Do you ever think of me Barcelona?

2009-03-31 @ 11:21:46
Jag känner att jag skulle behöva åka till barcelona ett tag igen.... Har min älskade livscoach boende där nere och det är nu alldeles för länge sedan vi träffades sist! En fantastisk människa vars syn på livet jag önskar att jag också hade. Hon är så harmonisk och utstrålar ett sådant inre lugn att man inte kan annat än bli påverkad av det. Jag skulle behöva henne just nu.... Har aldrig blivit så väl mottagen och bra behandlad som där nere! Människorna tog genast in mig som en i familjen. Det var för dem givet att jag skulle få bo hos dem så länge jag ville, och äta av deras mat så att jag var mätt och belåten, trots att de själva inte hade mycket pengar alls! Och när man än träffade en ny vän så kramades man och pussades  på kinderna som om man varit bästa vänner hela livet. Jag älskade verkligen livet där nere!! Jag önskar att jag hade möjlighet att kunna åka ner till barcelona ett tag... eller för alltid kanske? Jag vet inte... jag vet bara att jag saknar motivation för livet just nu....


Änglavakt hade jag igår. Fick okontrollerad sladd på bilen, hamnade i fel fil och var centimeter från att krocka med en buss! Kommer aldrig att glömma busschaufförens min..... Men jag lyckades räta till bilen i sista stund och chockad, men okej, kunde jag darrig i hela kroppen fortsätta färden hemåt......


Jag måste säga att jag faktiskt är ganska förvånad över att jag INTE krockade.... Så oflyt som jag har med allt just nu.....

Have a nice day!

Jord timmen.

2009-03-29 @ 10:10:19
Igår var det ju, som säkert ingen har missat, Earth hour. Vi deltog givetvis i den. Släckte ner och drog ut alla kontakter och gick ut på en liten kort promenad här i kvarteret (förvånansvärt få som faktiskt hade släckt ner!) och sen så kom vi hem och gjorde det där fina som vuxna gör! Wow, bristen på tv, dator och mat (öppnade inte kyl/frys under timmen heller) kan ha den effekten på människor.
-Jaha, vad ska vi nu göra då?
-nåå, prata kanske ?
-Om...vadå?
-Näha  vi skiter i det.... Ta ficklampan och läsa en bok?
-Nää-ää så tråkigt...
-Okej, ska vi ha sex kanske?
-Jaa, varför inte, gärna för mig, jag är på(HA-HA)!

Visst ääär vi romantiska?!

Annars så har det inte varit så mycket mer i helgen än jobb för min del.... Hade en riktigt fin dag på jobbet i fredags. Vi hade "utvecklings" samtal. Var lite nervös innan faktiskt, hade lite -Im-in-trouble-and-my-principal-is-going-to-kill-me känsla över det hela! (ja, jag var en som ofta fick skäll av lärarna. Och ännu mera -Du är en bra tjej Piia, meeeen...du skulle kunna bättre) Sånt sätter sina spår. Jag tror alltid att jag har gjort något fel, vad det än handlar om.... Tror inte på att jag faktiskt kan göra ett bra jobb eller något rätt för den delen heller. Men ialf, hade möte med chefen och han var sååå nöjd med mig! Jag har aldrig fått så mycket beröm i hela mitt liv känns det som! Både för hur jag gör mitt jobb och hur jag är som person. Han var så allvarlig också att man inte kunde annat än att ta åt sig. Jag som är en bekräftelse torsk fick verkligen en egoboost av det. Någon annan måste säga att jag är bra, annars är jag inte det, tror jag alltid.... Kanske borde jobba upp självförtroendet lite och ta lite mer plats i världen? Jag kanske inte är så jävla värdelös som jag alltid tror? aaa... kanske inte.Ojdå, nu måste fastnade jag här, det var inte riktigt meningen. Jag måste iväg på jobbet ju!


Tingeling tingeling

Överdos!

2009-03-27 @ 07:08:47
Nä, nu får det vara nog. Ska ta mig ett allvarligt snack med tompa ikväll när båda slutat jobba. Det här funkar inte längre. Antingen så lägger jag in mig på psyket NU, eller så får vi helt enkelt ta och fixa till det  här. IM PUTTING MY FOOT DOWN!

Några små och tillsynes obetydliga händelser igår blev droppen som fick bägaren att rinna över! Är inte ens värda att nämnas så små var de men när det bara är tråkigheter som händer, små jävla irritations moment som läggs på varann så blir det till slut en stoooor bajs  hög. Så är det bara.....


Och den enda som faktiskt står ivägen för min lycka är ju dumma jävla jag! Men NU börjar jag se mig om efter annat.

JAG HAR FÅTT EN ÖVERDOS AV NORRLAND!!!

Så ljuvt det är att göra ingenting och sedan vila efteråt.

2009-03-25 @ 23:58:10
Jag kunde ge lektioner i att inte göra något, om jag bara orkade.......


Hellre en tårta i vasken, än en vårta på tasken.
Hellre lite kattpiss i salongen, än en kass pitt i kalsongen.
Hellre en bollkalle i kanalen, än en kall balle i analen.
Hellre frysa i tälten, än tälta i frysen.
Hellre råg i ryggen, än säd i byxan.
Hellre bladlöss i snåret, än flatlöss i håret.
Hellre en strömmingsfientlig främling, än en främlingsfientlig strömming.
Hellre diska i badvatten, än bada i diskvatten.
Hellre en kälke på vintern, än en spark i pungen.
Hellre en kork i skumpan, än en sork i rumpan.
Hellre ha ryggsäcken på magen, än magsäcken på ryggen.
Hellre pissa i en stupränna, än att stupa i en pissränna.
Hellre en back bärs, än barsebäck.
Hellre omkörd och bortkommen, än omkommen och bortkörd.
Hellre en hängmatta i parken, än hängpattar till marken.
Hellre en kråka i näsan, än en skata i sängen.
Hellre en back i hallen, än ett hack i ballen.
Hellre fimp i krattan, än kramp i fittan
Hällre en rövare i poolen, än en polare i röven.


Med alla dessa motgångar så är det bra om man kan tänka positivt......


Hoppades att jag skulle få tillbaka pengar på skatten men så blev det ej... Istället åkte jag på att betala 5000 jävla kronor!
Förbannat...!!

SLÅ TILLBAKA! Fyll i deklarationsblanketterna med romerska siffror!


Ska det inte vända för mig snart? Jag väntar tålmodigt.

"Jag slog sönder en spegel och fick sju års olycka, men min advokat tror att
vi kan få ner det till fem"

Oh no!

2009-03-24 @ 20:57:17
What to do? Det är ingen Top Gear på tv idag!

Kat-a-strof!

Men kanske motorjournalen kan vara nått endå?(som verkar komma istället för TG)
Måste nog ge det en chans iallafall.... Vare sig jag vill det eller ej.

Vad ska de göra här näst? Lägga ner hem till gården?!?! (HEMSKA TANKE!)

Oh no, nu blev jag smått upprörd.....

Det är över nu

2009-03-23 @ 21:20:33
jodå, det kan man lugnt säga att helgen är nu. Sikken helg det har varit också! Den var så otroligt lyckad och rolig att det kommer att bli svårt att toppa den framöver. I fredags så satt vi bara här hemma jag och tomi, drack nån öl var och spelade tv spel då dörrklockan plötsligt ringde... Alla som känner mig vet hur jag reagerar då det ringer på hos oss utan att vi väntar på någon... Jag drabbas av panik!! Samma sak när det ringer på mobilen från skyddat nummer. Jag svarar inte, och jag öppnar helst inte dörren heller! (har ingen aning om var denna rädsla kommer ifrån) Men denna kväll så trotsade jag mina rädslor och öppnade dörren. Och jag är glad att jag gjorde det också. För där stod ingen mindre än Jonny! Det var så härligt att träffa honom igen, det var verkligen inte igår! Så han kom in och satt och surrade med oss i några timmar. Huhh, så man fick skratta också. Blev verkligen glad över hans spontana besök. Så härdan efter så ska jag öppna för alla, för rätt vad det är så är det inte Jehovas som står där, utan faktiskt någon som man tycker om.

Det var så kul att träffas igen att vi bestämde att jonny skulle följa med oss till malin och kenneth kvällen efter. 

På lördagen så var vi till svärförädrarna och umgicks med dem i några timmar. Tomi hade med sig våran gamla hårddisk och det visade sig att alla våra bilder fanns kvar! Blev så glad över detta!! Men nu måste vi verkligen bli bättre på att spara bilderna på cd skivor så att vi slipper detta igen...

Sen på kvällen så for vi som sagt till malin och ken och åt gott, drack sött och umgicks glatt. Hade så himla roligt. Vi åkte ut på krogen senare på kvällen och även det var kul! Verkligen alla (eller nästintill) som jag tycker om att umgås med var där! Hela gänget var samlat och det var verkligen så obeskrivligt roligt att jag inte ens kan försöka förklara det. Det hela slutade med en efterfest hos johan där jag så sött slocknade i hans säng! (stackarn fick sova på ett lakan på golvet!!!) hahaha.


Tack allihopa som gjorde min helg så lyckad.Nu ska jag plugga lite spanska innan jag slår mig ner i soffan för några timmars tv tittande.¡Hasta mañana!

SER JAG UT SOM SEXTIFEM?!?!

2009-03-20 @ 19:39:04

Idag så var Agda 95 ute på shopping tur med sina barnbarn, och de står och undrar över någonting.... Då tittar Agda 95 på mig och säger till barnbarnet; -Fråga tanten där borta. Och så pekar hon på mig!! VADÅ SER JAG UT SOM MÄRTA-MARGOT 105?! Sikken förolämpning.... Hon måste ju ha trott att jag var Sextifem år eller nått.... Fan, min mamma är inte ens gammal nog att kallas tant!

Ska trösta mig med en pizzabit i ena handen, en kall corona i andra, en liten vodka redbull i den tredje och en ps kontroll i den fjärde handen.  Och röven den ska vara djupt nedsjunken i soffan. Sådeså!Sen så är jag bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sjukt avundsjuk på malin och kenneth att jag nästan funderade på att köra av vägen och köra in i ett träd! Fusk!! Imorgon blir det allvar faktiskt! haha

Buenas tardes!

Sorgens dag.

2009-03-18 @ 22:19:05
Idag är det exakt ett år sedan jag, johan och tomi åkte till Thailand..... Detta faktum gjorde både johan och mig ganska så deppiga och bittra, så vi utnämnde denna dag till en sorgens dag. För ett år sedan på dagen var vi på väg mot värme och äventyr och idag så sitter vi här i slaskiga norrland..... ja, så det kan vara ibland.

Men trots detta så har det endå varit en bra dag. Jag har varit ledig idag så jag packade med mig johan i bilen och styrde mot töre. Där vi nästan spräckte våra magar med min favoritmat korvsoppa. Mmm. Kan aldrig äta bara lagom av det utan det ska alltid överdrivas. Äter tills jag inte kan andas mer! Det var riktigt trevligt att vara där och umgås med föräldrarna, Ellen och djuren. Sen så var pappa min så snäll och tvättade min väldigt skitiga bil också. Det är jag mycket tacksam för. Lever ju som bekant väldigt snålt just nu så att betala för en biltvättning känns inte så aktuellt.

Det är som konstigt att just när man har bestämt sig för att spara pengar och leva snålt, ja då helt plöstligt så börjar allt att gå sönder..... Inte de billiga grejerna heller utan allt det som kostar muchos dineros!!! Det började ju med att tompa krockade och var tvungen att köpa sig en ny bil (givetvis en som var mycket nyare och dyrare än den gamla) och så idag så kom nästa smäll.... Datorn kraschade!!! Det tackar vi för!! Förbannat.... Vi som köpt en ny tv för inte allt för länge sen heller har verkligen varken råd eller lust att börja punga ut en massa stålar för en dator också... Men man har ju som inget val, så beroende som man faktiskt är av datorn. (tanken på att inte kunna läsa bloggar på flera dagar får det att vrida sig i magen på mig!!!) Så det var ju bara att he sig iväg och snällt öppna börsen & köpa en dator..... Blev en bärbar liten sak. Så jag sitter här nu och försöker vänja mig vid den konstiga musen. Har ganska svårt för det än så länge men det är väl en vanesak bara.... På några dagar har jag väl lärt mig det också. Hoppas jag.
Men nu kan jag ju trots allt sitta vid soffan och blogga samtidigt som jag blir killad under foten så Its all good afterall! hahaha. Tåkigt bara med alla bilder som försvann... Från alla våra resor.... suck. Vi får helt enkelt börja om från början. Åka alla länder en gång till, inget mer med det.Nä, nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag sova. Lång dag imorgon.selamat malam!

Vill.

2009-03-17 @ 10:21:23

Att vara volontär på http://www.sos-animals.se/ har länge varit något som jag vill uppleva. Kanske för ett halvår eller så? Men som vanligt så är jag så förbaskat dålig på att faktiskt ta mig iväg. Eller ens ta första steget och maila iväg ett intresseanmälan..... Sen så hatar jag det faktum att jag är så satans jävla plikt trogen!!! Har ju ett jobb att sköta, har ett förhållande att ta hand om, och jadi jadi jaaa.... fan vilken bitterfitta jag håller på att bli.... Jag måste faktiskt ta och börja sköta om mig SJÄLV  bättre nu.  Göra allt som jag drömmer om. Lära mig spanska, backpacka jorden runt, leva på en hundgård, hjälpa till att bygga upp en by i afrika, bo i en storstad i minst ett år för att få känna på hur det är. Men det där första steget........ Varför kan jag bara inte ta det??? Tror att det dels beror på att det faktiskt krävs lite jobb för att bara dra iväg så där.... papper ska fyllas i, sprutor ska tas, arbetstillstånd, läkarintyg, visum, och det ena med det femte. Och som jag är tyvärr en sån där människa som helst bara vill lägga mig ner och få allting serverat åt mig. Helst på silverbricka. Att faktiskt jobba för att saker och ting ska hända är inte min starka sida.... Jag önskar att det vore det men se, att bara önska hjälper inte den som sitter fast i brunnen.(öhh...?)

Jag vill härifrån, men huuuuuur ska jag få mig själv till att gå från tanke till verksamhet?!?!?!
Ni som är bra på att organisera och trixa och styra upp saker, H U R G Ö R M A N ? Lär mig! Upplys mig!

Can I get an Amen!För övrigt så har jag upptäckt att jag är en jävel på att sätta ihop cyklar!
rojbaş!

Kan de, Så kan jag!

2009-03-16 @ 10:12:29

Gert fyllking och Robert Aschberg promenerar från Ystad till Haparanda. Förra året så var det en man som  körde gräsklippare från Haparanda och ner till Ystad. Och då tänker jag, om de kan så borde väl jag också kunna? Men eftersom att jag Alltid ska vara värst så tänkte jag att jag kanske tar och traskar Usa runt? Åker Rullskriskor från Moskva till Peking? Hoppar Hoppstylta Afrika ner? Coast to coast på hästrygg i Australien? En cykeltur Tvärs igenom Asien? Eller helt enkelt en promenad genom ALLA länder i Europa. Idéerna finns där, det gäller bara att idas masa sitt feta arsle ur soffan ge sig iväg. Men jag vill ju inte göra det själv. Någon som känner att de vill haka på? Kan bli ett trevligt LITET äventyr som vi inte lär glömma i första taget. Någon? Kom igen nu.Men sen så är jag för snål för att köpa mig ett par ordentliga promenadskor.... Skulle nog ha fullt med öppna sår i fötterna redan innan jag nått Piteå.... Har nån att låna? hahah. Kan de, så kan jag. (vill jag gärna låtsas tro)


Guten Tag!

Mööörning.

2009-03-15 @ 09:53:35
jisses vad sömnig jag är. Känner mig nästan bakis också fast att jag inte är det. Jag åt så förbaskat mycket igår att jag fortfarande mår illa. Juäk. Aldrig mer mat.

Det var några dagar sedan jag skrev märker jag, så vad har hänt?
 
Hmm, I torsdags så var mor, far och Rajsan här och hälsade på oss. De hade inte träffat tompa sen han fyllde år så de ville fira honom nu. Och SOM det firades. Med 3 kilo smörgåstårta om jag ska vara exakt!!! Plus att de hade köpt en massa slisk, som bullar, munkar och punchrullar!! Tompa, mamma och pappa åt sig halvt till döds kan jag tala om för er! Frosseri på elit nivå, verkligen. Jag å andra sidan tycker ju inte om (slå mig inte) smörgåstårta så jag fick sitta där med min matlåda som jag lyckats spara eftersom päronen bjöd mig på lunch samma dag.... Men jag mådde åtminstone inte dåligt efteråt, så jag var nöjd. Sen spelade vi Chicago i några timmar innan de åkte hem. En riktigt trevlig kväll, fast att jag inte vann en enda gång!
 
Sen var det det fredag. Men då hände verkligen inte ett skit. Tomi var så trött, han kunde knappt minnas den sista gången han fått sova ut, så han somnade ju i princip så fort jag kom hem från jobbet. Det var fredagen det. den 13.e.
 
Och så igår då.... nå jag jobbade. Det var en riiiiiktigt seg dag på jobbet också. Timmarna gick sååå sakta. Jag är rätt säker på att den vid några tillfällen faktiskt gick bakåt också..... Nåväl, efter att jag äääntligen hade tagit mig därifrån så åkte vi till bergviken och åt gómiddag hos johans mor. Han hade lånat hennes lägenhet eftersom han inte hade nå mat hemma att bjuda på! hahah. Så söt. Sedan blev det schlager för hela slanten. Fan så nära det var att Af Uggla vann! Lite för nära faktiskt. Hade skämts ögonen ur mig om vi hade skickat henne till moskva. Jävlars så vi skrek hos johan när rösterna började räknas upp. Förstår verkligen inte vad folk hör som inte jag hör i den låten? Den suger ju! Samma med måns låt också. Blä. Men saken är ju som baken, den delar sig, och är fylld med skit. Efter att vi skrikit oss hesa till medlodivfestivalen så spelade vi spel resten av kvällen. Hur mysigt som helst.

Jepp jepp. Tråkigt blogg inlägg detta blev om ni frågar mig, men jag får väl skylla mig själv som inte har skrivit på flera dagar. För alla båda två läsare som faktiskt följer denna blogg kanske undrar vad jag har gjort när jag varit så tyst av mig? Nå nu vet ni.
 
Nä, nu måste jag börja fixa iordning mig. And then im off to worket.


günaydın!

Lipsill

2009-03-11 @ 22:10:13
Jag kan vara en sån crybaby ibland. Då krävs det inte mycket för att jag ska börja böla. Som idag när vi satt och kollade på "semestersvenskar" och de fick veta var de skulle få jobba nästa säsong, och de pratade mycket om hur tråkigt det kändes att de skulle skiljas åt från alla sina kollegor som de kommit så nära. Ja, då började jag stortjuta! Ibland har det även hänt att jag börjat grina till lambireklamen också! Jag är inte ledsen eller så, men ibland har jag mina "känsliga" perioder då jag helt enkelt har en väldigt nära kontakt med mina känslor. På tal om det så blev jag överlycklig när jag fick veta att "Marley och jag" (boken som jag läste för några månader sedan) har biopremiär den 27 mars! Jag lär ju behöva ta med mig mer än 2 gråt-servetter när jag går och ser den om jag säger så. Har ni inte läst boken än så tycker jag absolut att ni ska göra det nu! Man får både skratta gott och gråta vått vill jag lova. Men ibland är det faktiskt ganska skönt att få gråta av sig lite, vare sig man gråter av skratt eller för att man ser någon sorglig film/dokumentär.


Har varit ledig idag. Har faktiskt inte gjort så mycket. Har inte ens idats klä på mig idag, utan har gått i min pyjams hela dagen. Vilket har varit grymt skönt! Har sett på tv, internetat och städat lite. Kände att jag inte orkade vara seriös idag. Eller sällskaplig heller för den delen. Men det är helt okej det med.

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen...... Jobbar helg, så det blir nog inte allt för mycket gjort då heller. Ska nog till Johan och kolla lite schlager dock tror jag. Saknar som mina polare endå. Har varit alldeles för slö för att umgås med folk på sistone, men det ska det bli ändring på.Nä, nu ska vi gå och lägga oss i sängen och slå på nån film att somna till. I morgon kommer päronen & Rajsan och hälsar på efter att jag slutat jobba!!(favorit i repris) iyi geceler!

HJÄ...LP!

2009-03-10 @ 21:08:10
OH....MY...LORD! Jag håller ärligt talat på att bli galen! Jag sliter mitt hår och biter tungan av mig. Jag har haft en låt på hjärnan heeela långa dagen! Samma låt har spelats upp om och om och om och OM igen i min skalle, tusentals gånger enda sedan jag klev upp. FROSTY THE SNOWMAN! Det kan inte bli bättre va? En jävla jultruddelutt mitt i mars. Kan någon snälla hjälpa mig? Säg en låt, vilken som helst. Bara det är en låt som fastnar! Gaaah, vad som helst är bättre än Frosty! Har (som vanligt) drivit mina kära kollegor till vansinne idag med mitt nynnande. Det smittade dessutom av sig så tillslut så hördes det julmusik trallandes lite här och var på jobbet.

Jag klarar snart inge mer! Vik hädan onda snögubbe!!!


(Bra Piia, det där gjorde ju verkligen saken bättre!!)
Tack gode gud för att TopGear börjar snart, så kanske man kan få tänka på något annat för en stund!?Jag får snart brainfreeze......


mukava lumiukko! (ja hyvää iltaa!) 

Det var den helgen.

2009-03-09 @ 10:34:06
Fort var det gjort att den var över. Hade gärna haft helg i några dagar till. Är så bloody förkyld idag. Näsan rinner, känns som om skallen är full av gegga och snor bara. Fy fan. Dessutom så värker ryggen också. Men det är bara att bita ihop och hålla ut till onsdag, är ledig då så jag får vänta med att vila till då. Kan bli lite drygt att vara på jobbet idag, då jag knappt hör något! Har lock i bägge öronen så det kommer att bli mycket "VA SA DU, SA DU" idag.

Resan gick bra också. Tomi fick sig en ny bil och vi hade jätte roligt i Sundsvall. Eller, lite sur blev jag faktiskt då jag förlorade 140 kronor på Casinot (oh my god, hur ska räkningarna nu betalas?!?!) och tompa gick 900 spänn plus!! haha. aja, men det var ju faktiskt hans födelsedag så det kunde jag unna honom. Dessutom så köpte Tomi ett par jeans till mig för 600 kronor!!! VA? Vänta nu, var det inte han som fyllde år?Joo... Att jag är bra bortskämd jag.... Hjärtat fyller år och det är jag som får presenter!! hahah. Han är så fin killen min. (Han köpte faktiskt nya kläder till sig själv också)

Vi hade som sagt en jätte trevlig resa. Tomis barndomskompis och dennes tjej kom och festade med oss på fredagen också. Ett rikigt härligt par, hur sköna som helst. Vi hade jätte roligt ihop. De lovade att de ska komma och hälsa på oss i sommar så det ser vi fram emot.
Vi har alltid roligt jag och Tomi när vi är på Roadtrip. Speciellt då han kör... För då sitter jag och skämmer ut oss så vi halvt får garva ihäl oss. Det är allt från att tok vinka till folk vid övergångsställen, Tuta som en galning helt utan anledning till att blotta mig för långtradarchaffisar. Hahahah. Moget? Nä, jag vet, men roligt är det!!

Sen bodde vi så fint också. Mitt emot casinot. Det är så härligt att få bo på hotel ibland. Man blir som nykära igen när man inte sover i sin egen säng har jag märkt. Sen så finns det ju inget som slår hotelfrukost!


En riktigt fin helg. Sen vi kom hem har det inte blivit mycket gjort. Har varit så risig sen i lördags kväll så det har bara varit soffan som gällt. Jo, jag skulle ju göra våfflor igår kom jag på. Jag stod där i köket och rörde ihop allt då Tomi kom in i köket och bara tittade på mig. Ett bra tag stod han och stirrade på mig innan han helt plötsligt utbrast; -Jag älskar dig så otroligt mycket Piia. Du är så himla söt som gör våfflor åt mig!
Då kan ni förstå att jag inte lagar mat så ofta här hemma!  hahah. Sen att våfflorna helt misslyckades är ju en annan femma.... De blev ju inte som de skulle!!!! Bara en jävla gegga vart det! Fick inte smeten till att bli fast..... Så då bestämde jag att jag ALDRIG mer ska försöka mig på att göra nått i köket. Tomi får helt enkelt älska mig som jag är..... Bäst i sängen men sämst i köket!!!

hehe, så det kan bli. Nä, nu måste jag snyta mig och börja göra mig iordning för jobbet.Dobar dan!
   
   

Grattis Tomi.

2009-03-06 @ 05:15:45
Babe fyller 29 år idag, Gratulerar min kära thorbjörn thorstenson!

Jag har klivit upp , men det betyder definitivit INTE att jag är vaken för det. Nej, det kommer att krävas minst 10-12 redbull för att jag ska bli mänsklig igen..... åh, herramunje..... Hoppas nu att tompa får sig en bil idag.... Och hoppas att jag blir miljonär på Casinot!

Nej, nu måste jag ha kaffe, och sen åker vi.


Håll tummarna för att bilen ska vara bra!
God morgon!

Ay Caramba!

2009-03-03 @ 21:41:54
Jag skulle egentligen vara ledig i morgon, men se det är jag icket! Eftersom vi åker bort på fredag så bytte jag dag. Så på torsdag har jag jobbat 8 dagar i rad. Hallelulejå! Men då får man ju sova ut på fredag istället. Nej, men vänta! Just det, vårat flyg går ju klockan 6 på morgonen! Men på lördag får jag väl sova ut? Näha, inte det heller.... Då ska det ju checkas ut från hotellet tidigt. Har ju iofs börjat sent både igår & idag, men ons-tors så jobbar jag mina långa pass från 8-18 och då brukar jag vara trött, så trött efteråt. Men jag gråter inte för det inte. (för ovanlighetens skull) Jag kommer mig ju iväg från Luleå ett tag! Jippiewiiiii! Har faktiskt enda sedan mitt nervsammanbrott för några dagar sedan, haft hur mycket energi och livsglädje som helst! Ibland behöver man nog sig ett litet psykobryt för att orka fortsätta. Det ska jag komma ihåg.
 -Note  to myself: give up and break down every once and a while-

Försökte övertala tomi att vi skulle åka tillbaka till Stockholm på fredag och ta första bästa flyget till London för en mini weekend där. (Vadå, jag skenar väl AAAALDRIG iväg något?!) Men det gick han inte med på. hahah. Det kostar ju som att köpa en ny bil så han har inte råd med något sådant. Det har ju absolut inte jag heller men det hör ju inte till saken. Att jag måste lämna in min bil på fix (off you go salary dear) och dessutom har givit mig själv köpföbud på allt som inte är mat, hindrar ju inte mig heller. Jag har inte råd, men endå så tror min lilla hjärna att jag har obegränsat med pengar. Och att jag faktiskt HAR  råd att flyga till världens ände och checka in på ett 5-stjärnigt hotell, VARJE MÅNAD!! Bra att jag kan leva i verkligheten. Näää, då är ju min drömvärld mycket roligare faktiskt.Jepsi Pepsi.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på att Top Gear ska börja. En helig timme för moi.
God natt!

"Leaving on a jetplane...

2009-03-01 @ 22:11:53
...dont know when I´ll be back again"

Biljetten är bokad. New York here we come!

haha, nämen skämt å sido, aldrig att jag skulle våga åka dit utan Johan! Vi har ju faktiskt ingått en pakt om att aldrig åka dit utan varandra. Nej riktigt så långt ska vi inte. Men till stockholm ska vi däremot. Eller rättare sagt till Uppsala.(Med taxi från arlanda) Men bara över dagen, nästa fredag. Tompa har hittat sig nån bil där som vi ska ner och kolla på. Förhoppnigsvis så köper han den, för vi tänkte att vi då skulle köra upp till Sundsvall redan samma dag och fira Tomis födelsedag där. Bo på hotell och gå på Casinot. Karln tycker ju om att spela så det blir nog en perfekt 29 års dag för honom. Tycker själv också att det ska bli roligt. Så om ni vill (M&K? Vårat kära skillsmässobarn J? S&D?) så tycker jag absolut att ni åker ner till S-vall och joinar oss! Ju fler dessto bättre. Skönt att få komma bort från stan lite också.Sitter som besatt och letar efter tatueringar på nätet. Hittar som vanligt hur mycket som helst. Får sålla bort dem allt eftersom sen. Tror iallafall att jag ska boka tid snart för en ny gaddning redan nästa månad. Tror att jag sparar högerarmen till nästa gång och gör något annat nu. Hade tänkt mig en Stor lilja eller lotusblomma kanske, på höger sida av revbenet. ganska stor hade jag tänkt mig att den skulle bli..... Så det lär ju kosta.... Att jag inte bara kan ha normala, billiga hobbyn! Men tatueringar och resor är sådant som jag gladeligen slösar pengar på utan att känna den minsta ånger!

Så är det. Men nu ska jag surfa vidare. Jakten på den perfekta tatueringen fortsätter.


(Kanske något i den här stilen?)


Boa noite!