Levi

2009-01-30 @ 07:00:43
Nu är snart kenneth och malin här! Jag är uppspelt som jag vet inte vad! Detta ska bli en helg att minnas.


Enjoy life!

Ledig

2009-01-29 @ 13:20:16
Det var länge sedan jag var ledig så här mitt i veckan. Vanligtvis så är det mån-fre som gäller för mig. Och det är såå skönt att inte behöva jobba! Har fått se hem till gården igen!! (JA, jag är en nörd!). Det var så härligt också att få kliva upp tillsammans med tompa. Han ligger annars och sover när jag vaknar eftersom han oftast jobbar kväll. 

Ska ta och åka in till stan nu med johan, malin och kenneth och shoppa lite inför helgen. Man måste ju ha finkläder när man åker till levi. Mycket viktigt!

Ser fram emot morgon dagen....... Älskar skidresor! Men åker alldeles för sällan.....

jaja, men nu svettas jag, sitter här och skriver med jackan på.


tjupp tjupp, and im of!

Morgonstund har bajslukt i mun

2009-01-28 @ 08:00:59

Ja, inte fasiken luktar det kardemumma i käften ialf!

Fick mig en överraskning igår då jag kom hem från jobbet. Hade fått ett post avi där det stod att jag hade ett paket att hämta ut på affären. Blev förvånad då jag visste att jag inte har beställt något.... och inte skulle jag behöva betala nått heller? Konstigt... men jag for ialf och hämtade ut det. Då jag öppnade det så visade det sig att jag vunnit pris i nån tävling som jag varit med i på filmtoppens hemsida! (minns det knappt) Fick godis, drickor, en tidning, en film och en filmtoppen mössa. Jag som sällan (läs aldrig!) vinner något blev väldigt glad över detta!


Nä nu måste jag fixa till mig och åka iväg till jobbet.

jo föresten, om ni bara ska se en film i år så låt den filmen vara "Seven Pounds" med Will Smith! En otroligt gripande och stark film. Rekomenderas starkt!



Güd mööörning!

Helgen.

2009-01-26 @ 20:36:49
helgen ja....
I fredags så var vi som sagt bjudna på en väldigt sen middag hos malin och kenneth. Sååå sjukt god mat, grillspett med potatisklyftor och tatziki & beasås till. Mmm. Lätt det godaste jag ätit i hela mitt liv! (johan älskar när jag säger så!!)
Efter att vi käkat klart och suttit där & surrat av oss lite så var det dags för buzz. Och jag hade så roligt! Riktigt kungligt spel. 5 toasters får den av mig! Sen så lyckades tompa med det roligaste som jag sett i hela mitt liv, han somnade med buzzern i sin hand, och satt bara och tryckte på knapparna av misstag i sömnen.... Och ungen får ALLA svar rätt!!! Han spöade mig och K hur lätt som helst!! Va? så sjukt.... och ännu sjukare att det är sant också. hahaha. Vi höll på att dö av skratt.

Jo, det var verkligen en rolig kväll, natt, morgon. (satt uppe till klockan 8 på morgonen!)
Var något sliten när vi vaknade  vid 11 tiden dock. Tyckte synd om gumman som var tvungen att fara och jobba. huja.

Sen när vi kom hem på lördagen så gjorde tompa pizza åt mig och vi la oss på soffan och myste. Och där blev vi kvar enda tills idag då det var dags att åka och jobba igen. Inte någonting annat blev gjort lör/sön. Men det är otroligt skönt med sådana dagar ibland också.

Nu är det bara att ladda batterierna till nästa helg då vi äntligen åker till Levi!


Nu tror jag att mina kyckling köttbullar är klara. dags för min middag.


 





Ciao!

Marley & Jag

2009-01-25 @ 22:21:40
Jag läste ut en bok som jag fått av tomi i julklapp ikväll.
"marley och jag" heter den. Handlar om en familj och deras hund marley.
Herregud så jag har gråtit ikväll...... I de sista kapitlerna var marley 13 år gammal, och han blev tröttare och sjukare för var dag som gick.... till slut var han så dålig att de var tvungna att låta honom somna in. Det var så otroligt sorligt och jag grät som ett otröstligt litet barn! Det påminnde mig så mycket om våran älskade hund Ben som somnade in för några år sedan...... 13 underbara år fick jag med honom, och jag kan stundtals sakna honom så otroligt mycket än idag.
Kärleken till en hund går inte att jämföra med någonting annat. Den är så sann och ärlig. Ben var min bästa vän utan tvekan....

Usch så sentimental jag känner mig just nu. Önskar att jag kunde ha min kära Rajsan här just nu. Hon var en stor tröst när Ben gick bort. En minst lika älskvärd hund som Beni var. Men tyvärr så är min sambo allergisk så vi kan ej ha henne här mer än kanske en dag utan att tomi börjar känna av det. Tråkigt, men inget vi kan rå för.

Huja. Det är otroligt att man kan älska och sakna en hund så himla mycket.... men för oss som har hund och älskar dem så är de så mycket mer än så, de är familjemedlemmar!!


Saknar dig Ben, jag glömmer dig aldrig!

Älskade Ben

 



(Ovan: Ben. Under: Rajsan)

(skriver om helgen som varit, i morgon. Orkar inte med det just nu.)

Put your Buzz face on

2009-01-23 @ 21:35:50

Jag mår så bra idag. Raka motsatsen mot igår! Gårdagen var ingen bra dag för mig....
Det är så skönt att vara sig själv igen. Mitt dåliga humör försvann när migränen försvann. Det är svårt att vara glad när man har ont i huvudet.
Bejb hade t.om med sig ett paket när han kom hem från jobbet på kvällen. En skit frän badrums matta som jag ville ha.
Tänk att ibland känns det som att den mannen läser mina tankar.... han vet precis hur man gör den här lilla fia majjan glad & snäll. Idag har jag fått en massa grattis sms hela dagen. Verkar som att de flesta fått för sig att jag fyller år den 23:e! hahah, men det gör inte så mycket. Sen så fick jag 500 kr av svärföräldrarna. Tusen tack för det!


Härligt att det är fredag igen. Tomi kom nyss hem från jobbet och håller nu på att göra sig i ordning. Vi är bjudna på (sen)middag hemma hos malin & kenneth. Sen så blir det Buzz Quizz hela natten lång!!! (kanske en corona eller två också)  
Har hört av många att buzz ska vara roligt, och det tror jag faktiskt att det är. Älskar sånna typ av spel.


Jepp. Det var det.

Auf  Wiedersehen!




KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

2009-01-22 @ 19:32:46
Detta blogg inlägg innehåller förjävla många svordommar och en sjuhelvetes massa gnäll!!

Fan vilken schizofrenisk dag det har varit idag....
Har hänt både trevliga saker och en massa dåliga saker....

Good:

*Tompa klev upp tidigt idag för att hinna kramas med mig innan jag åkte till jobbet. Så sött.

*Chefen möter mig med en kram idag när jag kommer till jobbet och säger att jag slipper göra de tråkigare sysslorna som jag vanligtvis gör på mornarna.... istället får jag roligare uppgifter att  göra. Bygga om t.ex. Sånt gillar jag.

*Johan kommer förbi jobbet innan min rast och säger att han vill bjuda mig på lunch ute. Vi åkte till till Coop och åt broccoligratäng. Mmm... En mycket trevlig lunch. (Tack Johan!)

*Jag fick köra en Audi A4 -08 idag!


Bad As Hell:

*Blev väck av ett döds besked i morse!

*Drabbades av en satans jävla migrän efter lunchen!!!! Har fortfarande så helvetes jävla ont i skallen att det känns som att jag ska spy vilken sekund som helst!!

*Jag hittar inga förbannade migräntabletter någonstans!

*Jag har fan inte nå jävla chips hemma.....

*Inte ett enda ynka paket har jag fått idag.... inte ens ett tuggummipaket!!!! (dont care what it is, så länge det är inslaget i presentpapper)

*Varför? För att inte en människa bryr sig om att jag åkt 26 varv runt solen idag!




JA, Jag är på dåligt humör idag! Men jag pallar fan inte den här dagen och skallvärken nå mer....




Happy Fucking birthday to me!!

En dyr hobby.

2009-01-21 @ 19:23:24
Ja, det kan man lugnt säga att jag har....
Jag vill ha ett Xbox 360! Och jag vill ha det nu! Fast det är mest bara för att Gudfadern 2 kommer ut i februari, och givetvis så släpps det bara till ps3 och xbox..... bara för att jag så himla gärna vill ha det så kommer det ju självklart inte till ps2. mmm.... det är bara för att jävlas med mig. Enbart därför. För jordaxeln roterar ju faktiskt runt mitt arsle! Det är sååååå himla synd om mig just nu. Aaaa. (inte aaaalls att Piia är patetisk!) hahaha. Snacka om I-lands problem. Det kommer att bli dyrt men vill man ha nått så får man ju faktiskt vara redo att betala priset. Får snacka ihop mig med topi lite.... Jag har en dyr hobby jag....Tv-spels torsk!

Jaja, men jag knarkar iallafall inte!


Mor och far var till luleå idag & de kom förbi mitt jobb med present åt mig. 50 euro! Jag tackar och bockar! Nu har jag råd att hyra mig en snowboard när vi åker till Levi. Tack så mycket!


Ska ta och fixa mig lite käk och sen ska jag lira lite tennis på wii.

En besvikelse...

2009-01-19 @ 20:27:27

James bond spelet var minst sagt a great disappointment!! Orkade inte spela det mer än en halvtimme kanske och sen så gav jag upp.... det var så svårstyrt att det inte alls var roligt. Tack och lov dock så har vi ju "the godfather" som vi började spela om, så att jag fick stilla spelabstinensen lite. Så idag efter jobbet åkte jag in till stan och bytte 007mot ett Wii spel istället. Top spin. Ett tennis spel. Vi gillar att spela tennis på wii sports både jag och tompa så det här blir nog jätte bra. Hoppas jag..... men jag har inte allt för höga förväntningar just nu, med tanke på att ett spel som jag verkligen trott på och länge velat ha visade sig suga balle! 

Intressant läsning för icket spel intresserade? I think not! men sånt är livet.


nu luktar det morotsbiffar här, så jag gissar att maten är klar.


up up and away


Söndags ångest

2009-01-18 @ 18:14:31

jag vill verkligen inte att helgen ska vara slut redan! Den gick så fort att jag inte riktigt hann med.....
Har iallafall haft en riktigt skön och rolig helg. Igår började dagen med att jag och tomi for till dagobert och åt frukost där. Gick sen på stan, kikade runt lite på affärer och köpte en födelsedags present till G. For sedan till G på kalas och efter det så åkte vi till Töre.
Där bastade vi och spelade kort till sena kvällen. och kollade in semster filmen från mina föräldrars 2 veckor på Gran Canaria. En riktigt mysig kväll.
Och idag så kom Mallan och Ken (plus deras lilla hund såklart) till Töre också, och vi fyra for ut på en skoterfärd. Snacka om att vi hade det roligt! Jag och M skrek så att hela kalix kommun måste ha hört det, där vi satt bak på skotersläden. Speciellt när K körde, han brassade på så jävulskt! hahaha. Sen turades vi ju givetvis om att köra. Har fått skratta så att jag har ont i käkarna! Vi planerade att vi ska göra om detta snart igen, men då ska vi även ha med oss en matsäck så att man kan åka lite längre bort. Vart bara 3 timmars åkning idag eftersom jag och tomi hade lovat att vi skulle till hans föräldrar och äta också. Och nu så har vi tvättstuga.... suckar.... som vanligt på söndagar! avskyr verkligen att tvätta! fast det kanske inte finns någon som tycker att det är roligt?

Aja, det var min helg det ialf. Nu ska jag spela mitt nya ps spel som jag fick av tomi som en tidig födelsedags present. 007 -Quantum of Solace. Har tjatat om att jag vill ha det enda sedan det kom ut. Och nu äntligen har jag det! Tackar så mycket älskling!


Tack också Mallan och Ken för en toppendag!


     

     

Upp som en sol...

2009-01-16 @ 19:05:33
...ner som en pannkaka.

Igår hade jag en riktigt konstig dag. Rolig men konstig. Klev upp på morgonen och hade energi som en duracell kanin på amfetamin! Och så fortsatte det hela dagen också. Det var nästan så att jag började fundera om jag eventuellt gått i sömnen, sökt upp en droglangare och köpt några speed tabletter, svalt dem, tagit mig hem och lagt mig tillrätta i sängen igen! Då förstår ni att jag var energisk när man har sånna funderingar! Studsade runt på jobbet och gjorde 50 saker samtidigt, sjöng och tjoade och sen när jag kom hem så satte jag igång att städa lägenheten! hmm... mysko. Väldigt olikt mig måste jag säga! Tror faktiskt att jag aldrig storstädat hemmet samma dag som jag har jobbat.... Glad till tusen var jag också. Det pirrade i kroppen och jag kunde inte sluta le?! Vårkänslor kanske? I JANUARI?!??(väldigt väldigt väääldigt tidiga vårkänslor) hahah, jaja, det vart ialf fint här hemma! Varför kan man inte ha sånna där dagar oftare?

Men lika pigg som jag var igår lika trött var jag idag! Har varit såååå seg och såååå sömnig hela dagen...... Det var riktigt tungt att kliva upp imorse.... Men nu är den här arbets veckan avklarad iallafall så i morgon får jag änligen sova ut. åh så skönt! Ska verkligen inte göra mycket den här helgen. Jo, till töre ska vi ju men thats it! Jag ska chilla som ingen annan chillat förr! hahah.


så är det. Härliga fredag, du var verkligen efterlängtad!


Äntligen hemma!

2009-01-14 @ 19:58:50
jag är så glad över att  mor, far & syskonbarnen är hemma igen! De har varit i Grand Canaria i 2 veckor de fubbisarna!! Har känts så tomt utan de dagliga telefonsamtalen med mamma som jag är van vid.... Men nu är de hemma igen som sagt. De kom förbi på jobbet idag och hade med sig en massa presenter åt mig. Av pojkarna fick jag ett halsband med ett "bling bling" P och en jätte fin drake som höll i ett ljus. Av lilla brorsdottern fick jag ett halsband som hade en silverbricka med ett kort på henne på! Riktigt fint var det!  Av mor fick jag en snygg älva som satt på en sten. Och ett bokmärke. Tompa fick sig en flaska vuxendricka.  Blev riktigt glad av att se dem igen. Blir till att åka till Töre och umgås med föräldrarna (plus katten & hunden) till helgen.

Sen så har det inte hänt så mycket mer idag... dagarna är rätt så enformiga när man jobbar. Men jag klagar inte. (inte just idag ialf! haha) Har ju fått hem mina nära och kära igen!

jepp jepp. Ska nog ta och göra mig lite mat nu, sen blir det till att slänga sig på soffan, se på tv och mysa lite med kärestan.


au revoir.

Top Gear

2009-01-13 @ 23:16:06

så härligt program alltså. Har fått skratta så hårt att jag nästan kissade på mig! haha.
Älskar verkligen den typ av ironsk humor som det är i top gear. Bloody brilliant!

Cheers mates, time to hit the sack

En helt vanlig dag

2009-01-12 @ 23:02:09
i mitt ,just nu, alldeles för stillsamma liv...
jag vill resa!
Jag har en tendens att drabbas av reseabstinens ungefär var tredje månad och då
bara MÅSTE jag få åka någonstans. Var som helst, bara det är bort härifrån!
Det är alldeles för många rutiner att följa just nu och det tycker jag inte om. (jobba, äta, skita, sova, jobba) Livet ska vara oförutsägbart om jag själv får bestämma. Så tack och lov så har vi nu bestämt att vi ska till Levi sista helgen i januari! Jag, bejb och 3 av mina bästa vänner. Vi kommer att ha det så j-la roligt! Det har vi alltid ihop.

Tack för det. Det är verkligen vad den här rastlösa tjejen behöver just nu....Det ger mig energi att orka med vardagen ett tag till. Ganska exakt 3 månader till. (då abstinensen slår till nästa gång)
Vill åka NU helst IGÅR! haha....


Nu ska jag förflytta mig till sovrummet och slå på nån film som man kan somna till. Natti Natti.

Jag behöver semester!

2009-01-12 @ 08:05:27
åh förbannat vad jag är trött idag....
Känns som att jag inte sovit alls inatt fast att jag sovit i nästan 9 timmar!
Jag behöver verkligen en veckas semester. Eller två. Eller ett halvår.
nej, bara att bita ihop och masa sig till jobbet och se glad ut.

suckar.... jag är helt tömd på energi!

Välkommen till min nya blogg!

2009-01-11 @ 18:13:57

Det tog mig bara några år för att fatta att det här med att blogga kanske är någonting som man ska
"haka baki". Jag är kanske inte allt för snabbtänkt jag....
Nåväl, bättre sent än aldrig va?

Nä, nu ska jag ta och lägga mig i soffan igen och tyckta väääääldigt synd om mig själv,
jag är nämligen bakis! Vilket givetvis inte är mitt fel utan alla andras.... host, eller så har jag
faktiskt bara mig själv att skylla!! jaja, men roligt var det igår hursomhelst.

Som sagt, Välkommen till min nya blogg!