Det borde vara olagligt...

2009-06-29 @ 22:05:29

...med måndagar! Jag gillar verkligen inte måndagar överhuvudtaget!! Jag kan ha sån överjäcklig helgen-är-över-redan-och-jag-måste-jobba-hela-jävla-veckan-igen ångest redan på söndag och så håller det i sig genom hela måndagen med.... Idag har jag haft en sådan ångestfylld dag! Jag bara vill inte jobba just nu. Jag känner att jag bara måste ha semester innan jag kör av bergnäsbron!! Suckar.... BARA CA 7 VECKOR KVAR TILL SEMESTER!! Fuck....


Helgen då? Ja, den har varit galen som vanligt. I fredags så skulle jag och Torkel (läs; Tomi) mysa till det med lite finare mat än våra vanliga pytt-i-panna eller morotsbiffar men vi var båda för trötta och oengagerade för att idas fixa till nått så vi loggade helt enkelt in på pizza.nu och beställde hem black and white, oxfilé inlindad i bacon och potatisgratäng. Tanken var att vi skulle äta vid köksbordet och umgås som ett vanligt par men iochmed att det var JÄÄÄÄTTE VIIIKTIG fotboll på tv så blev det helt enkelt tvunget att äta i vardagsrummet..... framför tvn.... med fotbollen som underhållning. Mmm... Jätte mysig date night vi hade! hahah. Vi åt så mycket att vi tuppade av i soffan och vaknade inte till förens sent på natten av att jag höll på att knuffa ner tompa från soffan!

Dagen efter så åt vi frukost på dagobert och tog en liten shopping tur på stan. Vi hade tänkt åka och bada också men då började det så klart att regna när vi var påväg till stranden. Typiskt, här har det varit kanon väder hela veckan men så fort Piia vill bada, ja då jävlar blir det åskoväder!!! (lagen om all jävlighet?!)

Senare på kvällen så for jag till Emma på tjejfest. Vi var en segstartad trio (trötta flickor) men sen när vi väl kom igång så jävlatt så roligt vi hade!! Ringde bland annat och telefon terroriserade min mamma! Fast hon tyckte bara att det var roligt iofs. haha. Sen åkte vi ut på färjan och möte tompa och en massa annat folk där. Roligt som f-n var det. Och givetvis som man alltid gör när man går ut på krogen så tappade vi allihopa bort varandra. Torkel blev sjösjuk (på en stillastående båt!) och var tvungen att åka hem tidigt. Johan och emilio började ringa till mig och tvingade mig till att komma till kafelino. Nå, sagt och gjort. Jag gick dit och dansade så att svetten rann! Plötsligt så tändes lamporna och vi blev sagda till att lämna stället eftersom att de tydligen stängde.... alldeles för tidigt!!! Så vi åkte vidare till emilio och dansade och festade vidare.... Till tidig söndag morgon! Då vi tillslut gav upp och jag och johan åkte hem till honom där jag som vanligt slocknade i hans säng så att han fick sova på soffan. (sorry babe...as usual!!)


Söndag morgon (nja,vid 12 tiden) så rinde tomi och ville ha hem mig. Han ville ha sällskap till pizzerian. Så jag masade mig upp ur sängen och gick med tunga steg de 100 tals meter som det är från johan till oss.... Vi köpte oss varsin pizza och gick ner till ankdammen där vi satt och tittade på ankbejbisarna och mumsade på våra bakfylle pizzor. Sedan så låg vi i gräset ett tag och höll om varandra. En riktigt mysig frukost dejt om ni frågar mig. Sedan så tog vi en promenad innan vi gick hem.


Vi hade tvättstuga klockan 4 men jag var så förbaskat lat/slö igår att jag köpte mig fri från tvättningen. 500 kronor kostade det mig men det var det LÄTT värt!!! Tomi är så bra på det där endå så.....hihi.


Oj nu blev det mycket skrivet... men jag har ju iochförsig inte skrivit här ordentligt på ett tag nu så jag har lite att ta igen.


Bjuder på några pix också från helgen. Ciao!

   


   


Kommentarer

Postat av: mami

Gud vad söta bilder av er allihopa!!!menar allvar...

2009-06-29 @ 22:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback