Halloween

2009-11-01 @ 00:37:59
Vi har en tradition här hemma. När det är Halloween så väljer vi bort fest och glamour och istället så stannar vi hemma, köper en massa gott att äta, tänder en helsikes massa ljus, släcker alla lampor och kollar på skräckfilmer så länge vi orkar. Så även i år. Det är så mysigt att jag får gåshud. Första filmen vi såg ikväll heter "paranormal activity" och måste vara en av de bästa och mest Läskiga film som jag någonsin har sett! Jag höll på att skita sylt mer än en gång om man säger så.... Den är filmad i vardaglig form (tänk blair witch project), ett par som med egen kamera filmar saker som händer hemma hos dem. Jag säger bara, se den! Den var så bra att.... åh, det är ingen idé att jag ens försöker förklara. Bara se och upplev den själva. Ni blir inte besvikna. Lite paranoida och livrädda, men inte besvikna. Och yes, den är baserad på en verklig händelse. Punkt.

Andra filmen var en norsk zombie splatter film. Underhållande var den. Rolig. Splatter är skoj att se ibland. Det jag saknar nu är en vampyr film. Jag är sedan länge ett fan av Blodsugande fladdermöss folk och hjärnätande sengångar människor. Men jag hör att tomtom ligger i soffan och gäspar så det lär väl inte bli nå fler filmer ikväll.

Det har varit en mysig dag. Jag, malin, tomtom och kenken åkte till haparanda/torneå för en heldagstur. Efter att jag och malin hade lämnat pojkarna på det lilla casinot inne på köpcentrumet så gick vi runt i lugn och ro och shoppade. Då grabsen hade spelat upp sina pengar så gick vi på ikea, åt köttbullar och jag handlade en massa ljus. Sen handlade vi mat i finland och sedan hemåt igen. Trevligt med sådana små äventyr ibland. Har fått skratta så mycket att jag höll på att få köpa mig nya underkläder!

Nu har tomtom förflyttat sig till sängen och jag ska nog joina honom. Imorgon så ska jag ju trots allt jobba...

Hoppas att ni har haft en trevlig halloween helg.

 
 


Kommentarer

Postat av: Päivi

Ni har haft en väldigt lyckad dag, vad rolig. Vad mysiga och även vackra bilder du lagt ut. vi höres, hälsa Tomi. kram

2009-11-01 @ 08:24:01

Postat av: mami

ooh, det är så mysigt med levande ljus, vackert!!!

på tisdag kommer jag,fadro o Anne o hälsar dig på jobbet...vilken tid har du lunch? vi är klara från lassa ev.13.00, måste vara där kl.10.00, Kram

2009-11-02 @ 07:28:19

Postat av: Angelika

Vad mysigt du hade gjort det :)

Den där filmen MÅSTE jag se. tack för tipset! jag nämligen ÄLSKAr skräckisar, spec dom bra haha..!! Krams

2009-11-08 @ 22:20:05
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback