Going to the chapell....

2010-02-07 @ 10:11:33
Anledningen till att jag tog upp "Tomis kommande miljoner" i förra inlägget är att VI verkligen skulle behöva dessa just nu. För som våran Las Vegas resa (Ni har börjat lägga ihop 1 plus 1 har jag förstått!hihi.) utvecklar sig för var dag så tror jag just nu att den enda som skulle ha råd med allt detta är Bill Gates och kanske en och annan Olje miljardär. För som ni vet så går min planering snabbt över från verklighet till oh-my-god-låt-oss-liksom-bila-hela-Usa-runt-på-2-veckor-och-bara-bo-på-lyxhotell-varje-natt-och-gärna-en-natt-i-Elvis-gamla-sovrum-på-graceland Fantasier! För clueless som jag är när det kommer till att förstå mig på pengar och vad de faktiskt har för syfte så tror jag ju lixom att vi har råd mer allt! Jag veeet ju innerst inne att vi inte har det, men nog fan är det roligare att planera om man låtsas att man inte har något tak på budgeten alls!

Planen började enkelt. Precis som min dröm alltid har varit. En fin liten vit klänning, en minimal blombukett, Inne i ett litet kapell, "Elvis" som leder mig till altaret i tonerna hans musik, Två stycken -I DO- , Ut från kapellet, middag utomhus och efter att ha varit ute och firat halva natten så avslutar man med att bo på ett av de finare hotellen i Las Vegas (kostar inte alls så mycket med ett vanligt rum som man kan tro faktiskt.).

Mmm. Det är grund idén. Var jag är just nu i min planering? Jo, vi hyr elvis hela dagen och då givetvis hans rosa cadillac också som vi blir körda omkring i hela dagen, vi gifter oss på ett av de dyraste kapellen och jag har på mig den vackraste "Vera Wang" klänningen, Tomi har Armani kostym, Två stycken -I DO- , middag på 112-stjärnig restaurant, sedan glida runt i las vagas på cadillacen, sedan så håller våran Elvis en konsert för oss dit han även bjudit sin kompis Tom Jones och Frank Sinatra (Frank återuppstår från de döda för oss den kvällen) för att sedan avsluta med att bo i en enorm takvåning på MGMGrand hotel and casino där vi bowlar (ett måste att ha bowling bana på rummet ju!) och badar jacuzzi resten av natten!! (Rummet kostar faktiskt bara 10 gånger mer än vad man kan tro)


Huhh.... Tur att tomi också är delaktig i det här och kan bromsa mig lite. Han tyckte bl.a inte att vi efter Las Vegas skulle åka på KaribienKryssning på bröllopsresa utan han menade på att Las Vegas VAR BRÖLLOPSRESAN!!!


Jaha..! Ah, se där, det visste ju inte jag! Vilken tur att Tomi tar hand om sakerna som jag ignorerar!


Men jag planerar för fullt. Jag har Aldrig någonsin planerat någonting i hela mitt liv, men nu helt plöstligt så vill jag veta allt!! Så roligt det är!Bridezilla som kommit över mig?


Kommentarer

Postat av: mami

Roligt att planera....den här resan gör jag oxå, om inte annars så via er o i mina tankar!!!!

2010-02-07 @ 13:15:10

Postat av: Helena

Varje dag på jobbet kommer en liten mini Helena att sitta på din axel och viska....(Piia planera inte för stort så du blir besviken när det inte blir sååå galet som du tänkt)Åk till Las Vegas och bara njut.....;)

2010-02-07 @ 18:50:33

Postat av: aleeekz - tävling pågår.

Hallå hallå

haft en bra dag ?

tänkte berätta att jag har en tävling om ett underbart smycke på min blogg, länk : http://voffsen.blogg.se/2010/february/-tavling-fran-lovebeproud.html

om du inte vill vara med så ber jag om ursäkt för denna kommentar .ha det bra <3

2010-02-08 @ 16:33:31
URL: http://voffsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback