Diskriminering.

2009-02-24 @ 21:50:32
Det är konstigt. Om någon annan människa råkar ha en dålig dag eller gör ett misstag så är jag så himla förstående. Jag menar, alla har ju dåliga dagar. Jag varken tar illa upp eller dömmer. Men om jag själv har en kass dag eller gör ett misstag av något slag, ja då jävlar tar jag illa upp och dömmer ut mig själv fort som attan. Kan bli otroligt irriterad på mig själv när jag inte är glad och allert. Det är lite diskriminerande faktiskt tycker jag. Borde kanske anmäla mig själv till Diskrimineringsombudsmannen? Fy mig. Jag är faktiskt inte mer än bara människa. Ingen bionic woman för guds skull! Face it! Inte ens jag (host host) kan vara glad och rolig (rolig & rolig..flamsig då!) jämt.


Mina rutiner har blivit helt omkastade denna vecka. Har fått ett nytt schema som innebär att jag jobbar mycket kvällar och helger. Det känns som att jag har försovit mig på mornarna när jag vaknar. Är så van att börja tidigt. Men jag klagar inte, får ju sovmorgon! Dessutom så gillar jag inte riktigt att jag har fasta rutiner (I wanna be free, so free) så allt som är annorlunda och olikt sig välkomnar jag varmt. Plus att jag får lediga dagar mitt i vekorna. Tackar tackar.


Jag har blivit sjukt sugen på att tatuera mig igen..... Skulle vilja göra hela högra armen denna gång. Har tänkt mig göra någon slags fantasy skog.... Med drakar och älvor. Åh, det är så fint! Älskar verkligen tatueringar, och jag tycker att det är så rysligt snyggt med tatuerade tjejer. Tänk Kat Von D från L.A INC, mmm... thats my cup of tea! Hon måste nog vara världens vackraste kvinna. Lätt.
 
(universums vackraste och coolaste kvinna)


Men jag har nog inte råd med det just nu.... Lever väldigt snålt för tillfället. Alla slantar ska sparas. För en gångs skull..... Vanligtvis är jag mer slösa än spara men jag tänkte prova på det här nu ett tag och se hur det känns att leva utan att köpa allt man pekar på! hahaha.Jepp jepp.


Tack för ordet.God kväll!

Kommentarer

Postat av: mami

Vad konstigt igen...jag blev nämligen hennes fan för några dagar sedan i facebook(Kat Von D)...tjuvläser du mina sidor??? och glöm inte att köpa HäntExtra idag!!!Kramizar från Töre

2009-02-25 @ 09:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback