Kräk, bajs och allt där emellan!

2009-07-29 @ 19:24:53
Nu är jag så förbaskat leds på att jobba! Fy h-vete vilken jävla piss dag jag har haft idag alltså! Har sprungit som en idiot och glömt bort att dricka vatten så nu har jag vätske brist på allt också..


NADA motivation till någonting just nu!!!! Perkeles satan också vad trött jag är! De senaste timmarna så har jag inte varit medveten alls om vad jag gör, utan jag har gått helt och hållet på autopilot.......

Nu orkar jag inte mer. Nu lägger jag mig ner och självdör för idag.


Tack och fuck!

(Hatar typ allt idag!!)

Flyttar hemifrån idag.

2009-07-29 @ 08:42:20
Inte permanent (inte än iaf), utan för 2 veckor. Linda ska iväg på sverige turné och då är hon så gullig och lånar ut sin etta till mig! En fin designer etta inehållande två fåglar, som jag helt ärligt talat är lite små skraj för... Som jag sa igår, det kommer säkert att sluta med att fåglarna rymmer från buren och jag måste låsa in mig på toaletten tills det att Linda kommer tillbaka! Om ni märker att jag ej har skrivit blogg på 1 vecka framöver så kan det vara en bra idé att skicka över någon som kollar läget... Det finns ingen tv men det gör inte så mycket. Ska passa på att njuta av stillheten och läsa några böcker... (jojo, kommer att sluta med att jag sitter på facebook dagarna och nätterna igenom!)

Ska bli intressant att se hur jag klarar mig själv. Har ju inte sovit HELT ensam på säkert..... 2 år skulle jag tro?  Men det kommer nog att gå bra tror jag.

Nåväl. Nu måste jag se till att få i mig lite frukost. Magen skriker högre än en sångare i ett death metal band. Sen så väntar.... kan ni gissa vad? En ledig dag kanske? nååå inte, jobb är det ju som väntar! (oväntat va?!)



hyvää päivää!

"Fråga Piia"

2009-07-28 @ 11:07:31

Jag har lite svårt att se skärmen ordentligt just nu för det känns som om jag har hällt ut ett helt saltkar i ögonen. Jag förstår verkligen inte varför jag alltid är så morgontrött?! Jag är en sån där människa som skulle kunna sova 24 timmar i sträck om ingen väckte mig. Det är ju så skönt att sova.... Speciellt när man gör det alldeles för lite också. Nå, så är det när man är en nattuggla som jobbar dagtid....

Helgen den bara svischade förbi... Hade dock hur roligt som helst. I torsdags (jag hade ju fredag redan då.) så gick jag över till grannen (Emelie) och tanken var att vi bara skulle sitta och surra över en öl. Jo tjena. En öl blev två som helt plötsligt blev 10 och rätt som det var så satt vi och lyssnade på musik från våra fjortis dagar ihop och var allmänt nostalgiska. Sedan så kom johan över också, och han och matthias (emelies karl) gick lös på whiskeyn. Huja, tur att jag iallafall avstod det för jag var nog så sjuk dagen efter. hahaha. Men en rolig kväll hade vi. Meningen var att jag på fredagen skulle på hundkalas men då jag inte tog mig upp ur soffan på hela dagen så blev det inte så tyvärr! Fy på mig!

Lördagen så jobbade jag. Planen från början var att jag och min kära syster skulle gå ut tillsammans på kvällen men hon gick tråkigt nog förhinder (köper anledningen dock, hihi) så det får bli en annan gång. Malin ville att jag skulle hålla henne sällskap då hon var karlfri (ken var med tomi och partade) så jag for till henne och vi satt med varsitt glas vin (hör och häpna!! Kan ni förstå, jag drack vin?!?! alla som känner mig vet att jag verkligen inte klarar av smaken av vin!!) och skrattade och pratade allvar. Gumman borde faktiskt skola om sig till psykolog, för hon har väldigt vettiga saker att säga. Hon säger sanningar som hon ser dem och inte som andra vill höra dem. Hon fick mig att tänka till om en del saker. (Love you gumman! och du, jag älskar dig även på svenska!!! hihi) och jag borde skola om mig till sexrådgivare rådde hon mig. hehe. Ja, jag har ju faktiskt alltid varit facinerad av människans sexualitet så varför inte....  Nu betyder det inte att jag vill göra allt så, missförstå mig rätt, men jag har ett intresse av hur det funkar och hur folk tänker/tycker när det kommer till olika former av sex och samlevnad. Allting runt omkring sex intresserar mig. Vill bli en kvinnlig "fråga olle" eller kanske en ny "marlena" så att säga om ni förstår vad jag menar. Vill kunna allt i ämnet och vill kunna hjälpa folk som inte kan lika mycket.... oj, nu kom vi från det jag började berätta om....

hursomhelst, senare så promenerade vi in till stan och mötte upp johan och emilio och gick runt på olika krogar innan vi till slut hamnade på färjan. (var med tompa och ken där ett tag också.) Sedan så åkte jag till johan och somnade så gott på hans soffa. (för engångs skull fick han ta sängen!!!) Dagen efter så mådde jag inte allt för dåligt, utan var bara trött mest, så dagen tillbringades i soffan kollandes på film. Riktigt mysigt.


Sådärja... det var helgen det. Nu måste jag skynda mig. Jobbet kallar.



Ha en bra dag!

Äntligen Fredag!

2009-07-23 @ 19:53:02
jooo det är fredag. I min värld iallafall. Jag är ledig i morgon så då får jag faktiskt kalla denna dag för fredag, bestämmer jag. Hade egentligen haft 3 härliga dagar av ledighet att se fram emot men dum som jag är så lovade jag att byta lördag med en tjej på jobbet.... Så nu tvingas jag att jobba lördag då. Det lovade jag henne redan för typ en månad sedan... Att jag kan vara korkad ibland! Varför skulle jag lova det? Det är lätt att lova något som är långt fram i tiden. Pucko Piia. Aja. Får väl glädja mig åt att jag är ledig fredag och lördag nästa helg då jag egentligen bara skulle ha haft en endaste ledig dag. Me like.

En skum sak, jag märkte idag att jag har ett sugmärke på halsen! Och det är jätte konstigt, för så vitt jag vet så är det ingen som har varit där och sugit. Mycket konstigt. Undrar om 118 118 vet vart det kommer ifrån? De har väl svar på alla frågor har jag för mig... hehe. jaa, lite onödig information fick ni där.

Nä, nu ska jag se till att få i mig lite mat och sedan så ska jag ta mig en iskall en och bara njuuuuta av min efterlängtade fredag. "De e dags för fredagsmyyys, hoppas inte föräldrarna stör..." (trallar på reklamjingeln)

Det har varit en riktigt stressig vecka (har jobbat 7 dagar i sträck nu!) med väldigt mycket på jobbet, men ack, vilket fantastiskt humör jag är på!!




Ciao!

Vilken dag alltså...

2009-07-21 @ 21:00:24

Jesus amalia vilken kaotisk dag det har varit... Jag är totalt hjärndöd nu. Tror faktiskt inte att jag skulle kunna rabbla mitt personnummer nu om någon skulle be mig om det... Det har varit helt sinnesgalet mycket folk på jobbet, sjukt mycket skrik och en jätte massa spring hela hela dagen. Varmare än i en finsk bastu har vi haft det också!!! På lunchen så trodde jag på riktigt att jag skulle svimma av. Tror att jag har sprungit och svettats bort en 5-10 kilo idag!!

Huja. Men fort har dagen gått.

Nu ska jag ta och duscha av mig allt äckel och ta mig en iskall öl och bara säcka ihop framför en film i soffan...

Ajöken svettlöken.

Jag är helt slut.....

BBQ

2009-07-20 @ 11:26:17
Igår när jag just kommit hem från jobbet så ringer Johan och säger att han och Linda vill bjuda mig på en liten söndags BBQ. De kom och plockade upp mig, och vi hämtade Emilio och sen åkte vi till L där vi då alltså grillade och hade det hur mysigt som helst! God mat och härlig sällskap. Sedan så bestämde vi oss för att bege oss ut en liten sväng med Johans maffiga Audi, bara för att se oss omkring lite. Vi klättrade upp till toppen av mjölkuddsberget, njöt av utsikten och sedan så blev det att  ta en "liten" tur till Piteå havsbad.... Bara för att helt enkelt. Var hemma först efter 3 någongång och har inte sovit allt för mycket inatt. Men vad gör väl lite förlorad sömn när man har haft det trevligt?  Jag njuter verkligen av Enkelheten med mina vänner. Det är så lätt att ha roligt med dem då viljan att faktiskt hitta på någonting är så stor hos dem. Det ska inte behövas planera några nobellmiddagar för att göra något, impulsivitet är bäst faktiskt.


Tackar iallafall för en härlig söndags kväll.

Muchos gracias compadres!


Bananas are for monkeys?

2009-07-18 @ 08:06:32
Igår, just när jag var på väg att lunch slumra till framför tvn hos mor & far, så kommer grannen förbi. Med sig har han två stora påsar, fyllda med bananer... Här, ät banan sa han bara. Så jag gjorde det. Och som jag åt bananer! Hela dagen och kvällen så åt jag bananer. Allihopa i huset åt vi bananer. Hela tiden så var det någon som frågade om man ville ha en banan. Jag kan inte minnas att jag åt någonting annat igår än, BANANER! Jag vill aldrig mer i hela mitt liv äta en gul, böjd frukt igen! Men nu är det ju så att mor min skickade med mig en klase bananer när jag åkte hem inatt så jag har inte nått val.... Det blir bananer till frukost nu. Och till lunch också skulle jag tro. Men sedan, ALDRIG mer igen!

Är det någon som möjligtvis är sugen på banan så är det bara att komma förbi här. Ni kan få två om ni vill! I wont mind!

Nu jobb.

Fuck....

2009-07-17 @ 01:10:26
Fy helvete, andas lugnt....
Jag sitter i töre just nu och känner hur jag är påväg att drabbas av en panikångest attack... Det är en sån där jobbig kväll då man bara tänker på ALLT..... Mn älskade pappa har så ont och har så svårt för att röra sig att det riktigt river i bröstet av smärta att se det, när man inte kan göra någonting för att hjälpa heller.... Jag blir så jävla hjälplös också när han mår dåligt, jag vet som inte riktigt vad jag ska göra eller säga så det blir bara att jag... varken säger eller gör någonting! Jag är så jävla fucking sämst på ta hand om dem som behöver det.... Jag blir så feg och vill bara bort därifrån.... Jag vet som inte riktigt hur jag ska hantera känslorna och situationen så jag blir bara tyst och ledsen.... Eller börjar skämta och skratta hysteriskt....

Fuck fuck...

Sedan så tänker jag även på hur allting har blivit där hemma... Jag kan inte hjälpa det men jag känner mig besviken... Det är som att jag hade väntat mig.... mer? Det är som om allting gick alldeles för enkelt.... Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men kanske önskar jag att jag hade fått någon typ av bekräftelse eller önskan till en förändring? Men det är bara så... apatiskt och lätt. Oväntat lätt. Jag bara fick gå, helt utan en kamp.... Det känns så otroligt ledsamt och sorgligt men nu blev det som det blev. Vet inte om jag tillochmed hoppades på att få en anledning till att ändra mig men den anledningen verkar inte vilja uppenbara sig... Varför kunde vi bara inte försvinna härifrån tillsammans? Men man är den man är... Man kan ej tvinga någon annan till att göra saker mot deras vilja.....

Fuck fuck....

Jag har då börjat planera på vad jag ska göra. Jag måste få komma bort härifrån. Jag bara måste. Flykt? Nej, egentligen inte.... Jag bara hör inte hemma här nå mer. Inte just nu iallafall.... Kanske om några år så vill jag tillbaka hit igen, men absolut inte just nu. Som min mamma sa, hon har också haft en längtan bort härifrån hela sitt liv, och nu ångrar hon sig för att hon inte tog chansen när hon väl hade den när hon var yngre! Jag vill inte ångra mig när jag blir äldre...

Fuck fuck....


Det är inte hälsosamt att  sitta uppe såhär när man är övertrött och fundera över livet... och samtidigt lyssna på deppmusik. Det går inte att ta sig igenom sådant utan tårar!


Nu måste jag gå ut en sväng... ska sitta med mamma på bron och prata om allt och försöka att lugna ner mig lite. Panik ångesten är bara några snabba andetag bort....


Fuck.....

Pang pang lucky luke

2009-07-16 @ 08:35:03
ack så spännande det kan vara i drömmarnas värld ibland... Jag har hela natten levt gangster livet. Var med i den största maffioso familjen och styrde de flesta i denna med järnhand. Alla var rädda för mig och jag var sååå cool. Har säkert låtit pang pang sömnen så många bad asses som jag har skjutit inatt!

uj uj, märks det att jag kollade på "Sopranos" innan jag gick och la mig igår? Eller att jag spelade "gudfadern" på ps2 i helgen? Jag kan vara så lättpåverkad ibland.



1 månad kvar till Cypern... cant wait!

Gnäll gnäll.

2009-07-15 @ 10:26:49
jag orkar inte, jag vill inte, jag har verkligen nada lust att jobba idag! Hade helst legat i sängen i några dagar till. Sådär en 4-8 månader kanske? Jag är helt slut i kroppen också, vilket iofs kan bero på att jag faktiskt inte har rört mig mer än från sängen till köket de senaste dagarna... Kan ha med det att göra? Jag har bara sån olust till allt. Ingenting känns kul eller lockande just nu..... Likt en struts vill jag bara kunna stoppa ner huvudet i sanden och tro att jag inte finns då...

Fuck.... Att inte livet bara kan vara bra. Alltid.


Nåväl.... Måste jag så måste jag. (haaar jag någonsin nämnt att jag hatar alla måsten?)



Vad ska man föresten börja se på nu då när alla avsnitt av Harpers Island är avklarade? Grymt bra serie.

Själsligen och mentalt..

2009-07-14 @ 02:24:57
..så har jag redan lämnat denna stad för länge sedan. Jag bor sedan många år på en fantstisk paradisö, där jag om dagarna ligger i en hängmatta och om kvällarna så serverar jag kall öl till törstiga turister på min egna lilla strandpub. Eller så Pluggar jag spanska i en stor spansk talande stad där jag bor i en liten etta mitt i centrum. Eller så lever jag på resande fot. Hela tiden. Med bara en liten väska på ryggen. Jag bor där jag om natten lägger ned mitt huvud. Jag träffar ständigt nya människor och jag vet aldrig åt vilket håll jag nästa dag styr mot. Själsligen och mentalt så är jag redan där. Det är bara fysiskt som jag måste ta mig till att lämna mitt såkallade liv här hemma. Det liv som så sakta äter upp mig innifrån. Jag har så länge längtat och bett om att få stöd och sällskap i att följa mina drömmar, men jag inser nu att slutligen så måste jag stå själv. Jag måste erkänna för mig själv att andra människor, hur mycket jag än älskar dem, inte har samma drömmar och framtidsmål som mig. Men jag kan inte leva för andra längre. Jag måste börja leva för MIG! Jag vill inte, och jag vägrar att ångra mig för att jag bara nöjde mig i mitt liv.....

Därför så har jag tagit detta beslut. Jag lämnar Luleå... Det kommer inte att hända imorgon och inte nästa månad, men planerna har börjat smidas och pengar har börjat sparas. Jag har redan en liten aning om var jag ska börja, men det kan komma att ändras allt eftersom. Men det gör inget. Man ska inte planera för mycket.... Det blir roligare så. Men en liten grund plan kan ju endå vara bra att ha. Drömmarna finns ju där, och mentalt så är jag redan borta. Nu ska jag även se till att få bort min kropp härifrån. Jag har inte längre någonting att hämta här i Luleå. Jag tackar och bockar för allt som varit, men jag hoppas att tiden tills jag tar mig härifrån går jävligt snabbt!!

Så, börjar ni förstå nu?


Lite nattliga tankar.......










(Jag känner mig inte hemma här och ett hem är något som är viktigt att ha....)

Sängen och jag...

2009-07-13 @ 14:02:37
...Vi är goda vänner. Gårdagen och dagen idag såhär långt har spenderats i sängen. Det enda som nu fått mig till att lämna värmen och tryggheten i min säng är hungern. Kroppen började skrika efter MAT så det var bara att he sig upp och masa sig till köket. Nu väntar jag otåligt på att mina kryddjärpar ska bli klara.

Det känns som att det är mycket nu. Det är hela tiden något nytt tråkigt som sker... som imorse så ringde mamma och berättade att pappas cancer har blossat upp igen.... Det är för mycket! och här ligger jag sjuk och eländig och orkar inte ens ta mig till Töre för att krama om pappa. Men just nu så kan pappa absolut inte träffa någon som är sjuk endå, för han skulle smittas på en gång. Imunförsvaret blir lika med noll för honom.

Usch.... Att jag älskar min far. Jag vet att han kommer att vinna denna gång också. För min pappa är en kämpe och han ger aldrig upp! Han är så stark och så älskvärd. Han klagar ALDRIG! Och här ligger man själv och ömkar sig över en liten förkylning.... Man börjar skämmas!!


Nä, nu ska jag äta och sedan krypa ner i sängen igen. Mycket att tänka på....




Kämpa på där i Töre!! Älskar er!

Det är mycket nu.

2009-07-10 @ 11:47:00
Just nu så är det mycket som händer i mitt liv. Mycket stress och massa olika känslor. Jag orkar inte förklara ännu utan jag måste få reda ut saker och ting innan jag gör det. Men mitt liv har sett bättre dagar än dessa om jag säger så... Dessutom så har jag på allt, åkt på en rejäl förkylning! + att mens-h-vetet som jag väntat på i 2 veckor behagade att börja just idag när det är som minst passande! suck... Som grädde på moset eller vad man ska säga....!

Men det kommer att ordna sig, det tror jag starkt på. Det måste jag göra annars så skulle jag bli knäpp(are)! 


Nä, tillbaka till soffan nu, på med en dvd-film, fylla på pepsi glaset och hoppas att jag kryar på mig.


(ber om ursäkt för min blogg-frånvaro på sistone.... )

Vänner

2009-07-08 @ 10:52:06
Vänner som johan och malin växer inte på träd, det är en sak som säkert!

Tack för att ni finns. Ni är så jävla roliga båda två!!!

Full, fast nykter.

2009-07-05 @ 19:12:17
Igår så hade jag en riktigt härlig kväll. När jag kom hem från jobbet och vi käkat våran pizza.nu mat så for vi till malin & kenneth och satt där och surrade i några timmar. Tompa tog sig nån öl. Jag avstod, dels för att jag skulle jobba dagen efter och dels för att jag kände att det var skönt att vara i farten med egen bil för en gångs skull istället för att måsta bängla med taxi hit & dit. Efter att vi märkt att våra kära vänner höll på att somna vid köksbordet, så trötta som de var, så bestämde jag och tompa att vi skulle åka runt på stan lite och kolla läget.... Han satt brevid mig och tog sig nån till öl. Vi åkte till johans jobb och hämtade upp honom och emilio efter att de slutat och bestämde att vi skulle visa emilio staden. Han har varit här i 2 månader men ännu inte sett knappt nått så vi tyckte att det var på tiden.

Pojkarna tog sig varsin öl från bagaget (Det var lite langar varning över mig igår), musiken vreds upp till hööög volym och vi cruisade runt i och omkring stan. Det sjöngs och skrålades i min lilla polo. Jag tutade åt nästan alla människor jag såg och härjade som den fullaste fjortisen man kan tänka sig! Sen efter några timmar (1 timme? 2 timmar? vet ej, tappade tids uppfattningen helt!) så tog ölen slit och vi kände att det var dags att parkera Gti:n och he sig in i lördagsvimmlet på någon krog. Men då det var så jävla lång kö precis överallt så hamnade vi faktiskt på corsica ett tag.... (slitet!!) Men vi skämdes så att vi snabbt gick över till Allstar. Och där hade jag svin roligt!!! Träffade flera härliga människor tex, Robert och Angelika som jag ej sett på flera år typ, sen satt vi alla vid ett bord och pratade (visst, jag måste erkänna att hur roligt det än var att surra med folk, så kunde det ibland bli lite väl mycket fylledravel!Fick som höra samma historia 14 gånger...hehe.) tills att stället stängde.

Efter det så var ju grabbarna givetvis fyllehungriga så jag fick snällt styra bilen mot Max... Sen åkte vi hem till Emilio och åt, och efter det så var det tack & gonatt... Klockan var vid 5 ungefär när jag tog mig i säng. Men somnade jag då? Nå inte då! Tompa var ju så otroligt gullig och började snarka! Och han snarkar inte nådigt när han har druckit!!!! Shit så less jag blev! En armbåge i ryggen och han slutade.... i cirka 30 sekunder innan han började igen!!! Herregud vad det var nära att separationen var ett faktum i natt allså!!!

Så ni tror mig säkert när jag säger att jag inte var sådär överdrivet utvilad när jag klev upp strax efter 9 imorse.... Var inte pigg på jobbet förrän den 3.e koppen kaffe var drucken.

Hehe... Men det var det värt. Hade så himla roligt igår!!!

Jag var ju som full, fast nykter igår. Levde om och festade värre än någon annan tror jag. Kanske att jag skulle ta och sluta dricka helt och hållet nu också? Bli en renlevnadsmänniska all the way? Sluta med kött och mejeriprodukter också när jag endå håller på? nää... man ska inte sluta med allt på samma gång. Kämpar fortfarande med snus suget (är fri än) så det andra får nog vänta. (Dessutom så är corona alldeles för god för att avstå!!)



Men men. Nu känner jag att jag vill krypa upp i soffan och äta choklad. Och plättar. Mmm..



Natti natti

"En norrman här, En norrman där...

2009-07-02 @ 19:34:55
.....här en norr, där en norr, överallt e norrmän, norrmännen kom till storheden, i-ai i-ai joooo"

Cheeses vad det har varit mycket idag på jobbet.... Har känts som värsta julruschen. Mitt i sommaren. Men det är det ju inte. Nej nej, det är ju bara norrmännen som slagit läger på arcus. & så svag som våran krona är så är det ju klart som f-n att de handlar också! Hade nog jag med gjort.

Är helt finito i skallen idag. Har säkert svettats bort 5 kilo idag på jobbet.. Men det är endå nice när det är mycket att göra, dagarna går så fort då. Men lite avundsjuk är jag ju på alla semesterfirare... Brunare och brunare blir de för varje dag som går.... Suckar. Jag vill också!

Var ledig igår iallafall. Den enda lediga dagen denna vecka. (Jätte suck!) Umgicks med Johan i några minuter (körde honom till jobbet med andra ord) och sedan så var jag med familjen fors resten av dagen. Träffade deras nyaste familjemedlem. Snyggingen Blizz. Vi åkte till storsand och badade. Eller jag, Sara och blizz badade medans badkrukorna Akilles och Daniel satt på stranden och kollade på.(Men nog blev danne blöt endå, när blizz sprang fram till honom och skakade av sig ALLT vatten rätt i famnen på han!!) Det var riktigt skönt att få doppa sig. Har längtat efter det länge!


Men nu började min mage leva om uta h-vete! So I better be off to the kitchen!



I morgon så kommer M & K hem!!!!!