Det borde vara olagligt...

2009-06-29 @ 22:05:29

...med måndagar! Jag gillar verkligen inte måndagar överhuvudtaget!! Jag kan ha sån överjäcklig helgen-är-över-redan-och-jag-måste-jobba-hela-jävla-veckan-igen ångest redan på söndag och så håller det i sig genom hela måndagen med.... Idag har jag haft en sådan ångestfylld dag! Jag bara vill inte jobba just nu. Jag känner att jag bara måste ha semester innan jag kör av bergnäsbron!! Suckar.... BARA CA 7 VECKOR KVAR TILL SEMESTER!! Fuck....


Helgen då? Ja, den har varit galen som vanligt. I fredags så skulle jag och Torkel (läs; Tomi) mysa till det med lite finare mat än våra vanliga pytt-i-panna eller morotsbiffar men vi var båda för trötta och oengagerade för att idas fixa till nått så vi loggade helt enkelt in på pizza.nu och beställde hem black and white, oxfilé inlindad i bacon och potatisgratäng. Tanken var att vi skulle äta vid köksbordet och umgås som ett vanligt par men iochmed att det var JÄÄÄÄTTE VIIIKTIG fotboll på tv så blev det helt enkelt tvunget att äta i vardagsrummet..... framför tvn.... med fotbollen som underhållning. Mmm... Jätte mysig date night vi hade! hahah. Vi åt så mycket att vi tuppade av i soffan och vaknade inte till förens sent på natten av att jag höll på att knuffa ner tompa från soffan!

Dagen efter så åt vi frukost på dagobert och tog en liten shopping tur på stan. Vi hade tänkt åka och bada också men då började det så klart att regna när vi var påväg till stranden. Typiskt, här har det varit kanon väder hela veckan men så fort Piia vill bada, ja då jävlar blir det åskoväder!!! (lagen om all jävlighet?!)

Senare på kvällen så for jag till Emma på tjejfest. Vi var en segstartad trio (trötta flickor) men sen när vi väl kom igång så jävlatt så roligt vi hade!! Ringde bland annat och telefon terroriserade min mamma! Fast hon tyckte bara att det var roligt iofs. haha. Sen åkte vi ut på färjan och möte tompa och en massa annat folk där. Roligt som f-n var det. Och givetvis som man alltid gör när man går ut på krogen så tappade vi allihopa bort varandra. Torkel blev sjösjuk (på en stillastående båt!) och var tvungen att åka hem tidigt. Johan och emilio började ringa till mig och tvingade mig till att komma till kafelino. Nå, sagt och gjort. Jag gick dit och dansade så att svetten rann! Plötsligt så tändes lamporna och vi blev sagda till att lämna stället eftersom att de tydligen stängde.... alldeles för tidigt!!! Så vi åkte vidare till emilio och dansade och festade vidare.... Till tidig söndag morgon! Då vi tillslut gav upp och jag och johan åkte hem till honom där jag som vanligt slocknade i hans säng så att han fick sova på soffan. (sorry babe...as usual!!)


Söndag morgon (nja,vid 12 tiden) så rinde tomi och ville ha hem mig. Han ville ha sällskap till pizzerian. Så jag masade mig upp ur sängen och gick med tunga steg de 100 tals meter som det är från johan till oss.... Vi köpte oss varsin pizza och gick ner till ankdammen där vi satt och tittade på ankbejbisarna och mumsade på våra bakfylle pizzor. Sedan så låg vi i gräset ett tag och höll om varandra. En riktigt mysig frukost dejt om ni frågar mig. Sedan så tog vi en promenad innan vi gick hem.


Vi hade tvättstuga klockan 4 men jag var så förbaskat lat/slö igår att jag köpte mig fri från tvättningen. 500 kronor kostade det mig men det var det LÄTT värt!!! Tomi är så bra på det där endå så.....hihi.


Oj nu blev det mycket skrivet... men jag har ju iochförsig inte skrivit här ordentligt på ett tag nu så jag har lite att ta igen.


Bjuder på några pix också från helgen. Ciao!

   


   

Malins inlägg.

2009-06-27 @ 11:16:43
Jag lovade Malin att jag skulle skriva ett blogg inlägg från henne eftersom att hon inte hann göra det i torsdags. So here goes:

"Hej jag heter malin jag bara vill och vill nu sitter jag och ken på en solig strand på en grekisk ö och dricker öl och paraply drinkar det är riktigt skönt det var så mycket hemma så vi kände att vi måste ta ett brejk jag är så rastlös att jag klättrar på väggarna om jag inte får äventyra

Jag saknar lara men hon har det bra i töre hon får springa i skogarna och skälla på älg hon är så fin min lilla bäbis

Piia körde oss till kallax på torsdag tack piia I love you ska vi tälta när vi kommer tillbaka jag garvar åt er ännu det var det roligaste jag sett i hela mitt liv!

Omg MICHAEL JACKSON ÄR DÖD jag vet inte vad jag ska ta mig till vad ska jag nu skriva om i min blogg han var ju wacko jacko jag kommer säkert att vara ledsen en hel dag men nu har jag inte tid att blogga nå mera för jag ska bada bada bada och öla med baby ken här är det varmare än varmast ha det bra alla hemma i luleå vi ses"



Så, nu behöver du inte ha dåligt samvete för att du inte hann skriva nått gumman. Hoppas att ni får en riktigt skön semester på korfu!! Jag är ju inte bara liiiiite avundsjuk!! Cheers!

Så underbart det är....

2009-06-25 @ 00:22:20
....att ha så fina människor runt omkring sig. Att ha någon som man kan avreagera sig till/för. Människorna som jag omger mig med har så mycket styrka och kraft att dela med sig av att man inte kan vara ledsen eller arg en längre tid. Telefonen har ringt, meddelanden har skickats och inlägg har skrivits. Och efter några härliga samtal, där jag fått spy ur mig all galla jag haft inom mig så känns det faktiskt så himla mycket bättre nu. Jag vet att hur illa det än är så blir det betydligt mycket bättre bara man får prata ut om det. Så sant så. Så tack alla ni som finns i mitt liv! Även om det bara är över dataskärmen/telefondisplayen för stunden, så ska ni veta att jag uppskattar er så himla mycket!

Jag har den bästa sambon, de bästa vännerna och de bästa föräldrarna som pengar kan köpa höll jag på att säga, nej men, som man kan ha menar jag. Ni får mig alltid till att skratta och le igen! Tack och godnatt. Nästa destination - sängen!

Orättvist

2009-06-23 @ 21:04:29
Jag har gråtit så mycket ikväll att jag har fått en riktigt hemsk huvudvärk. Livet är så förbannat orättvist ibland och människor kan vara så sjukt elaka och fördömmande...... Hur ska man orka tro på sig själv när ingen annan gör det?

Måhända att jag är extra känslig idag iochmed att mensen är på ingång och hormonerna är all over the place, men det här var endå droppen som fick bägaren att rinna över. Tänker kräva en ordentlig förklaring, denna gång ska jag banne mig våga göra det. Inte bara nicka och hålla med när jag trycks ner i skiten.


Men ikväll ska jag vara ledsen och gråta tills tårarna tagit slut. Jag är så otroligt sårad och ledsen idag. Låt mig slippa förklara varför. Orkar inte det just nu.

Kläng-apa!

2009-06-22 @ 11:39:45
De senaste dagarna har jag haft en väldigt extrem tomi separationsångest. Minsta lilla minut som han inte har varit inom mitt synfält så har jag börjat sakna honom. Jag är som en liten två-årig unge som hela tiden måste vara med mamma. Riktigt jobbig känner jag mig! Vill hela tiden kramas och mysa. Absolut hela tiden! Vet inte vad jag har drabbats av för se mig se mig se mig bekräftelse behov nu helt plötsligt. Det har rent av blivit en direkt livsfara för tomi. Som igår tex, då han sitter framför datorn och känner lugnet. Jag sitter i soffan och beundrar min vackra karl och får för mig att hoppa på honom och krama om honom hårt, så hårt. Och då säger han; -Piia, du kväver mig! -Vad säger du? menar du att du vill separera eller nått? säger jag då. -Men Piia allvarligt, jag behöver luft, jag kan inte andas, du KVÄVER MIG! Ber han. -Vad menar du, undrar jag? -Ja ALLTSÅ, Piia, du trycker dina pattar mot mitt ansikte så att jag inte får någon luft, jag håller på att kvävas till döds på riktigt!!!

Ni ser! Det har blivit en direkt livsfara för honom! Stackarn... mycket måste han stå ut med.


oj, nu har jag bråttom till jobbet....igen! Berättar om våran galna midsommar nästa gång.

Trevlig midsommar!

2009-06-19 @ 13:10:04
Snart ska vi åka iväg mot kallaxön. 3:e året i rad nu, så man kan säga att det har börjat bli en stadig tradition. Hela gänget kommer att vara samlat i år också så det känns extra roligt idag faktiskt!

Hoppas att alla får en härlig midsommarafton, och att solen kommer att göra oss allihopa tannade idag.


Årets första dopp ska ske ikväll!


5 år i bilder.

2009-06-18 @ 22:00:21
Iochmed att vi i tisdags firade våran 5års dag, så tänkte jag faktiskt bjuda på lite bilder från dessa fantastiska/roliga/jobbiga/tråkiga/kärleksfulla år.  Som livet i sig så har det varit en bergochdalbana, vi har våra bra dagar och vi har våra dåliga dagar. Men i slutändan så håller vi ihop i vått och torrt. Älskar dig tomi, och hoppas på många fler spännande år tillsammans med dig!

2004:
  (i övik där vi träffades då båda bodde där)
Denna bild är tagen bara några timmar innan vi kysstes för första gången. Några veckor efteråt så drog jag och johan iväg till London där vi hade tänkt bo, men tomi kom efter och kär som jag var så följde jag med honom hem igen!

2005:

Här var vi på våran tredje gemensamma utlandsresa. Kreta. (Egypten och bulgarien hanns också med detta år)

2006:

Här var vi i palma på mallorca. (samma år så smet jag iväg till grand canaria utan babe!)

2007:
  (på fest)
Detta år hände mycket.. Prag resa med svärföräldrarna och tomis bror, Roadtrip ner till Italien och sedan så hann jag med att rymma iväg till barcelona själv för att hälsa på en kompis.

2008:
   
Detta år så var det Thailand som var den stora resan. Sedan så var det mest finlandskryssningar, Roadtripar i sverige och vännerna som gällde. Jag kidnappade även med mig mamma min till kreta en vecka.
 
2009:
 
i år då? Ja, vi har inte hunnit med några resor än (jag lämnade tompa hemma och drog till Tallin med mamma), vi har jobbat så mycket båda två. Men till Levi har vi hunnit vara med våra kära vänner. och en liten roadtrip sthlm-sundsvall(casino+hotellnatt). I augusti tar vi ett brejk ihop och drar på en liten kärleksresa till cypern.  Längtar så.






Är det inte så, att vi blir vackrare och vackrare för varje år som går? hihi.




Som sagt, tack min älskade för dessa fina år!


Nu ska vi till M & K och umgås en stund.

5 år (Lyrisk!)

2009-06-16 @ 11:04:06
Idag så firar jag och tompa våran 5 års dag. vad tiden går fort alltså... Tänk att det redan har gått 5 år sen vi blev ihop? Ja, tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Iallafall, vi hade sagt att vi INTE skulle köpa någonting till varandra. Mmm. Jag höll ju min del av avtalet men tror ni att tompa gjorde det? Nå inte. Igår(idag?), efter att klockan slagit 12 på natten så kramade jag honom och sa grattis, och då frågade han; vill du ha din present nu?! haha. Knäppisen. Anyway, jag höll på att drabbas av hjärtstillestånd när jag öppnade kuveret som jag fick av han..... I den låg nämligen två biljetter till Pablo Franciscos show!!! Kan ni förstå?! PABLO FRANCISCO!!!! Jag älskar ju stand up komedi, och kungen av stand up, är ju just pablo!!  Jag är helt lyrisk alltså.... Det är den bästa presenten som jag någonsin har fått och den bästa presenten som jag någonsin kan komma att få! Inget kan toppa detta. Det var verkligen den perfekta gåvan till mig. Tomi visste också att jag skulle bli överlycklig så han kunde helt enkelt inte låta bli att köpa biljetterna. Jag förlåter han faktiskt....hihih. Jag ska få se min idol!!!

Det enda jobbiga är bara att showen är i mitten av oktober. Huuur ska jag orka vänta så länge?!?! Får hoppas att sommaren går fort förbi. För vi har fått helt grymma platser också...!

Att jag älskar min tomi! Thank you baby!


Och om det finns någon därute som inte vet vem pablo är så ska jag bjuda på några youtube klipp med honom. Enjoy!

Utvilad.

2009-06-15 @ 11:09:23
Med tanke på att jag har sovit i 17 timmar inatt så är det konstigt om jag vore annat än utvilad idag faktiskt! somnade på soffan igår när vi slog på en film... innan tvättstugan ens var klar, så stackars tompa fick ta det helt själv. Som vanligt faktiskt.... Jag har blivit något av en expert på att ha bra ursäkter till att inte behöva ta tvätten! Och älsklingen gör det så snällt fast att han också hatar det minst lika mycket som jag! haha. hujja, inte lätt att vara ihop med mig alltid! Sen så fick han även renbädda sängen själv också.... undrar om jag kanske borde köpa en present åt han som ursäkt?


Jag kanske borde erkänna också att även om jag vann på några lopp i lördags så var det ju inte några enorma summor det handlade om.... vann väl kanske.... 30 kr eller nått!! hahahah. Satsade ju bara på favoriterna och det blir man ju knappast miljonär av! Men jag är en fegspelare... är inte alls så mycket för hästar annars.


Roligt hade vi det på tjejfesten också. Vi kacklade och fnissade så som man gör då det bara är tjejer med och vi hade jätte trevligt. En roligare resa in till stan har jag aldrig varit med om! 4 tjejer + 2 cyklar = blåmärken!! hahahaha


Tack malin för att du färgade mitt hår också. Även om du inte var nöjd med färgen!




nu dags för jobbet.

släkten är värst

2009-06-14 @ 04:51:38
alla som känner mig vet att jag är ovän som fan med en av mina bröder.... ikväll så var jag faktiskt på väg att bli någorlunda sams med honom igen, MEN så kom hans sambo och förstörde alltihopa!!  Det tackar vi så mycket för....

otrevlig som fan mot min kille var hon,  som inte ens har nått med detta bråk att göra med.....

Roligt har jag haft det idag ialf. vann 3 lopp av 4 satsade! (var på travet i boden idag) Nog är jag bra på att tippa alltid, eller är det nybörjar tur det kallas?


Shopaholic.

2009-06-12 @ 06:55:13
Nä nu får det fan ta och räcka. De senaste dagarna så har jag shoppat som om mitt liv hängde på det! Mitt Visa kort har använts flitigt och tusen tals kronor har har dragits från mitt konto. Damn it alltså! Det har varit ett riktigt hets handlande också. Panik, måste köpa det och det och det, och fort måste det göras! Har befunnit mig i ett drog-påverkat, vakum liknande tillstånd då jag sprungit runt, runt på stan.

Efter att jag har köpt något så är det som att jag får ett riktigt high rus i några sekunder och sedan får jag ångest för att jag handlat för så mycket. Så då måste jag handla ännu mer för att komma över det. Wow, jag börjar verkligen förstå hur det är att vara shopaholic -på riktigt!

Jag är ju medveten om mitt beteende så jag tror inte att det är något som kommer att bestå. Jag gissar på att jag bara söker kickar just nu. Det är ju så, slutar du med ett beroende så vill kroppen (eller hjärnan?) ersätta det med ett annat. Jag kan verkligen erkänna att det stämmer. Att shoppa eller äta har helt plötsligt blivit en mani. Mycket på en gång och fort, fort ska det gå!

Dock, så är jag fortfarande snusfri! Men att man kunde bli såhär obstinat, så långt efter att man faktiskt slutat hade jag ingen aning om!! Trodde att ALLA besvär skulle försvinna efter.... dag 4 typ! Ack så fel jag hade. Om någon hade berättat för mig innan hur svårt det är att sluta snusa, så vette fan om jag hade gjort det alltså! Det här med att man sparar pengar..... Glöm det! Man hittar något annat att slösa det på istället..... Men mina kära vänner, jag är snusfri! Och jag vill endå gärna tro att det blir bättre sen. Kanske man hittar sig ett ofarligt beroende? som.... stickning kanske? Jag hoppas då det.



En annan sak som skrämde mig i morse var detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5370292.ab
När jag 05.40 kliver upp ur sängen, yrvaken som få, så är detta det första som tomi berättar för mig. och jag höll på att freaka ur på riktigt! Det är alldeles för skrämmande och läskig information att ta in så tidigt på morgonen!!
Någon annan än jag som kommer att tänka på filmen Final Destination  när de läst detta? Usch så läskigt.... Tänk om det verkligen finns ett bestämt datum då man ska dö, och om man på något sätt undkommer det så jagar döden dig tills den får tag på dig.... Tänk om det finns ett öde? Att allting är förutbestämt redan från början och det finns inget man kan göra åt det. Fy vad jobbigt att tänka så. Ni ser, för stor nyhet och för att ta in såhär tidigt på morgonen!!



Nä, nu ska jag duscha av mig alla obehags känslor och försöka bli pigg och glad till jobbet.




Ha en trevlig helg allihopa!

Pix

2009-06-09 @ 10:04:37
Jag bjussar på lite bilder från lördagens personal fest. Då vi kom dit så fick vi fina nationaldags kläder och blev uppdelade i lag. Jag och Jocke utgjorde lag vikingar (därav de fina hattarna!), och vi fick tävla mot lag pippi i en rad olika tävlingar. Allt från tipspromenad (där det konstigt nog blev oavgjort trots att vi saknade "hjärnan" i vårat lag!), till tvekamper och racingar. Efter alla tävlingar så stod det lika så vi fick ta en kubbmatch för att avgöra det bästa laget. Och jag kan ju stolt meddela att VIKINGARNA KROSSADE PIPPISARNA! Sen så åt vi gott och därefter så splitrades vårt lag upp för att avgöra den bästa vikingen av oss två....... Ja, jag får väl erkänna att Jocke är den bättre mannen av oss två! Iallafall när det gäller att skjuta prick! Sen dracks det vidare och vi spelade lite sällskapsspel och slutligen så åkte mitt rosa playstation fram också. En riktigt rolig kväll med andra ord.






Johanna och Helena var dommare och arangörer.



Notera att Helena hade sluntit med pennan så att jag fick heta Riia!




Sedan så vill jag ju givetvis passa på att gratulera min älskade pappa på fördelsedagen!! Minns inte riktigt hur mycket han fyllde men jag gissar på att det var kring 40-45 eller något sådant. (hihi) Grattis pappa, älskar dig!!!!




Nu dusch, snart jobb.



God morgon!

Hej hej.

2009-06-07 @ 23:25:20
hoppas att ni alla har haft en bra helg. Jag har då haft ett bra veckoslut. Igår så hade vi personalfest, och trots att flera av oss skulle jobba dagen efter så blev det endå en riktigt lyckad fest. Jag bröt ihop många gånger av skratt attacker (jag & J har ju så sjukt låg kiss, bajs & prutt humor att det är skrämmande!) och kvällen avslutades med, tadaaaaaa, singstar med rosa playstation (den har hängt med på nästan alla fester jag varit på!haha), inget ovanligt där alltså.

Och eftersom det är min helg vecka så var jag alltså en av dem som fick äran att jobba dagen efter festen. Men skönt nog så var jag inte bakis alls. Bara lite risig i kistan efter all grädde igår......


Det var många roliga tävlingar, kul tipspromenad (där jag och J irrade bort oss!), härlig dresscode och mycke mycke mer....


men jag orkar inte skriva om det ikväll. Sätter in bilder och skriver mer någon annan dag. Ska gå och sova nu.


För övrigt så mår jag bra igen. Har kommit över den jobbiga abstinensen! Jag är gode stolt över mig själv också att jag inte ens fest snusade igår!!


God natt!

Tiden räcker inte till.

2009-06-05 @ 11:36:41
Jag har så himla mycket just nu som jag skulle behöva få skriva av mig..... Men jag börjar jobbet om 25 minuter så det hinns inte med....


Hatar att somna som ovänner......



Jag törstar efter uppmärksamhet.



Ta mig bort från det här skitlivet!


Vad är riktigt och vad är nikotin abstinens, det vet jag inte, allt jag vet är att det börjar bli lite för mycket nu. Är så förbannat leds på detta medelmåttiga svensson liv! Klockan 22 är det inte okej att gå och lägga sig enligt mig!!!!


Fuck....

I got sucked.

2009-06-04 @ 16:03:54
Idag har jag haft en riktigt bra dag. Har inte alls känt mig arg, irriterad eller kinkig what so ever! (än så länge ialf) Däremot så är jag nå fruktansvärt godis sugen! Eller mat sugen för den delen också. Känner att jag skulle kunna äta en hel finlands färja buffé helt själv..... Men jag får stå ut med det också... Har jag lyckats hålla mig från snus i 6 dagar så ska jag väl banne mig klara av att stå emot lite socker/mat sug. But I got sucked on some suger och food, som en svengelsman skulle säga.

Tänk er ett riktigt välfyllt butter-goose-table (smörgåsbord, direkt översatt till engelska), det hade inte varit helt fel endå....


Annars så är detta min enda lediga dag denna vecka. Har varit och hälsat på bästaste malin på hennes nya jobb, sen kom hon hit och umgicks med mig. Vi hade det riktigt trevligt min nervositet till trots! (haha, inside joke)



Nä, afv nu.



(mor & far, förlåt att jag var så kort och otrevlig mot er igår!!! Ska gottgöra det, jag lovar! Älskar er!)

Dag 5. Störd.

2009-06-03 @ 10:08:18
Jag fattar det inte, borde det inte börja bli lättare snart? Jag är fortfarande sjuk, fysiskt och psykiskt..... Hjärtklappning, fryser och svettas om vartannat, huvudvärk och svårt att tänka klart. Det är det fysiska det. Det psykiska är väl då snäppet värre: Jag vill skada mig själv, jag är så förbannat irriterad på alla jävla idiotiska människor på denna jord (det är som att jag NU helt plötsligt har fått upp ögonen för hur dumma ALLA faktiskt är!!), jag har panikångest mest hela tiden med mera med mera med mera...... (jag vet att folk inte är trögare nu än vad de annars är, men har har bara ingen energi för andras I-lands problem just nu. Dessutom så är jag bara bitter och obstinat så allt stör mig!)

Jag pallar snart inget mer! Sliter av mig mitt hår jag är så frustrerad. Hur fan kan man bli så här sjuk av att sluta snusa? Sitter och suger på nikotin & tobaks fri snus men det hjälper ju föga... Snarare så blir det väl bara värre av det. Man väntar hela tiden på att få nikotin kicken men den kommer aldrig så då blir jag bara ännu mer frustrerad!

Baaahhhh, Skjut mig någon!

Varför stör jag mig så på alla just nu.... det stör mig att jag gör det..... Allt är stört.


Jobbet nu. Bra att jag är en så jävla bra skådis att ingen märker hur jävla illa det egentligen är......

4 Helvetiska dagar!

2009-06-02 @ 10:12:16
Mmm... ärligt talat så känner jag mig liiiite lite självmordsbenägen just nu. Och väldigt våldsam dessutom. Jag vill skylla på någon annan fast att felet bara är mitt eget.

Kära läsare, jag har slutat snusa! Detta är dag 4 utan nikotion för mig, och om den här dagen blir ens lite som dagen igår var så vill jag inte alls vara med. Folk på jobbet undvek mig igår märkte jag. Mmm, kanske lika bra det. Det är fan inte lätt det här...


åhhh, jag vill bara dö i några dagar!