casual friday.

2009-10-17 @ 13:08:14
Om man har "ledig klädsel" på sin arbetsplats en fredag så kan det tänkas se ut lite såhär:

     

närå, skämt å sido, Halloween närmar sig snabbt så vi smygstartade lite med den på jobbet. Som den sanna teaterapan som jag är, så fullkommligt ääälskade jag varenda sekund av det! Jag älskar att synas och få uppmärksamhet, när det är är "oseriöst"(O-verkligheten). När det inte är den riktiga Piia som syns, utan clownen Piia som får utrymme. När jag går in i en roll som underhållaren så har jag inga begränsningar och ju mer folk skrattar eller reagerar desto mer går jag igång och skämmer ut mig ännu mer!! och jag njuter i det fulla. Men, är jag den vanliga Piia så är jag inte lika kaxig. Den sidan av mig är blyg och lite rädd av sig. och väldigt svensk! Inte klaga, inte kommentera, inte synas -För guds skull INTE dra på sig uppmärksamhet!!!!! Skulle te.x ALDRIG våga skicka tillbaka mat som jag var missnöjd med på en restaurang...Kocken kan ju tänka att jag är... Otrevlig!!!! Apan i mig skulle ju däremot ta maten med sig, kliva in i köket och dra den ena dåliga "fluga i soppan" skämtet efter den andra, innan hon slutligen skulle flasha tuttarna, kasta tallriken i ansiktet på kocken och sedan bara traska ut som om inget hade hänt. Jag gillar ju helt klar den tjejen bättre än den tråkiga, svensson pigan som jag annars är. Alla har vi ju våra likes och dislikes med oss själv.

Lång förklaring blev det, skulle ju bara säga att jag trivdes som fisken i vattnet med att vara utklädd på jobbet. Ser gärna ut så mer ofta!


Ikväll är kvällen som jag har längtat till i flera månader!! Ska ju och se pablo Franciscos stand up show idag! Jag är så otroligt taggad och exalterad! Förbereder mig inför kvällen med att.... inte skratta alls! Sparar mina skratt till honom.

Efter showen så blir det party hos Rob och Angelika. Ska bli riktigt skoj. Har inte träffat dem på länge!I got a feeling, that tonight´s gonna be a good night!
Kommentarer

Postat av: Päivi

Ta fram din finska "SISU" och skrik i från, vi önskar er en väldigt jätte trevlig, underhållande, mysig, underbar, festlig och käleksfull afton, ha roligt och njut.

2009-10-17 @ 13:21:05

Postat av: mami

vi önskar allt det samma som Päivi!!! Vilken skojig arbetsdag du hade, hih...tusen kramar hemifrån<3

2009-10-17 @ 14:52:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback