Grattis Bloggen!

2010-01-11 @ 22:25:37

Idag så fyller min blogg ett år. Grattis blogg piiano.
Under ett års tid nu så har jag roat, upprört, underhållit, förargat, berättat hemlisar, förvånat, litat, klagat, risat, rosat och delat med mig av mitt knasigat jag till er.

Tänkte att jag skulle bjuda på bilder från månaderna som har gått (blir lite av en årskrönika det med).

Luta er tillbaka och njut av att minnas mitt år med mig:

Januari: Jag fyllde 26 år. Malin, kenneth, Johan, Tomi och jag drog till Levi för en kul skidhelg ihop (Hampurilainen!).

 

Februari: Party med vännerna + jokkmokksmarknad + promenad på isen med Johan.

  

Mars: Earth hour. Tomi fyllde 29. Road trip sthlm-luleå. Stop i Sundsvall för ett kasino besök och vilo paus på finare hotell. Tomi köpte sig en ny bil då hans gamla förstörts i en krock.

  

April: Jag och mamma rymde hemifrån och drog på en Weekend trip till Helsingfors och Tallin på vårat årliga mor-dotter äventyr (morbror och hans fru var med oss till Tallin).

  

Maj: 10 år sedan jag gick ut nian. Vilket givetvis firades med en reunion-klassfest. Få från klassen var där, men ATT vi hade roligt jag och Emma endå!

 

Juni: Personalfest, Jag och Tomi firade 5 år som par och midsommarafton firades på kallaxön för 3:e året rad (bild från 2008).

  

Juli: Sommar = Fest! (Men mestadels så jobbade jag)

 

Augusti: Äntligen dags för semester! Efter att ha jobba hårt hela sommaren så smet jag och tomi från vardagen till ett varmt och soligt Aya Napa -Cypern.

 
 

September: Lite kalas här och var. Annars var det en dålig månad. Jag gick igenom en personlig kris och lämnade Tomi... Men som tur är så har vi ju funnit tillbaka till varandra igen! Men som sagt... en riktigt hemsk månad var det. Har inte en enda bild från semptember ens. Ingen månad jag vill minnas alltså. Så istället så sätter jag ut en fin bild på mig och babe här.



Oktober: Jag hade den roligaste kvällen i hela mitt liv! Två ord - PABLO FRANCISCO!!! (Tack Tomi!)



November: Jag och Tomi blev less vardagen igen och åkte till Rom. En underbar resa till en underbar stad. Vi hade så roligt!

   

December: Jul & nyår. Jul i Töre, nyår hos Malin och Kenneth.

   

Januari: Jepp. Here we are. Inte så mycket som har hänt. Än så länge. Födelsedag väntar runt hörnet och kanske en liten kryssning också?

Det var mitt blogg år det.

Återigen, Grattis på 1års dagen blogg Piiano. Tack och bock till alla er som har orkat ta del av mitt svammel och grubbel.


Yours truly / Piiano


Kommentarer

Postat av: Anne

Grattis på 1-årsdagen! Läser din blogg med glädje, du skriver så himla bra! Fortsätt på samma sätt. Puss o kram, du fina söta Piia

2010-01-12 @ 00:36:12

Postat av: Piia

Tack Anne! Du är så söt :) kramar

2010-01-12 @ 09:52:14

Postat av: mami

Grattis!!! Du har verkligen lyckats få ett år med...himla bra, vackert o känslomässigt toppen skriven, fortsätt...jag älskar att följa dig!!!!!

2010-01-12 @ 11:56:22

Postat av: Angelika

Oj vad härligt att du till och med kommer ihåg att fira din blogg på 1 års dagen :-)



Ja Köping är ju så toppen. Man blir så glad av att se hur bra dom har det trotts allt :-)



Hem till gården skulle väl inte börja förens till våren? eller kring mars tyckte jag det var sagt!? Hemskt, i know :( Så vi håller tummarna för att det börjar SNARAST!

2010-01-12 @ 14:42:30
URL: http://www.CrazyAngie.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback