He´s fallen and he can´t get up!

2010-03-18 @ 10:55:20
Jag har säkert nämnt tidigare att min sambo är mycket för att röra på sig och ha andra skumma grejer
för sig i sömnen. Det mest vanliga som han gör, är att "ramla". Det händer en sisådär 3-7 gånger i veckan kanske... Det sker alltid just som han är påväg att somna. Han är någonstans på gränsen till sömn och vaket tillstånd då han drömmer att han ramlar/snubblar på någonting och hans reaktion på detta är alltid densamma, Han hoppar till högt som fan, benen flyger upp i luften och armarna slår han hejvilt med runt omkring sig som om han försökte greppa efter någonting att hålla i sig i. Sen så grymtar han till och det låter ungefär som när man råkar trampa en hund på svansen.

Jag blir lika vettskrämd VARENDA GÅNG! Det har även hänt att detta har skett när Tomi har legat och hållt om mig och då blir jag nästan ner knuffad ur sängen med våldsam fart!

De första gångerna jag var med om detta så var jag påväg att rusa upp från sängen, springa till telefonen och ringa efter första bästa präst som kunde komma över omedelbart för att utföra en exorcism ritual på vad jag trodde var en besatt sambo!

Nu har jag dock blivit så pass van att jag inte längre har ett behov efter att ringa någon utan istället så frågar jag Tomi (när mitt hjärta väl har lugnat ner sig och börjat slå i normal takt igen) om han ramlade.
Mmm... Jag snubblade, brukar hans svar oftast bli och sedan så vänder han bara ryggen till och somnar lugnt om, utan en tanke på att han nästan har gett sin sängkamrat en smärre hjärtattack!


Det går vilt till i våran säng om nätterna!

Kommentarer

Postat av: mami

hohoooooo...att vi fick skratta igen, tack!!!! din blogg är såååååååå givande!

2010-03-18 @ 11:30:02

Postat av: Säl

Hahaha, vad fint! Min pojkvän gör exakt likadant ganska ofta, åtminstone nån gång i veckan. :)

2010-03-18 @ 21:57:59
URL: http://lobotomimi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback