Skrivkramp..

2009-10-06 @ 11:24:07
Har haft lite skrivkramp över helgen. Igår gjorde jag dock ett försök att bryta bloggtystnaden men det gick inte så bra... Jag satt i kanske 5 minuter och bara stirrade på skärmen.. men jag kom varken på en rubrik eller en textrad överhuvudtaget så det fick vara.

Så, idag gör jag ett nytt försök att uppdatera bloggen.

Hej! (sådärja, då var vi igång igen!)

Min lediga helg är återigen förbi. Jag hinner inte mer än just och just vänja mig vid att vara ledig innan det är måndag igen. Men däremot så känns helgerna evighetslånga då jag jobbar. Det är lite konstigt det där.... I allafall, fredagen så hände inget speciellt. Kollade några avsnitt av sons of anarchy (en serie som jag har blivit helt galet förälskad i!). Lördagen var däremot lite mer händelserik. Jag och emma lunchade och shoppade på stan. Jag hittade nada, men trevligt var det endå. Sen på kvällen så var det fest hos henne. Det var riktigt trevligt (speciellt då jag träffade en kär gammal vän som jag inte sett på lääänge) fram tills vi for ut på krogen. Så onödigt. Det förstörde hela kvällen. Det var alldeles för mycket folk ute, jag tappade bort alla och fann inte någon jag ens halvkände lite... Jag har fått mer än nog av luleås uteliv känner jag. Har inget att hämta på krogarna i stan, så man kan lugnt säga att jag kysste luleås nattliv farväl denna helg. Aldrig mera krogen. Härdanefter OM det ska festas så ska det vara en hederlig hemmafest och inget annat!


Söndagen så hade ordentligt med huvudvärk, så jag blev liggandes i soffan precis hela dagen.  Åt mat och slisk från det att jag slog upp ögonen till det att jag somnade på soffan klockan 8 på kvällen igen. En ganska avslappnad dag med andra ord. Andra här hemma var dock piggare. Tompa bytte däck på min bil, han åkte iväg och handlade slisk och bullar åt mig, och på lördag kvällen så hade han hand om tvättstugan helt själv (inte för att det skulle vara ovanligt!) också . Han är allt en duktig hemmafru den där grabben. hihih. Nä, men guld värd är han! Jag är en gode bortskämd flicka jag!Nä, nu hör jag hur jobbet kallar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback