5 år i bilder.

2009-06-18 @ 22:00:21
Iochmed att vi i tisdags firade våran 5års dag, så tänkte jag faktiskt bjuda på lite bilder från dessa fantastiska/roliga/jobbiga/tråkiga/kärleksfulla år.  Som livet i sig så har det varit en bergochdalbana, vi har våra bra dagar och vi har våra dåliga dagar. Men i slutändan så håller vi ihop i vått och torrt. Älskar dig tomi, och hoppas på många fler spännande år tillsammans med dig!

2004:
  (i övik där vi träffades då båda bodde där)
Denna bild är tagen bara några timmar innan vi kysstes för första gången. Några veckor efteråt så drog jag och johan iväg till London där vi hade tänkt bo, men tomi kom efter och kär som jag var så följde jag med honom hem igen!

2005:

Här var vi på våran tredje gemensamma utlandsresa. Kreta. (Egypten och bulgarien hanns också med detta år)

2006:

Här var vi i palma på mallorca. (samma år så smet jag iväg till grand canaria utan babe!)

2007:
  (på fest)
Detta år hände mycket.. Prag resa med svärföräldrarna och tomis bror, Roadtrip ner till Italien och sedan så hann jag med att rymma iväg till barcelona själv för att hälsa på en kompis.

2008:
   
Detta år så var det Thailand som var den stora resan. Sedan så var det mest finlandskryssningar, Roadtripar i sverige och vännerna som gällde. Jag kidnappade även med mig mamma min till kreta en vecka.
 
2009:
 
i år då? Ja, vi har inte hunnit med några resor än (jag lämnade tompa hemma och drog till Tallin med mamma), vi har jobbat så mycket båda två. Men till Levi har vi hunnit vara med våra kära vänner. och en liten roadtrip sthlm-sundsvall(casino+hotellnatt). I augusti tar vi ett brejk ihop och drar på en liten kärleksresa till cypern.  Längtar så.


Är det inte så, att vi blir vackrare och vackrare för varje år som går? hihi.
Som sagt, tack min älskade för dessa fina år!


Nu ska vi till M & K och umgås en stund.

Kommentarer

Postat av: mami

olipa ihanasti laitettu, o ni bli ju vackrare för varje år som går...man växer liksom ihop!! o vad ni har rest, är bergsäker på att du har glömt bort något land tex.Norge??? Det är många som säger att de besöker din sida...men är dem för blyga att skriva lite...kramiz, morsan är inte blygis!!!!

2009-06-19 @ 09:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback