Fake it til you make it.

2009-10-10 @ 22:59:08

Ibland kan oro visa sig i olika former. För mig så kom den fram som ilska idag.

Imorse när vi satt och åt frukost hos mina föräldrar så fick de besök från Finland. Mitt i allt så lägger de fram 2 limpor med ciggaretter framför mamma (som en present till henne) och då brast det för mig.... Jag blev svart i ögonen av ilska (läs; oro) och började gapa och skrika som den värsta galningen. Jag tyckte att de kändes så onödigt då hon har varit utan ett bloss sen i torsdags, och med tanke på allt som har hänt, inte bör ta sig ett endaste bloss till i resten av sitt liv. Jag betedde mig verkligen som en omogen tonåring och skrek att om hon vill röka ihjäl sig så ska hon då f-n inte ringa till mig och gråta då hon drabbas av hjärtinfarkt och lungcancer! Jag var så arg och rädd om henne att det... kom ut på helt fel sätt. Oron visade sig via ilskan. Det förstod min mor också. Så tack och lov är hon inte arg på mig....

Jag var dock arg länge. Så när jag skulle åka till jobbet så skickade hon med ciggaretterna och sa att jag kunde göra vad jag ville med dem för hon VILL INTE börja röka igen... Så nu ligger de i mitt skåp, och vad som än händer med dem så ska de iallafall inte få ta livet av min mamma. Hennes hjärta ska de hålla sig borta från!

Hur som haver, jag hade väldigt svårt att lugna ner mig. Jag var fortfarande uppjagad då jag kom till jobbet. (det är länge sedan sist jag var så här ARG på riktigt) Så det jag gjorde var att spela sådär övertrevligt glad. Som glader, hög på tjack och redbull. Har ännu kramp i mungiporna av det överdrivna smilandet. Jag lovar att jag var den trevligaste människan som någon någonsin har träffat.... yäakk. Men endå, även om mitt leende var falskt, så var det endå ett leende och efter ett tag så började det faktiskt smitta av sig på mitt inre och påverkade mitt mående till det bättre. Jag blev helt enkelt lugn och glad på riktigt. Fake it til you make så att säga.

På lunchen hade jag t.om börjat skämmas för mitt hysteriska utbrott och ringde till mor och bad om ursäkt. Hon förstod och hon förlät. Pjuhh. Tack! Shit vad jag kan vara pinsam ibland.....Ikväll så är jag ensam hemma. Tomtom är hos kenken och kollar på fotboll och dricker några obligatoriska öl till det. (minns du vad jag sa igår mamma?haha,det enda som saknas är den engelska accenten!!) Så jag har laddat upp med cheezballs, Ben&Jerrys glass och godis. (3 dan i rad med slisk!Vad har hänt med min karaktär?)
Sen så sitter jag och kollar på en av mina absoluta favorit filmer ; Green street hooligans. En film om fotbolls fantaster (kallas visst huliganer också). Sen att min blivande exmake är med i den också gör ju den inte alls sämre. Nej nej... Samma kille som är med i min favorit serie , Sons of anarchy! Mumma. Så jag har det bra med både vanlig godis och ögongodis.Fast å andra sidan så brukar jag säga att ögongodis smakar sällan gott.... Nä, men är man en engelsk (irlänsk funkar också) bloke som är snygg, gillar fotboll och öl så inte fan kan väl det bli fel? Brittiska killar... aj aj vad jag är svag för dem....


aja, men nu vill jag återgå till filmen. Min lilla blogg paus blev lite längre än tänkt. Ajöken!


 
(CH i sons of anarchy)(CH i Hooligans. GE MIG!)


Kommentarer

Postat av: Anonym

Piia, du hade all rätt och reagera, jag hade säkert gjort likadant, fast lite värre, tror jag,kanske klöst ögonen ur dom, fast inte nog så illa, men kanske rivit lite på ett öga,ha inte dåligt samvete ialla fall,du gjorde alldels rätt!!!

2009-10-11 @ 08:00:12

Postat av: Päivi

Det var postat av mig, det översta, glömde avsändaren...börjar bli senil...

2009-10-11 @ 08:02:01

Postat av: mami

Tack att ni bryr er om mig...jag vaknade faktiskt på morgon och var lycklig???det är rätt länge sedan jag har känt så här!!!

2009-10-11 @ 10:20:18

Postat av: Angelika

Jag tycker att du reagerade helt rätt.. Hade gjort likadant som dig om det gällde ngn i min närhet, så ha för gudskull inte ångest för att du bryr dig om din mamma och att du visar det! :) Kramis

2009-10-11 @ 14:04:22
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback