Ay Caramba!

2009-03-03 @ 21:41:54
Jag skulle egentligen vara ledig i morgon, men se det är jag icket! Eftersom vi åker bort på fredag så bytte jag dag. Så på torsdag har jag jobbat 8 dagar i rad. Hallelulejå! Men då får man ju sova ut på fredag istället. Nej, men vänta! Just det, vårat flyg går ju klockan 6 på morgonen! Men på lördag får jag väl sova ut? Näha, inte det heller.... Då ska det ju checkas ut från hotellet tidigt. Har ju iofs börjat sent både igår & idag, men ons-tors så jobbar jag mina långa pass från 8-18 och då brukar jag vara trött, så trött efteråt. Men jag gråter inte för det inte. (för ovanlighetens skull) Jag kommer mig ju iväg från Luleå ett tag! Jippiewiiiii! Har faktiskt enda sedan mitt nervsammanbrott för några dagar sedan, haft hur mycket energi och livsglädje som helst! Ibland behöver man nog sig ett litet psykobryt för att orka fortsätta. Det ska jag komma ihåg.
 -Note  to myself: give up and break down every once and a while-

Försökte övertala tomi att vi skulle åka tillbaka till Stockholm på fredag och ta första bästa flyget till London för en mini weekend där. (Vadå, jag skenar väl AAAALDRIG iväg något?!) Men det gick han inte med på. hahah. Det kostar ju som att köpa en ny bil så han har inte råd med något sådant. Det har ju absolut inte jag heller men det hör ju inte till saken. Att jag måste lämna in min bil på fix (off you go salary dear) och dessutom har givit mig själv köpföbud på allt som inte är mat, hindrar ju inte mig heller. Jag har inte råd, men endå så tror min lilla hjärna att jag har obegränsat med pengar. Och att jag faktiskt HAR  råd att flyga till världens ände och checka in på ett 5-stjärnigt hotell, VARJE MÅNAD!! Bra att jag kan leva i verkligheten. Näää, då är ju min drömvärld mycket roligare faktiskt.



Jepsi Pepsi.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på att Top Gear ska börja. En helig timme för moi.




God natt!

Kommentarer

Postat av: anonym mami

gäller inte inbjudan M+P och P+L också...jag menar till kasinot???Halit...vi får väl fira Tomppa sitten myöhemmin?

2009-03-03 @ 22:01:58

Postat av: Piia

Jaaa men givetvis får ni också komma! =) Hoppa in i bilen och kör ner till sundsvall tycker jag.

2009-03-03 @ 22:25:20
URL: http://piiano.blogg.se/

Postat av: Angelika

Otrevligt av dig att inte svara när jag ringde dig här om dagen ;-) Skulle ju fråga en sak, men nu gäller det inte längre haha.. Trodde du skulle kolla upp vem det var som ringde och sen ringa tillbaka. men icket! argh hihi

2009-03-04 @ 19:24:44
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Postat av: Angelika

Ingen fara. Tänkte bara höra om du ville komma på ett kosmetika"party". En kompis har börjat sälja hudvårds-produkter mm, så jag ska vara värdinna och hon ska visa olika hudvårdsprodukter, samt att man får pröva en massa och sen givetvis köpa om man vill.. Är du intresserad? :-)

2009-03-04 @ 20:48:13
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Postat av: Angelika

Nä inte dumt alls. vi blir bara 5st med dig, så du behöver inte vara rädd för att det ska vara mycket folk :-)



Vet inte ännu. men om du är intresserad av att komma så kommer jag ge josse ditt nr så får hon höra av sig till dig om när det blir. Men om 2v mest troligt!

2009-03-04 @ 21:06:20
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Postat av: Angelika

okej då gör jag så, vad roligt att du vill komma :-)

Det är ingen spec dag, kan vara en vardag eller helg. så beror helt på när det passar alla. Och det tar högst 2h.. Ska bli skoj att träffa dig igen också! :-D

2009-03-05 @ 07:27:52
URL: http://angelpuss.webblogg.se/

Postat av: Malin

Vaddå nästa fredag eller fredag i morgon?

2009-03-05 @ 15:40:22
URL: http://chilidivan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback