det var en sån där dag då verkligen ALLT går så fel. Det var tjorv och stress och skit på jobbet, min bil skulle vara klar igår men som vanligt så lovade de för mycket, det var det ena med det andra plus det sextonde. Bara blä blä blä hela j-vla dagen.

uj uj, jag var så grinig igår alltså. Likt en snorunge så fortsatte jag med mitt tjurande när jag kommit hem också. Kröp upp i soffhörnet med armarna i kors, underläppen långt ut och två djupa rynkor mellan ögonbrynen. Jag var sur. och det var synd om mig. och tomi skulle fjäska för mig tyckte jag för det var ju såklart hans fel att min dag var som den var!! (det är ju tur att man är mogen!) Men den jäveln förstörde det för mig. Han fick mig till att börja skratta istället för att låta mig grina vidare. Vet ni hur svårt det är att fortsätta med att vara sur när man skrattar? Väldigt! Så han förstörde det för mig, jag hade ju bestämt mig att det var synd om mig och då kan man ju inte vara på bra humör!

ha ha.

Ser tyvärr ut som att min oturs/skit dag kommer att hålla i sig ett tag till. När jag vaknade nu för ett tag sedan så var mitt ena öga rött som f-n och ögonlocket är svullet så att det hänger över ögat! Mysigt.... Inte alls. Vet inte vad som har hänt. Har inte för mig att jag har ätit något konstigt heller.... aja. Kul att jobba då man ser ut som ringaren i notre dame. Eller så inte. Har iofs köpt en ny mascara, så det kanske är det jag reagerar på?

aja. det är som det är. Får väl ta att jag kommer att ge folk det onda ögat hela dagen.Au revoir!

Var jag berusad igår?

2009-12-07 @ 09:05:46
Om inte jag hade vetat bättre så hade jag faktiskt kunnat tro att jag var bakfull idag. Drack jag mig full på någonting igår kväll? nää, inte vad jag kan minnas iallafall.... Men däremot så åt jag väldigt tung och fet mat igår. Jag och T-boy lyxade till det med en hotell frukost och åt så att jag säkerligen fick 3 nya bristningar på magen. Mycket fett. Bacon, korv, äggröra m.m. Plättar och sylt till efterrätt. Gott som fan var det ju men ur ett viktväktar perspektiv så vet jag inte om det var så mycket att hurra för. Och då jag redan på morgonen hade förstört hela den (viktväktar)dagen så kunde jag ju lika gärna fortsätta att äta.

Så klart så gjorde jag ju det då också. Glass och chips då jag kom hem från jobbet.

Sockerbakis som fan känner jag mig idag. Har ont i huvudet, värk i magen, känns som om jag blivit överkörd av en ångvält och jag har lite svårt att orientera min takeverksamhet denna morgon. Hjärnan har liksom stängt av.


Aldrig mera slisk!

(det där tror jag ju nästan själv på också. pjuff)

Du och jag är lika med vi

2009-12-05 @ 22:54:22

Ikväll är livet så bra som det bara kan vara en snöig lördagskväll i en liten norrländsk stad. Jag och tomi har en otroligt lugn och skönt avslappnad kväll i soffan. Vi äter mörk choklad och har just kollat klart ytterligare en "Johan Falk" film och ska snart fortsätta våran mys/film afton med att se "flickan som lekte med elden" (fortsättningen till män som hatar kvinnor, :notering till mamma).

Jag har en skönt pirrande känsla i magen. Jag är lycklig. Jag är harmonisk. Det har varit mycket på jobbet idag, men jag njöt varje sekund av det. Vi kan ha så himla roligt på jobbet ibland. Jag trivs. Jag är nöjd.

Jag kom att tänka på idag att jag inte har festat på... ja, sen kenkens 30 års firande i oktober om jag inte minns helt fel? Måntro om det också bidrar till jag mår så mycket bättre inombords? Visst jag har fortfarande gnäll dagar, pms besvär och jag vill fortfarande resa-uppleva-äventyra, men i det stora hela så är jag riktigt nöjd med hur livet är just nu.

Livet är så bra som det bara kan vara en snöig lördagskväll i en liten norrlänsk stad.

Min kropp pirrar och hjärtat slår lite fortare än vanligt.

Jag är kär på nytt!


Du och jag är lika med vi baby.

Omisshandlad

2009-12-05 @ 08:46:21
Att det är skönt att vakna upp (även om jag gärna hade sovit en 7 h till) helt omisshandlad! Inga nya blåmärken eller bulor på mig denna morgon inte. Nu kanske ni tänker,  -men vad i allsin dar händer, har Tomtom blivit en flickvänsmisshandlare? Jo det har han visserligen, men inte med mening och inte så att han vet om det! Han har varit ovanligt aktiv i sömnen de senaste nätterna (Tomi har så länge jag har känt han varit mycket för att göra och säga konstiga saker då han sover), vilket denna vecka har resulterat i att jag har fått en armbåge rätt i ryggen (han lyckades träffa en nerv också!), ett knä i höften och sedan så blev jag även väckt brutalt (bokstavligt talat, brutalt!) en natt nu i veckan av att det smärtade nå så fruktansvärt i min arm. Då var det tomtom som  höll på att vrida min arm bakom min rygg i en onaturlig ställning. Som polisen gör då de brottar ner någon.

Måntro om han var en dörrvakt på spybar eller något liknande just då?

Det var inte första gången som han försöker ta livet av mig när vi sover!! Undrar om hans undermedvetna hyser agg mot mig av något slag? Borde nog göra som tomi föreslår och bygga en mur (av kuddar) mellan oss i sängen, för snart så vågar jag inte sova brevid honom längre. Hans sleepwalking fasoner börjar nästan skrämma mig! ha ha ha.

Skilda sovrum kanske är ett måste snart?

Hoppas inte, för jag avskyr att sova själv. Oftast ialf.


Går sömngång att bota?

Jag är såld

2009-12-05 @ 00:44:16
Jag brukar vanligtvis inte tycka om svenska kriminal serier/filmer, men jag måste nu erkänna att jag är helsåld på "Johan Falk" filmerna. Boy oh boy, do I love them!

Hoppas att de görs lika många Falk filmer som det finns av Beck. Det skulle vara något det.

Nu när sons of anarchy är slut och allt.... Säsongsavslutningen var bland det bästa och mest spännande som jag har sett i mina dar. Men nästa säsong börjar först... september 2010!!! Något frustrerande, svar JA!

Som sagt, mer Falk åt mig tack. Serverat med Ett stycket het Frank Wagner. Mums.

En skönt avslappnad kväll har jag haft. Mina favoriter i final i idol, en bra rulle, körsbärstomater, en isglass och myssällskap, mer hade jag inte kunnat begära.


Nu sova. Jobb hela vägen fram till torsdag.


God natt!


(Lägg till valfri svordom)

2009-12-04 @ 08:11:04
Förbannat. Förra veckan så sa de att jag skulle få bilen på måndag. I måndags så lovade man att jag skulle ha bilen senast på onsdag då de väntade på att få in delar till den... Nu är det fredag, och har jag fått min bil? Svar: NEJ!

Jag har blivit så trött på att vänta. Och då det nu även är körförbud på åket så kan jag inte bara hämta den hur som helst, nej, det måste matchas med en besiktningstid också. Fattar de inte hur strandad och insnöad jag är utan min bil?! Hur kan det möjligen inte förstå det?

Nå, bara till att klä på sig varmt. igen. Åka buss. igen.

Fast det är ju fredag nu, kanske att jag lyxar till det och tar en taxi till jobbet? Det lät inte som en dum idé.

Tål att funderas på.


Ciao!

Youtube uppmuntran

2009-12-03 @ 15:07:35
Då min dag har startat knasigt och jag känner mig tjurigare än grinolle så har jag nu surfat runt på youtube ett tag för att göra mig själv lite gladare. Brittisk humor brukar ha en bra effekt på mitt humör.

Det är tur att jag inte jobbar idag då jag känner mig lite som "carol" så hade det varit den här klassen av service som jag hade bjudit på en dag som denna:Eller kanske hade min arbetsdag sett ut såhär? :oh yeah. Det är så jag idag.

Efter en tuff arbetsdag så kan det ju vara skönt att varva ner med lite bowling :Sen kan ju en munter sång alltid få en på bättre humör också :


Men det bästa är ju endå att sjunga en glad melodi tillsammans med sina vänner :Precis. Always look on the bright side of life. Det hade kunnat vara värre.

Nu har mungiporna vänts uppåt igen.

Youtube, vad gjorde vi innan det fanns?

Jolly joy. Kvällen är räddad!

Det går framåt.

2009-12-02 @ 09:40:24
denna morgon så snoozade jag "bara" i 40 minuter! Det ni!! Jag tror minsann att jag håller på att bli vuxen.
Eller så är det ren och skär tillfällighet. En engångsföreteelse? Ja, det får vi ju se på fredag morgon hur det är med den saken. Men om jag då kliver upp inom 39 minuter efter att väckarklockan har börjat ringa så plockar jag på mig några välbehövda vuxenpoäng! Bortsett från körkort/icakort och sambo så är jag farligt nära gränsen till dagmamma ålder i min mognad. Visste ni tillexempel att jag inte vet hur man betalar en räkning eller parkeringsbot?! Nope, jag har aldrig gjort det i hela mitt liv! Både räkningar och parkeringsböter har jag haft i mina dar, men då jag alltid har varit omringad av människor som kan och bryr sig mer om nummer och tal och ekonomi än vad jag någonsin kommer att kunna göra, så har det tett sig normalt att jag har skjutit ifrån mig det ansvaret åt någon annan. Vilket har varit speciellt bra i vissa skeden i mitt liv då jag helt enkelt inte hade brytt mig eller orkat betala för mig endå. Vilket har resulterat i att jag aldrig har haft en enda betalningsanmärkning någonsin! Mina räkningar och betalningar har alltid skötts klanderfritt. Och det bara måste jag få tacka mina fantastiska privatekonomer för (mor tidigare och Tomi nu). Utan er så skulle jag vara pank, skuldbelagd och bannad från att ta lån i minst 10 år. Tack för att ni står ut med att månad efter månad, försöka lära en flicka som är helt utan förståelse/respekt för pengar, hur mycket hon har pensionssparat, har på fonder som hon inte visste att hon hade, hur mycket hon har kvar efter bilskatt, billån,försäkringar (som hon ej hade haft utan er) räkningar och annat som hon helt enkelt inte förstår. Tack helt enkelt. (jag har verkligen noll pengasinne)

Ibland så måste man bara påminna sig om hur bra man har det, och hur lätt mitt liv är tack vare andra.

Men som sagt, dags att börja plocka på sig lite välbehövliga vuxenpoäng nu...
(inte allt för många, men några stycken åtminstone)


(I salute you.)

Sova, sovigare, sovigast!

2009-12-01 @ 09:49:14
Visste ni att bland det skönaste och mest tillfredsställande man kan göra är att sova ut ordentligt? Att få ligga och dra sig i en varm säng, under ett tryggt täcke i timmar innan man sen kliver upp är helt utan konkurrans one of the best things in the hela världen!

Nu har inte jag haft den lyckan de senaste dagarna. Jag är trött och inte det minsta utvilad. Jag har svårt att somna då jag fryser så mycket, men om jag klär på mig mer kläder så kan jag inte sova för att jag svettas istället, det finns som inget mellanläge! (klimakteriet måntro?!)

Tänk vad mycket man kan sakna sin sömn... Sova. åh. så. skönt! Jag hade lätt kunnat sova 24 timmar i sträck nu. och dyrt hade jag kunnat betala för det.

Aja, får väl försöka somna tidigt ikväll då. (jo tjena att jag kommer att komma i säng i tid!)

Måste klä på mig varmt nu, jag ska ta en herrans massa bussar för att ta mig till jobbet och kallt är det.
Visst är det synd om mig?! För det är ju aldrig så att någon annan människa, någonsin har behövt ta flera bussar för att ta sig från punkt A till punkt B. Nej nej nej, för det är ju bara jag. Mmm. Verkligen. (Nu är jordaxeln uppkörd lite väl långt upp i mitt arsle igen!) Som jag saknar min bil...

Bitterhetsnivån idag:  72 % .


God morgon på er!
(Btw, bli med här du med. Man hittar många coola bloggar och ibland så hittar de dig med.
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=piiano)