Sådärja.

2009-04-30 @ 15:37:19
Nu ska jag ta mig tid för att skriva lite här också. Man vänjer sig så fort vid att vara utan dator att det lixom tar ett tag att komma tillbaka till sina surfvanor igen. För mig är det så. Samma sak med ledighet. Det var inte allt för överdrivet länge som jag var borta från jobbet men på väldigt kort tid så hade min kropp och hjärna ställt om sig på SEMESTER! Så när jag återigen vandrade in på arbetet i tisdags så var det som att jag inte hade varit där på ett år. Minst. Så det känns bra att jag bara jobbar tis, ons och fredag denna vecka. Tar tacksamt emot alla lediga dagar.


Ja. Tallin resan ja. Oj oj oj så roligt vi hade. Efter förra årets succé mor-dotter resa till Kreta så bestämde vi oss för att göra det till ett årligt event. Denna gång blev så blev det alltså Helsingfors och Tallinn som blev våra destinationer. Vi åkte tåg från kemi. Oftast blir det ju att man är bekväm och tar flyget men vi ville uppleva mer så tåg fick det bli. Vi träffade flera intressanta människor där och det slutade med att vi satt uppe till klockan 3 på natten och pratade med våra nya bekanta. Sådan kontakt med andra får man oftast inte på flyg.

Väl framme i helsingfors så blev vi mötta av morbror och hans fru som följde med oss till Tallinn. Båten över tar bara 2 timmar så man hinner inte mer än äta så är man framme. Väl framme hoppade vi in i en taxi som visade oss allt han tyckte var värt att se i stan. Riktigt duktig som guide var chauffören också. Kunde en massa åratal och fakta. Man lärde sig en hel del faktiskt.

Sen så strosade vi runt där i stan till kvällen då vi skulle åka tillbaka till den finska huvudstaden. Det var på håret att vi hann med båten! Vi hade helt och hållet tappat all tidsbegrepp så när vi fattade att båten skulle åka 17.30 så var klockan redan 17.15!! Och vi var ca 500 meter från hamnen på ett fik också!!! Jag har aldrig i hela mitt liv sprungit så snabbt kan jag lova er! Och sen så är det ju en kilometer från hanmen till båten också (tur att man tänkte på det. INTE!) genom alla dessa jävla gångar och korridorer så när vi väl kom fram så hade de börjat dra in bron till färjan redan.... Så vi fick helt enkelt hoppa för att komma på båten... det var precis som i en förutsägbar komedi så jag var nästan beredd på att någon av oss skulle falla i vattnet också. (tänk också att detta var en stor alá siljaline båt så det var högt upp vi var) Sedan fick vi lite skäll av besättningen också, men hey, we made it! hahah.

På båten så satt vi och kollade på en liten musikshow och jag & morbror tog oss en öl. Och sen en till. Och ytterligare en. Plus några till. Så vi var ju rejält på G för en utekväll på stan när vi kom tillbaka till finland. Men eftersom de skulle på någons studentfest morgonen efter så var de tyvärr tvugna att åka hem redan vid 10 tiden. Och det var nära också att jag och morbror såg till att de missade tåget med! hahah. När man är sådär på festhumör så är det svårt att slita sig från det roliga. Så jag drog med mig mamma på donken där vi tog oss varsin bigmac & co och sen så var det bara att gå och lägga sig. Vi hade planerat att shoppa hela kommande dag men suprise suprise när vi upptäckte att ALLA affärer i finland är stängda på söndagar!!! VA? T.om i huvudstaden?! Det kändes väldigt skumt. Men vi hade en riktigt fin dag endå. Vi promenerade runt i stan och sedan gick vi på bio och såg "the boat that rocked". (Min nya favoritfilm btw, riktigt bra!) Sedan så hann vi även med att äta middag med min kusin innan det var dags för att ta natttåget mot kemi igen.



Summa sumarum, så hade vi det sååå roligt hela resan. Vi gjorde bort oss mycket som vanligt och fick skratta tills vi fick kramp i magen, men allt orkar jag inte skriva om.

Thank you mami för denna resa. Nästa år åker vi till London eller Rom va?


Har satt ut lite bilder från resan i min pixbox.



Oj, nu blev det ett långt inlägg.... men så blir det när man har varit borta ett litet tag.

Ha en trevlig valborg.


Tere tulemast!

2009-04-27 @ 21:58:11
jå, då var jag hemma igen då. Trevligt att träffa tomi igen men annars så hade jag helst stannat lite längre. Det har varit en sjukt rolig resa med en massa knasiga små missöden och pinsamheter som inträffat, men det är ju jag och mamma i ett nötskal det! haha.

Lägger ut lite bilder och skriver mer om helsingfors-Estland resan en annan dag. Är riktigt trött idag efter en natt på tåget..... Dessutom så ska jag kramas med tompa nu. Vi blir alltid så kärvänliga och gosiga mot varandra när vi varit skilda åt i några dagar. Så, någon annan dag alltså.


head ööd!

Fixad både uppe och nere

2009-04-23 @ 15:18:58
Nousi har skaffat sig lugg. Är dock väldigt osäker på om jag tycker att jag passar i det eller ej.
Vad tycker ni? Var ÄRLIGA! Själv tycker jag nästan att jag ser ut att vara 40 år gammal i det....
 

Men det känns iallafall fräscht att vara nyklippt. Höll nästan inte på att få draget borsten genom håret det var så slitet och tovigt.

Sen så har jag varit till gynekologen och rört om lite där nere och tagit lite cellprover men för eran egen skull så ska jag inte bjuda på några bilder därifrån!

Tompa följde med mig till sunderbyn och efter att jag var klar där så lunchade vi ihop. Vi kommer ju inte att ses mer nu förrän måndag eftersom jag drar till Töre redan ikväll. Och han jobbar ju enda till 21.00 så vi fick hångla av oss lite utanför skokanonen. Som värsta nyförälskade fjortis paret. hahah. Härligt att få vara ifrån varandra ibland så att man får sakna den andre också. Det behöver man ibland tycker jag.


Jo, sen har jag köpt mig ett par skor och en sjal... kunde ju inte hålla mig. Jag vet att jag ska åka till Tallin i helgen där det är billigt att shoppa men endå så kan jag inte hålla plånkan stängd. Bra att man har karaktär!


Nä, nu ska jag börja packa och sen åka mot Töre.




καλημέρα!

Lite sådär småpinsamt

2009-04-22 @ 22:35:18

Imorse så vaknade jag ovanligt tidigt helt av mig själv, så jag bestämde mig för att åka in till stan en sväng och inhandla diverse lagliga piller på hälsoapoteket. Sen när jag kom hem så satte jag mig framför tvn och käkade min lunch. Satt där och kände lugnet då telefonen plötsligt ringer. Ser att det är chefen som vill mig nått..... -Hej Piia, vilken tid börjar du idag? Frågar han. -Aaa tolv. Tycker jag. -Nej, elva börjar du idag. Säger han då. Så jag tar och kollar schemat och ser att han har helt rätt!! Och klockan var halv 12 då han ringde mig! Ajaja, så klantigt! Det var bara att avbryta lunchen och snabbt he mig i bilen och köra i alldeles för hög hastighet till jobbet. Usch vilken miss. Men endå ett ärligt misstag.  Har börjat 12 både måndag och tisdag så jag var helt säker på att jag gjorde så även idag. Får ta och bli bättre på att kolla schemat VARJE dag. Lite sådär småpinsamt var det ju.


Vilken avslutning på min arbetsvecka va? Visste ni det föresten, att jag ska vara ledig? Enda till på tisdag? Har jag nämnt det förut? hahaha, närå, jag ska inte börja med det där igen. Men skönt känns det. Dagen har gått så sjukt fort också att jag inte riktigt hunnit med. Det känns som att jag inte hann mer än att komma till jobbet och sedan vända i dörren och åka hem igen. (kanske liiiite för att man kom nästan en hel timme försent till jobbet också. host host.)



Härligt. Jag känner lycka.




добрый вечер!

Bara 1 dag kvar

2009-04-21 @ 21:52:41

Nu har jag bara morgondagen kvar att jobba och sedan är jag ledig enda till på tisdag! Åh, sååå skönt. Jag kommer att njuta varje vaken (och sovande för den delen också) sekund! Jag börjar bli gode leds på att jag är på jobbet mer än vad jag är hemma. En enda dag kvar, blott en endaste dag. Jag längtar så till imorgon kväll. Jag ska få vara ledig! Förstår ni, enda till på tisdag. Mmm. Ni kan inte ana hur bra det känns. Att jag ska få vara ledig alltså. Till när undrar ni nu förståss, Aaa, då ska jag tala om det för er, till på tisdag får jag vara ledig. Jepp. Tisdag alltså. Dvs, torsdag, fredag, lördag, söndag OCH måndag. Märks det att det var länge sedan jag var ledig? Märks det att jag är exhalterad? Märks det att jag upprepar mig lite?




Efter imorgon så är jag ledig enda till på tisdag, till dagen efter måndagen alltså.



happy days!

En vodka redbull utan vodka, tack!

2009-04-20 @ 20:39:17

Jag är sjukt uttarbetad just nu. Jag saknar helt motivation för att orka göra något bra. Har helt klart jobbat alldeles för mycket på sistone. Ge mig sparken, ge mig semester, ge mig tjänstledigt, ge mig stryk, ge mig VAD SOM HELST bara jag får vila ut och ladda batterierna i några veckor. Nada energi har jag. Är så trött att jag tillochmed lyckades slumra till vid matbordet på lunchen. Då börjar det vara illa...


Jag är i stort behov av en kick av något slag.

Ett öga rött.

2009-04-18 @ 21:59:13
Mitt högra öga är inte schnyggt idag. Rött som om jag hade jobbat på ett "coffee shop"  i amsterdam som "kaffesmakare" i flera år är det. Ja, exakt precis så rött är det. Svider och jävlas gör det också. Månne om det börjar vara pollen på gång? Nää, men inte än va? Äh, hur som haver så är det rött iallafall. Och jag som har fobi för ögon (äckliga ögon, alltså söndriga blodkärl, variga vidriga ögon. Sen så tål jag inte att se när någon pillar sig i ögat, linser = no way josé!) är inte nöjd över det vill jag lova.... Fy fan vad jag är äcklig idag med andra ord. Yäkk! Undviker speglar så gott jag kan ikväll.

Jå. Har jobbat idag, jobbar imorgon med..... Detta är egentligen min lediga helg, men iom att jag ska till Tallin nästa helg så har jag fått byta helg. Suck. Inget mer att säga om det.




Nä, nu ska jag ta och joina min karl som står i duschen. Han var nyss och köpte en magnum glass åt mig, bara för att jag fick cravings efter just det. Han är så schysst tompa. Oftast ialf. Nästan jämt. 23 timmar om dygnet, minst. Förutom då han somnar om vi sitter och tittar på skräckfilm. haha. närå, han är den bästa killen jag har! (tsss, hihi)

Har ätit korvsoppa för ett tag sedan så jag har lite svårt att resa mig upp från stolen bara.... Äter alltid tills magen nästan spräcks när det serveras makkarakeitto.... åh, jag rullar fram... En riktig tjockis är jag nu!




Fläska på!

15 minutes of fame

2009-04-17 @ 00:11:39
En kille på jobbet sade häromdan att han ska anmäla mig till "singing bee" för att jag kan texten på alla j-la låtar i hela världen, som han uttryckte det. Ja, då skulle jag ju iallafall få uppleva mina 15 minutes of fame om inte annat. haha. Ironiskt egentligen att jag lär mig texter till låtar väldigt snabbt, men har ingen som helst sångröst till att sjunga dem... inte ens halv bra. Men jag sjunger hellre än bra. Hela tiden. Alltid. Störande ofta. Men inte fasen skulle jag vara med i nått sjungande bi program för det. oh men aldrig! Nä, ska jag ha mina minuter i rampljuset så ska det isf vara i ballar av stål. Fast man kanske måste vara lite känd redan innan för att få vara med där och sjuka sig? Nååååväl. Där sprack det då. Tar nog och lägger ner kändishysterin. Jag är så nöjd så med att vara en nobody. Honestly!



Idag har jag lekt duktig hemmafru. Jag fick nå konstigt ryck efter att "hem till gården" slutade. Städ-ryck närmare bestämt. Jag plockade, jag skrubbade, jag dammsög och jag gjorde allt med ett leende. Yupp. Utrustade mig med mp3:n, sjöng och dansade samtidigt som jag städade hela lägenheten. Hade riktigt roligt för mig själv faktiskt. Tänka sig, att det kan vara kul att städa ibland. Men bara ibland. Inte allt för ofta, men det händer. Sällan..... Men endå nån gång då och då. Yupp. Jepp. Yes.

Sen kom karln hem, och vi bestämde för att bege oss ut på en promenad. Först kom vi inte så lång. Bara några hundra meter hem till Johan. Där vilade vi oss ett tag innan vi fortsatte. En liten bit till. Hela vägen till affären. Ytterliga några hundra meter alltså. Och sedan hem igen. Allt som allt gick vi väl kanske en kilomter eller så, men iallafall. En promenad är ju en promenad oavsett hur lång den är. Vi kan ju låtsas åtminstone. Haha.



Chiki chiki, chaa chaa.



Nu ska jag lägga mig och sova.


Jobb 8-18 imorgon.


Förbannat skönt har det varit att vara ledig idag! Jag är på oförskämt bra humör nu faktiskt. Halleluja! Tänk vad jätte mycket sömn kan göra för en ibland.



iyi akşamlar!

Äntligen

2009-04-15 @ 23:23:30

Nu stänger jag av mobilen och hemtelefonen. Äntligen få jag vara ledig en dag och sova ut ordentligt. Ring inte mig (inte före klockan 13.00 ialf), jag ringer er!


Elvis has left the building


God natt!

Vad enda inni...

2009-04-14 @ 21:28:26
Nämen cheeseses så bortkommen jag är ibland. Trodde ju att jag var ledig i morgon då jag brukar vara det på onsdagar, men efter en närmare titt på schemat så visar det sig att jag inte alls är det! Whoopiedooo, klantarsle. Aja, jag får väl trösta mig med att jag inte behöver slösa bort min sova-så-länge-jag-bara-kan-dag på att behöva kliva upp i ottan för att åka till sunderbyn och låta gynekologen rota runt där nere då jag är ledig. En klen tröst just nu då jag vill vara ledig, men det lär ju faktiskt kännas bättre på torsdag då jag får sova så länge jag vill. 7 dagen i rad att jobba i morgon.....

Nä, nu tycker jag faktiskt att jag har gjort mig förtjänt av en god kvälls fika. Rostade mackor, mandariner och en smarrig vattenmelon. Mmm...




Krya på dig min älskade pappa, vi tänker på dig här hemma!



dobranoc!


The King Of Comedy

2009-04-12 @ 23:14:52

Det finns ingen som så sjuk och rå humor som vi som heter Nousiainen i efternamn har. I simply love it. Det finns inget ämne som är tabu. Tvärtom, ju känsligare ämne, desto roligare skämt. Och det är bara vi som garvar åt dem också. Min pappa är ju för mig helt klart kungen av komedi. Han har lärt mig allt jag kan. Stackars tomi och mamma (som heter annat i efternamn så hon förstår ej vår humor) får alltid sitta tysta vid matbordet och himla med ögonen mot varandra, skakandes på huvudet åt oss då jag och far nästan ligger på golvet för att vi inte kan få luft då vi garvar så hårt! hahah. som idag då vi var till töre och pappa kläcker ur sig; hundar gillar att få stryk, det får dem att känna sig trygga! HAAAHAAAHAAA!!! (absolut inte allvarligt menat nu folk)

Att skratta har alltid varit ett sätt för oss att ta itu med sådant som är jobbigt. Istället för att gråta tillsammans så skrattar vi tills vi nästan gör ner oss. Som tex när pappa blev sjuk i cancer och låg på sjukhuset. Det var otroligt jobbigt för oss alla och stackars pappa låg i svåra smärtor, men han klagade inte en endaste gång. Istället så drog han, min syster, brorsan och jag helt sjuka cancer skämt. Den ena råare än den andra. Och vi skrattade verkligen så att vi skrek av magsmärtor, men det hjälpte oss. Det fick oss till att orka samla kraft till att kämpa med pappa.  Medans då alla i rummet som inte hette Nousiainen nog tyckte att vi borde spärras in på psyket på baksidan av sjukhuset.

Saker och ting blir verkligen lättare om man kan garva åt det. Hur gravallvarligt det än är. För oss är det så iallafall. Jag förstår dock att det lätt kan misstolkas, det är ju aldrig elakt eller allvarligt menat våra skämt, men det
 kan ju bli väldigt grova ibland så det kanske inte låter allt för vänligt.



Ahh. Rått och ironiskt. Thats me.



Trots min hemska pms idag som gjort att jag ätit allt som jag kommit över och som har fått mig till att få några obefogade vredes utbrott mot tomi (föråt bejb!), så blev detta slutligen en bra dag. Fick choklad på jobbet idag också, guld värd dagarna före ligonveckan!  Sen så fick jag basta i töre. Älskar att basta. Det är så härligt avslappnande.

Yupp. Detta blev en riktigt fin avslutning på veckan.



Nu ska jag nog ta och nanna kudden och drömma om att jag blir miljonär på lotto och bjuder med alla mina vänner och familjen till Las Vegas, där de också blir miljonärer.





buona notte!

Missade påskharen i år igen!

2009-04-10 @ 23:24:36
Varför känns det som att jag är den enda i hela världen som INTE är ledig över påsken? Men det är ju många röda dagar som kommer att synas på nästa lönebesked, så CHI-CHING, more money for me. Thank you very much, come again.

Tompa fick sig ett enormt påskägg igår, fyllt med godis, trisslotter och snus. Tänka sig, att påskharen langar nikotin? Det gjorde han minsann inte då jag var liten. Påskharen hade även varit här och sökt mig idag också, men då jag var på jobbet så fick han lämna ägget till tompa som vidarebefodrade det till mig. Attans också, jag missade honom iår igen! Kan inte komma på att jag någonsin varit hemma eller vaken då han kommit och hälsat på..... Ungefär som att pappa alltid lyckas missa tomten jul efter jul. Att han inte kan vara utan aftonbladet en enda dag alltså. Jag förstår inte. Vi har nog bara oflyt jag och min käre far antar jag.

Iallafall så låg det mascara (tänka att han visste att det just tagit slut för mig!), lypsyl och trisslotter i mitt ägg. Tackar så mycket herr hare. P.S. hälsa tandfeén från mig, då jag inte har tappat några tänder på många år så har jag inte haft chansen att träffa henne på länge.


Glad påsk!

Torsk På Tallin

2009-04-09 @ 07:26:17

Jag är inte allt för överdrivet pigg just nu... Men det är väl knappast någon som är nytt? Alla vet väl vid det här laget att Piia är morgon trött....Känns väldans lockande att bara krypa ner under varma täcket och bara sova vidare. 

Men sedan så kommer jag helt plötsligt på att det nog inte alls är så jobbigt att kliva upp tidigt och slita på jobbet endå, jag får min belöning om några veckor. Ska till helsingfors och tallin! jaaa så pigg jag blev helt plötsligt! Tack mamma för att du styrde upp det här.

Jag ska börja tänka mer som Malin sa att man ska tänka. Istället för att gnäIla att det är så länge tills man får åka iväg någonstans så ska man vara glad att man har nått att se fram emot. Att varje resa, oavsett hur kort eller lång den är, är ett äventyr i sig, även om man så bara åker till Töre. Hon har så rätt. Ibland kan hon vara så oerhört klok den tjejen.


Så det ser jag verkligen fram emot. Ska bli riktigt roligt. Har alltid velat shoppa loss i Tallin också.



Nä, plikten kallar.



Gyd möörning.

Im Lucky im inlove with my bestfriend

2009-04-08 @ 14:28:07
Jag är långt borta just nu. Jag ligger på en perfekt vit paradisstrand och blickar ut över det vackra turkosblåa havet. Brevid mig ligger min älskade Tomi. Vi håller varandra i handen och tittar emellanåt varandra djupt i ögonen och viskar tyst, Jag älskar dig, välkommen hem mitt hjärta. I bakgrunden hör vi den här vackra melodin spelas om och om igen, och jag känner mig lugn, harmonisk och lycklig. Innerligt lycklig. Vi är hemma jag och min vän. Vi är äntligen hemma! Vi är där vi är ämnade att vara. Jag tackar gud från botten av mitt hjärta att vi funnit varandra och vårat nya hem. Vi har hittat vårat kall i livet. Här kan vi vara lyckliga i resten av våra liv. Det är nu livet som det ska vara börjar.








Jag får en härlig myskänsla i hela kroppen när jag drömmer mig bort.

Morn morn

2009-04-07 @ 10:56:33
Solen skiner utav bara den här utanför, och jag gör mitt bästa för att vakna till liv..... Kan vara så oerhört segstartad på mornarna att det är löjligt. Det känns som att jag har tryckt ner skallen i en grushög och hälften av gruset har fastnat i mina ögon. Ay caramba, Jag behöver mängder av kaffe just nu känner jag....

(En stor svart senare)

Now we can talk.

Ides inte uppdatera bloggen igår. Var alldeles för slö efter jobbet. Så det blev till att kolla klart Auschwitz dokumentären som vi fått låna av johan. Vi började kolla den redan i söndags men då den är 285 minuter lång så pallade jag verkligen inte att kolla hela i ett svep. Man blir som gode mossig i huvudet redan efter andra timman.... Lite för mycket att ta in så att säga. Man blir bara mer apatisk och tom ju längre man kollar. Det är alldeles för mycket hemskheter man blir informerad om så tillslut så slutar man helt enkelt att känna. Alltihopa är ju bara så förbannat ondskefullt och tragiskt att jag inte finner ord för det. Och sen att bara 800 personer av de ca 8000 (7000 av dem överlevde kriget) soldater som jobbat/avsvarat på/för Auschwitz ställdes inför rätta efter allt var över är ju bara.... jag vet inte. Förbannat jävligt! Jag känner mig faktiskt fortfarande ganska nedstämd idag.... Dokumentären påverkade mig mycket. Men jag tycker absolut att man ibland ska påminna sig själv ibland om det som hände. Vi får aldrig glömma!



Usch.


Helgen sen då.

I fredags så var det som tidigare nämnt, kina mat och karra som gällde. Såg en riktigt bra film också. Changelin med angelina jolie. Men jag tänker inte berätta vad den handlar om ifall att Malin skulle vilja se den!! haha

På lördagen så for vi på stan med Johan och Malin. Vi gick runt och kollade lite, åt frukost, klappade hästar (true story)
och sen gick vi och fikade. Vi hade det riktigt trevligt. Fick skratta så mycket att jag hade ont i käkarna efteråt! Jag har så härliga vänner! Vi bestämde att vi skulle mysa vidare hos johan på kvällen. Efter det så åkte vi hem och svärföräldrarna
kom och hälsade på oss. De hjälpte oss att få upp en tavla som vi köpte i Egypten för 4 år sedan!! Inte en dag för tidigt alltså! hahahaha



Riktigt fin är den tycker jag, men då fick vi ju också betala för den! Blev gode blåsta eftersom jag inte orkade stå och vänta på att Tomi skulle pruta ner den till ett bättre pris. Hatar att pruta. usch, jag är så dålig på det också.....


Men ialf. Senare på kvällen så gick vi över till johan och åkte jorden runt med öl. Vi hade köpt olika öl sorter från alla delar av världen. Från japan till jamaica. En del var goda andra var inte mycket att hänga i granen. Men riktigt trevligt hade vi. Malin, Lara och Linda kom också dit och vi surrade om allt mellan himmel och jord. Sen gick vi över till oss och sjöng singstar till sena natten. Hade knappt nå röst kvar när jag vaknade på söndagen! hahah. Jag är en riktig singstar galning! (Sara, ska vi skråla ihop snart?) En riktigt lyckad kväll blev det.




Söndagen vet ni ju redan vad jag gjorde... Kollade dokumentär och sen blev det lite tjafs för att jag inte svarade i telefon.... Men om jag känner att jag ej har lust att svara alltid så är det min rätt att avstå.....Men det där är överspelat nu. Glömt och förlåtet.



oj, nu blev jag sittandes här alldeles för länge nu igen. Måste bege mig mot jobbet.






Bjuder på lite bilder från lördagen. Enjoy.

Irriterad.

2009-04-06 @ 11:18:46
Jag blir vansinnig när folk jämför mig med min ****...... Bara för att vi heter samma sak i efternamn så betyder det INTE att vi har någonting gemensamt....


tanken på att byta efternamn har många gånger känts lockande.




Helgen var rolig som fan, bortsett från det här nu som förstört mitt humör ordentligt!


Skriver mer om helgen ikväll. Ska åka och jobba nu,


Adjö.

Mys fredag.

2009-04-03 @ 19:13:25

Ikväll blir det en tok tofflig mys fredag. Ponken är just nu och köper kina mat åt oss. Rakarns så gott det ska bli alltså. Det riktigt vattnas i munnen på mig.... mmm... biff & bambuskott...mmm... Är så hungrig just nu att jag seriöst funderar över hur gardinerna skulle smaka med lite ketchup på!

Kanske att man snarrar till det med lite karra också? har ju endå gått upp så mycket i vikt på sistone så att en helg till gör väl knappast någon större skillnad.... (jag kan ju låtsas ialf!) Men på MÅNDAG (vilken måndag?) blir det allvar med viktväktarna igen. Vill ju vara beach fin till Cypern i sommar. Riktigt roligt att även malin och kenneth ska dit också. Samtidigt som oss också! Det skumma är att vi båda bokade resorna utan att veta om att vi skulle till samma ställe, samma datum! hahah. Nå är vi nära vänner alltid! Tror att vi kommer att ha det sjukt roligt, för det brukar vi ha ihop. Men det är ju först i augusti det....... Så länge kvar. (Gud, giv mig styrka!) Men jag tror nog att jag ska klara av att INTE rymma hemifrån innan dess. Ska försöka ialf.

Men nu kom torkel-hjärtat hem med maten.


Veni, vedi, vici!

Inte mitt år...

2009-04-02 @ 22:21:04
åh herregud. Det är verkligen inte mitt år iår! Det har inte hänt något bra hittills ialf..... Och förra månaden/de två dagarna av denna månad har då endå varit värst. En massa jävla utgifter på samma jävla gång. Tompa krockar, jag får veta att jag måste betala 5000 kr tillbaka på skatten, datorn kraschade så vi var tvugna att köpa en ny, hål i tanden ( = dyrt!), gynläkare, öronläkare.... och så nu det allra färskaste; BÖTER!

(varning för svordommar)

MEN Å HELA JÄVLA HELVETES PISSRÅTTAS JÄVLA K*K SUGAR F*ITTOR JAG VILL DÖ!!!!!!!


Ahhh så skönt det var att få svära av sig lite......


Är det okej om jag lägger mig i soffan ett tag och tycker jätte synd om mig själv ikväll?




Natti natti, Piia är jätte fatti.....